Нови расистки сблъсъци по време на протест в САЩ

Напрежението избухна на даласко гробище, намеси се полиция
20 авг 2017 07:45,
42
Нови расистки сблъсъци по време на протест в САЩ
Снимка: Reuters

Противници на расизма и привърженици на идеята за запазване на паметниците на личности от Конфедерацията влязоха в сблъсъци на даласко гробище. Хора и от двете страни носеха оръжия, но до изстрели не се стигна. Двете групи само се бутаха и блъскаха.

Полицаи от силите са борба с безредиците принудиха стотици протестиращи да напуснат гробището, в което са погребани жертви на Гражданската война, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Преди това около 2300 души участваха на площада пред кметството недалеч от гробището в протест срещу проявите на расизъм.

Те скандираха за премахването на паметниците, свързани с Конфедерацията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
3
 
! Отговори
полковник Каназирев преди 6 години
А бе повече от явно е че нашето поколение съвсемскоро ще бъде свидетел на нова Гражданска война в САЩ.Защото има една мъдра българска поговорка която гласи:"Вола, рие ли рие - но всичко в крайна сметка пада на главата му !"
28
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ne znam kaf e problema na drugite cvetove rasi , blata rasa e umirashta i bez druga namesa , glavno zaradi vazpitanieto na belite jeni
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И САЩ ги хвана "демокрацията" ! Предстои да наблюдаваме "мастер клас" по приложение на доктрината за "управляемия хаос" чрез цветни революции в авторско изпълнение!Трябва да очакваме тези дни Тимошенко или някоя друга видна дама в управлението на Украйна,по подобие на г-жа Нуланд, да посети митингуващите,да ги почерпи с курабийки и публично да напсува Организацията на американските държави! А защо не и мастер-клас по снайперска стрелба по полицията и митингуващите и смяна на прпезидента!
26
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво търсят левите екстремисти на всяко мероприятие на белите националисти? Провокации и сблъсъци, ето това търсят и го постигат. След това обвиняват за всичко противниците си. Много *** стратегия!
25
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новите етно-марскисти рушат паметници за да издигнат паметници на ЛГБТ и Черни личности ня тахно място, за това е цялата пушилка и дандания. Просто ги дразнят Белите мъже и бялата раса като цяло. Трябвало е всичките тъмнокафяви след войната на севера и юга да ги качат на кораби и обратно в Африка при тамошните робовладелци от които са ги купили. Но историята е това което е и ние съществуваме като следствие на това.
24
3
 
15
 
! Отговори
Хипстър Многознайков преди 6 години
Знаете ли къде другаде по света в момента е много популярно да се рушат паметници?В така наречената Ислямска държава.Една цивилизация достига най-жалкото си ниво в момента в който съзнателно почне да си заличава историята.Предполагам се очаква ако паметниците останат,тези на тях да скочат от гробовете пак да правят "злини" или подобна болна логика.
23
5
 
11
 
! Отговори
чупката преди 6 години
Докато беше *** обама президент 2 мандата не искаха да ги махат, сега се сетиха. Демократите са били основно робовладелците, сега демократите искат махане на паметниците. Защото те продължават да са робовладелци начело на държавата. Техните гласоподаватели са овците за стригане. Сега наипълзяха от дупките си всички ЛГБТ, Черни, марксисти и ислямисти гласуват за тях да протестират подкукоросани.. . Републиканците не са притежавали роби. Всичкото е цирк, а 20 трилиона дълг и расте. Пари няма.
22
1
 
6
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До 26 Само дето в Нюрнберг има цял музей.
21
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Паметника пред НДК бе грозен. Като толкова ги харесвате, защо не сбрахте пари, да вдигнете нов, някъде другаде ?
20
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
24 - Бил съм на дискотека в Москва, и мога да ти кажа, че пиенето и друсането, си е същото, каквото е и в другите дупки. Зависи от човека. Това е. Познавам българи, които са богаташки педагогика и друсат кокаин за по 10000 лева на месец, а са започнали да плащат за секс още от 15 годишни. Означава ли това, че всички българи сме пропадняци ? Не ! Не можем да съдим, за цял един народ, защото една шепа ***, са си показали простотията.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
25 - Забравяш, че фактите не са толкова важни, колкото "историята", която приемаме за истина.
18
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Паметници заслужават само историческите личности, които са допринесли с нещо добро за държавата си и обществото, а не всички. Хитлер е една от най-важните исторически личности въобще, но в Германия няма негови паметници.
17
7
 
26
 
! Отговори
Shark преди 6 години
И какво като махнат паметниците. Не ми е ясно защо има хора, които мислят, че като съборят някакъв паметник ще заличат историята. И тук с истерията около Паметникът на съветската армия в София и Альоша в Пловдив е същата работа. Какво като махнете някакви паметници, доказвате че сте вандали, нищо повече. Нито ще промените историята, нито ще заличите събитията, да не говорим че със сигурност няма да заживеете по-добре. Не мога да разбера какво удовлетворение носи рушенето.
16
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Муууу-----------------------Заведи внучето си на Бузлуджа да види красиви и елегантни ***.Или му покажи руските сайтове с падналите под масата пияндурници от двата пола!
15
2
 
23
 
! Отговори
Конникъ преди 6 години
Цензурираната в долния ми пост дума е "соpoсоид"
14
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само варвари и диваци могат да разрушават паметници! Също като нашите от-репки, които събориха паметника край НДК! Истинска из-мет, подобна на убийците от ИДИЛ - не случайно ИДИЛ също разрушава паметници...
13
3
 
32
 
! Отговори
Конникъ преди 6 години
Самото заглавие кърти миФки! Ако автора/ката може да даде дефиниция на Расистки Сблъсък, би било много интересно да я прочетем! А иначе в САЩ се прави организиран опит за преврат, организиран и платен от Жорж Сорош, като статуята на ген. Лий е само една гротеска! Все едно някой български *** в стремежа си да се хареса на Меркел примерно, да иска да преименува всичко, носещо името на Хан Крум, защото е пил от черепа на Никифор, а това е 'гавра с труп' и недемократично! Безумие!
12
2
 
19
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Изкуственият процес наречен Интеграция се превръща в... Сегрегация!Втора гражданска война в САЩ?????
11
6
 
18
 
! Отговори
До 15 преди 6 години
Американците са си оправили държавицата. Да му мислите вие Тиквопоклонниците с крадливия полуграмотен Еднокнижен Суджук начело.
10
4
 
33
 
! Отговори
Карина преди 6 години
Списвачите на "публикации" в Днeca си нямат и една айота идея от това, което се случва в САЩ- само преписват и прекарват през Гугъл Трензлейт пропагандата на Сopoc и Сие от Дойче Веле, Гардиън и ВВС. Реално САЩ са последния бастион на нормалността (благодарение на Свободното Носене на оръжия и избора на Доналд Тръмп), а това не се харесва на световните елити от соросoиди- джихадисти, глобалисти и т.н. Сатанисти! Затова соросоидитe организират активни мероприятия и саботажи, от рода на този!