САЩ все още се чудят да дават ли оръжие на Украйна

Порошенко се похвали с договорка, от Вашингтон не потвърждават
23 сеп 2017 08:21, Красимир Ангелов
71
САЩ все още се чудят да дават ли оръжие на Украйна
Снимка: БТА

САЩ не са взели решение дали да доставят оръжие на Украйна, заяви високопоставен американски представител след преговорите между президентите на двете страни Доналд Тръмп и Петро Порошенко в кулоарите на Общото събрание на ООН, предаде ДПА.

След преговорите в четвъртък Порошенко заяви пред телевизия "Фокс бизнес", че Тръмп е обещал военно и техническо сътрудничество, включително доставка на отбранително въоръжение.

Но представител на САЩ, пожелал анонимност, съобщи, че Вашингтон все още разглежда въпроса за военната подкрепа, съобщава БТА.

Тръмп и Порошенко обсъдиха множество въпроси, но американският президент наблегна на необходимостта от мирен процес в Украйна и не е поемал ангажименти за оръжията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В центъра на Донецк, на проспекта на Мира е извършено покушение срещу министъра на доходите на ДНР. Прогърмяха два взрива.
34
4
 
24
 
! Отговори
за сега преди 6 години
Като гледам кървавия Петро как тъжно гледа за сега трябва да сме спокойни.
33
5
 
28
 
! Отговори
ФАКТ преди 6 години
Ако САЩ официално започне да снабдява Украйна с оръжие,и Русия ще започне да снабдява опълченците и в Центъра на Европа ще пламне жестока и дълга братоубийствена война,от която ще печели само САЩ.
32
1
 
8
 
! Отговори
пак преди 6 години
До 29Глупости и лъжи.
31
3
 
34
 
! Отговори
ей преди 6 години
Не официално няколко натовски страни снабдяват хунтата в Киев с оръжия,опълченците от Донбас редовно демонстрират заловеното от тях западно оръжие,така че този цирк не е интересен.
30
30
 
6
 
! Отговори
29 преди 6 години
болшинството от рускоезичното население остана вярно на украйна. доброволческите отряди за териториална отбрана бяха сформирани от тях.при мариопул дадоха жесток отпор на руските агресори
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Есента на 1917 г, болшевиките осъществяват контрапреврат, като свалят от власт временното правителство на Керенски, което от своя страна идва на власт чрез цветна революция (преврат, майдан), принуждавайки законния император Николай II да се откаже от трона на Руската Империя.
28
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Путин се чуди дали да не даде готови Сатани на Ким. Да не се мъчи човечеца да конструира, а да има повече време за гарргари със Сажд.
27
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 12 А кой определя дали населението в източна Украйна, което е предимно руско е готово и иска да прегърне евро.гейската ценностна система? Между другото бившия Янукович го беше казал най точно - в началото ни представяха ЕС като лъскав бонбон, но при преговорите започнаха да ни налагат абсурдни изисквания за рязане на заплати и пенсии, раздуване на цени на енергоносители и още куп самоубийствени условия. Така, че съдържанието на лъскавия бонбон се оказа най обикновен екскремент.
26
1
 
22
 
! Отговори
До 21 преди 6 години
До 21 к ниноваНе мисля, че изпращането на сина ти в САЩ да става там гражданин е повод за гордост. Коментираш други страни, а собствената си не уважаващ и обичаш. Жалка работа...
25
3
 
24
 
! Отговори
до 28 преди 6 години
Ти не гледай в Русия какво е, там законите са строги и полиция , и вътрешни войски имат големи правомощия . Редът се спазва . Погледни какво е в Европа но явно не ходиш никъде навън , драскаш по цял ден пред компа.
24
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
русия е и най бързо ислямизиращата се държава с 18% мюсюлманско население- 25 милиона.при населението до 18 години,30% са мюсюлмани.на рускиня се падат 1.4 раждания,на мюсюлманка-4.8%. само в москва има 1.5 милиона мюсюлмани и 5 джамии,едната е най голямата в европа.огромни територии са вече само мюсюлмански
23
0
 
5
 
! Отговори
до 25 преди 6 години
Кой храни олигарсите ? Те изкупиха света. Та опряха ти да ги храниш.
22
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правдата винаги побеждава. Много скоро украйна ще се освободи от фашистката диктатура и с референдум ще се присъедини към Русия.
21
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
процесът на разпад в русия е в пълен ход.татарстан си имат президент парламент и конституция.башкирия и калмикия са по този път.северен кавказ е без рускоезично население.в сибир не желаят да хранят московските олигарси.русия е бита карта и ще се върне в границите на московията от 16-ти век
20
1
 
28
 
! Отговори
до 17 кирил преди 6 години
Каква отечествена война? Какъв въоръжен до зъби агресор ? Никой не е нападал украйна а украйнските фашисти нападнаха регион населен с етнически руснаци. Какво очакваш ти ? Да стоят а фашистите да ги убиват.
19
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
т.н. новорусия е пълен провал.населението в окупираната част от донбас бедства. в окупиран крим най търсеното нещо са новите украйнски паспорти
18
1
 
27
 
! Отговори
панализатор преди 6 години
Украйна вече е забравена от ЕС и САЩ кой ще дава на помиари пари.Жалко разбиха си хубавата държава само да угодят на някой които вече ги забравиха.По време на втората световна война посрещаха германците като освободители а дадоха най много концлагеристи и военно пленици. Просто винаги са били на грешната страна жалко за обикновения народ който постоянно се лута .Украйна ще бъде под командването на Русия това е договорено много отдавна.Крим не можа да стане американска база Русия ги изпревари
17
1
 
9
 
! Отговори
до 18 факт преди 6 години
Нищо не се разбра от този факт. Не можеш ли да мислиш самостоятелно без клишета ?
16
26
 
5
 
! Отговори
факт преди 6 години
Русия нищо не трепе?Ако колко хиляди украински момчета изби в Украйна,а в Грузия,а в Армения?Истината е че никой не иска да е съюз с Русия,щото Русия е мафиотска държава и само точи парите на своите робски държави.Виж Евроазийския съюз-Русия,Беларус и 4 мюсулмански държави.ЕС-27 християнски държави.Дори децата на Путин и Лавров искат и живеят в ЕС и САЩ,панимаеш.