Тръмп даде на дете да окоси моравата на Белия дом

Това било мечта на 11-годишния Франк Джачо
Обновена: 16 сеп 2017 07:54 | 15 сеп 2017 22:57, Петя Славова
38

Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп сбъдна мечтата на 11-годишно момче от щата Вирджиния, което предложило доброволно помощта си за окосяването на моравата на Белия дом, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

Президентът поздрави сърдечно Франк Джачо, който живее във вашингтонското предградие Фолс чърч.

Първоначално момчето, концентрирано в бутането на косачката, не забеляза президента, докато той не се приближи до него в прочутата Розова градина на Белия дом.

Франк писал на Тръмп, че се възхищава на неговия бизнес нюх, че той самият има предприемачески дух, че ръководи бизнеса с косене на моравите в собствения си квартал, както и че за него ще бъде чест да подреже доброволно тревата на моравата в Белия дом.

В началото на миналия месец говорителката на Белия дом Сара Хъкаби Сандърс прочела писмото му до президента. Тя поздравила Франк Джачо, заявявайки, че постъпката му е пример за "амбициозния дух на американските предприятия".

Тръмп каза на момчето, че върши страхотна работа. Той е бъдещето на страната и скоро ще стане много известен, заяви президентът, пише БТА.

Франк каза, че иска да влезе в специалните части "тюлени" на Военноморските сили на САЩ. В отговор Тръмп заяви, че някой ден сигурно ще го постигне.

По-рано момчето заяви в интервю за телевизия "Фокс бизнес", че този ден е "на път да стане най-добрия в живота му".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДамСтава въпрос за дете, което просто иска да види Белият Дом, който за американците е символ на демокрация и просперитет. Той е за тях, каквото за нас е Шипка ! Национален символ, с който да се гордеем.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
27 - Не. В буквалне превод е "Водопадна църква".
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименМи недей чети, бе момко.
26
1
 
4
 
! Отговори
Сега преди 6 години
Сега разбирам защо свесните хора бягат от златна земя ,като северозападът!Прекалено много кратуни се раждат!Абе дувгарю,хората,учат на труд децата си още от малки,а не да правят Септемврийски въстания!Привет от Гошо тарабата!
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Жаден за инфо"А какво става с онзи 12-годишен, когото Хилъри черпила със сладко от мушмули?"Пресякло го е с гръмотевици и сега търсят връзка между неговото разстройство и зараждащите се урагани. Привлечени са група от квантови физици, за да видят имало ли е котка в случая и семейството на Шрьодингер ще предяви ли финансов иск.
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за без пари няма да му каже уволнен си! Сега генерал Радева ще намери някое дете и тя да влезе в новините!
23
3
 
11
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Дам Не, колега, не си разбрал правилно. Че е промит мозъкът им-промит е. Но прочети-момчето мечтае не да коси трева, като порасне, а да е тюлен от морската пехота .И да изнася демокрация...Доходна работа, а и безработен с тази професия няма да остане-САЩ напоследък само това правят-изнасят демокрация -последните 20-тина години, особенно активно.
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чуди се как да отклони вниманието от ставащото по света... Сега е в ролята на градинар... :-) Не му се получават нещата... :-)
21
3
 
5
 
! Отговори
А бе преди 6 години
И аз имам една мечта спрямо Белия дом,ама не знам Путин дали ще позволи!?(Не става въпрос за разрушителни действия,а за бодване на едни байрячета)
20
10
 
12
 
! Отговори
Дам преди 6 години
"Американската мечта" до там ли е деформирала? Стремежите и надеждите на подрастващото поколение да се изразяват във върховното щастие да им позволят да окосят моравата пред Белия дом? Да мечтаеш да влезнеш в Белия дом, забележете, не като президент, а като косач на моравата! Каква по- добра илюстрация докъде е стигнало промиването на мозъците сред младите и превръщането им в завършени гои, за които върховната мечта и щастие е да бъдат слуги и косачи на "богоизбраните"? Тъжно!
19
7
 
12
 
! Отговори
Бръчков преди 6 години
Много слаба и елементарна реклама за КРАВАРЯ !
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на вас македонците, мечтата ви е, че и Луната е ваша. :-) Всичко останало или го крадете, или го измисляте.... :-)
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоа па македон .... кво се опита да кажеш че българския диалект на който говориш не ти се разбира. Нещо за няква виза и някъв сън...ама другото е неразбираемо. Както и да е...ти защо четеш новините в европейските страни? Гледай си твоя "народ" и там квото си имате у "великата македонска страна", цункай вентилатора и учи албански.
16
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямат ли НПО-та да се самосезират за използване на детски труд? Това да не му е демократичен Бангладеж.
15
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само в Америка може да се случи това! В злокобния колхозен свинарник целуват малките момченца по коремчетата.
14
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да беше дал да наивът иванка. И без това тоя папуняк -милиардер, ако не е химията е като мушкато, трети ден без вода.
13
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво косят моравата след като Ким ще я изоре с балистична ракета.
12
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тези съединени щати няма ли НПО-та? Хора направете нещо!
11
6
 
23
 
! Отговори
Америка за БГ преди 6 години
Сорос, помощ! Тръмп тормози децата.
10
14
 
10
 
! Отговори
Справедливост! преди 6 години
Президентът на САЩ експлоатира малолетни да му косат тревата безплатно!Ало правозащитниците събудете се! Експлоатация на детски труд на пъпа на развитата демокрация!? А какво ли правят с децата в Сирия и Ирак?