КНДР плаши САЩ: Невероятен удар в неочакван момент!

Отговор е на маневрите край бреговете на Корейския полуостров
Обновена: 19 окт 2017 08:38 | 19 окт 2017 08:34, Петя Славова
91
КНДР плаши САЩ: Невероятен удар в неочакван момент!
Снимка: Reuters

Северна Корея заплаши да нанесе на САЩ "невероятен" удар в най-неочаквания момент. Това пише в разпространено съобщение от севернокорейска агенция, публикувано във връзка с провежданите съвместни учения на южнокорейските и американските Военноморски сили, в близост до Корейския полуостров, предава ТАСС.

"Съединените щати очевидно са полудели, докарвайки точно под носа ни цели, които вече определихме като главни. САЩ трябва да имат предвид, че нашият удар ще ги застигне в най-неочаквания момент в неочаквано място", отбелязва агенцията, цитирана от "Фокус".

Още по темата

Авионосна ударна група на Военноморските сили на САЩ провежда съвместни учения с кораби от ВМС на Южна Корея край бреговете на Корейския полуостров. Маневрите започнаха на 16 октомври и ще продължат до 26 октомври.

Според сведения от командването на 7-и флот на ВМС на САЩ, ученията ще се водят на територията на Японско и Жълто море. Тяхната цел е отработването на съвместния действия по море. Освен това, в тях ще се включат и американците есминци USS Stethem и USS Mustin, както и авиация на двете страни.

Военнослужещите на САЩ и Южна Корея ще отработят и действия по намиране и прихващане на балистични ракети, изстреляни от територията на Северна Корея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: САЩСеверна Корея
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние в България не сме цъфнали, поради нашия Ким, Бой Че То от село Б. Поради бандитските му наклонности от юношеските години, СИК дейността му, държавата за него е извор за крадене и изнасяне. 2 милиона възираха вече, болните умират, старите също. Медиите купени от него да го хвалят, охраните му като на наркобос, не че не е. Но поне можем да пътуваме и псуваме Бой Че То, страх го е да отвори лагери, все пак ЕС. Но горките корейци, и това нямат. Могат само да умрат за дебелото прасе. Нищо друго.
31
18
 
14
 
! Отговори
до 25 преди 6 години
СК не глауват, гладуват такива евроатлантисти и западняци като като тебе и затуй ходят да берат ягоди в Испания и да мият чинии в САЩ. В СК хората стават войници за тях е чест да служат на родината си, за тебе е чест да да миеш ке-е-фи. В СК такива като тебе се наричат *** и завършват разстреляни, на никой не са притрябвали отпадъци и страхливци.
30
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ ще загубят войната с СК. Не са готови да дадат тези жертви за да спечелят. Могат само да бомбардират и да си отидат.СК са фанатизирани и ще стане страшно клане на полуострова.
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким няма друг вариант освен да плаши и да разчита че ще уплаши САЩ и ще продължи да си развива ядрената програма. Противоречията са непреодолими. От една страна Ким вижда запазване на господството си единствено с ядрено оръжие от друга страна ЮК, Япония и САЩ държат КНДР непременно да бъде разоръжена и да и бъде отнето ядреното оръжие. Да разчиташ на гол тумбак с ядрени ракети е пълна глупост, защото Япония и СК могат да надминат по ядрен потенциал СК само за 6 месеца, ще проумее ли това Ким?
28
1
 
10
 
! Отговори
Ким Чен Кардашян преди 6 години
Крейзито жуже със странната прическа голям го вади ама мeк!
27
1
 
12
 
! Отговори
drbr преди 6 години
Куче което лае не хапе.
26
7
 
13
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
САЩ трябва да унищожат СК .За сега това да се случи малко вероятно като се има из предвид че няма да има никаква военна плячка защото Северняците нямат нищо ценно което да им вземеш.Но Американците трябва да преглътнат този факт и да ги унищожат заради всички държави по света.Да направят и те един Благороден жест.Иначе всички ние рискуваме появата на нови Ядрени държави които ще се опитват да тъпчат държавите без ядрени амбиции!!
25
1
 
19
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Армията на Ким в момента ,в който прекрачи границата и вече не можеш я събра по белия свят.
24
8
 
19
 
! Отговори
До 22 преди 6 години
Тогава защо им внасят храни като помощи от Япония и Южна Корея? Да си ядат минералите тогава. Имаше филм по National Geographic за живота в "развитата" СК. Мизерия и скръб, глад и лагери, а болниците като кучешки приюти. Не 10 милионна армия да има, 30 да я направи, и какво ще му помогне това? Нищо. Ще ги изпарят за кратко и с това ще приключи завинаги с този изроден комунизъм! Защо в СК има лагери, където се избива всичко инакомислещо? Една силна държава не се плаши от опозиция. А там нямааа.
23
8
 
8
 
! Отговори
Дразнят преди 6 години
Ким, но няма да го нападнат, ако държат на съюзниците си в лицето на ЮК и Япония. Американците атакуват само беззащитни (в сравнение с тях) държави. На всички е ясно, че СК няма как да победи САЩ, но с ядрения си потенциал, дори на своя територия да го задейства ще замине половин ЮК и част от Япония, и ще загинат милиони цивилни!
22
2
 
9
 
! Отговори
сс преди 6 години
до 21 ами явно работи до късно вечерта ще гледа изпитания на ракети и да си светне на бюрото затова му е лампата
21
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 2СК има 6 трлн. долара във минерали не са умрели от глад. Умрял си ти самия в кожата си. Ким има 10 000 000 човека армия, а ти не можеш да изхраниш и 50 000 скривай се и не се показвай повече *** си пусни някое пропагандно холивудско филмче как янките кацат на Луната и как СК умират. Нещо да ни светнеш, че във всеки един щат в САЩ има по 15 000 клошари средно ?
20
2
 
16
 
! Отговори
въх преди 6 години
Луд-умора няма! А тоя даже и не се поти!
19
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Маалииии ! Обожавам такива новини. Удри Ким , светът на теб се надява.
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Летището и гледката са яки! Човека-ракета има стил. Но за какво ли му е тази лампа на бюрото?
17
28
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давай Ким. Спаси света от империята на злото
16
29
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким ще разбие САЩисаните та и помен няма да остане от тях ...
15
21
 
13
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
Кой е сбъркал бе японеца не се е крил като мишка и СК няма да се крият като мишки. Ким ще им сипе балистични ракети от сърце ти си приказвай жълтурите имат кодекс на честта. Според тебе колко *** сa готови да умрат за Тръмп ? Бомбите ги хвърлипа след края на войната и то над мирно население Япония направи краварите на салата.
14
1
 
8
 
! Отговори
до 12 inatut преди 6 години
Да не си се надрусал ?
13
4
 
20
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
Мисия невъзможна !!! Американците, що ли му обръщат внимание ?! Куче, дето толкова лае - това си е от страх.