КНДР плаши САЩ: Невероятен удар в неочакван момент!

Отговор е на маневрите край бреговете на Корейския полуостров
Обновена: 19 окт 2017 08:38 | 19 окт 2017 08:34, Петя Славова
91
КНДР плаши САЩ: Невероятен удар в неочакван момент!
Снимка: Reuters

Северна Корея заплаши да нанесе на САЩ "невероятен" удар в най-неочаквания момент. Това пише в разпространено съобщение от севернокорейска агенция, публикувано във връзка с провежданите съвместни учения на южнокорейските и американските Военноморски сили, в близост до Корейския полуостров, предава ТАСС.

"Съединените щати очевидно са полудели, докарвайки точно под носа ни цели, които вече определихме като главни. САЩ трябва да имат предвид, че нашият удар ще ги застигне в най-неочаквания момент в неочаквано място", отбелязва агенцията, цитирана от "Фокус".

Още по темата

Авионосна ударна група на Военноморските сили на САЩ провежда съвместни учения с кораби от ВМС на Южна Корея край бреговете на Корейския полуостров. Маневрите започнаха на 16 октомври и ще продължат до 26 октомври.

Според сведения от командването на 7-и флот на ВМС на САЩ, ученията ще се водят на територията на Японско и Жълто море. Тяхната цел е отработването на съвместния действия по море. Освен това, в тях ще се включат и американците есминци USS Stethem и USS Mustin, както и авиация на двете страни.

Военнослужещите на САЩ и Южна Корея ще отработят и действия по намиране и прихващане на балистични ракети, изстреляни от територията на Северна Корея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: САЩСеверна Корея
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
21
 
8
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Браво ,удри по кравите....потапяй коритата...
11
12
 
21
 
! Отговори
inatut преди 6 години
В Далчения Изток няма да го видим Кимчо нито като Садам да се люля на въже, нито като моамарчо с продупчена глава.Кимчо ще бъде разпран, сварен жив, изгорен на кол или живо одран. Там хората са малко по-жестоки, е не толкова жестоки като шумкарските полу-***.и., но все пак достатъчно, за да му приготвят едно последно угощение, в което той ще е ястието.Бабек, луканка и пр. колбас ще изкарат от него. Да има и да се помни..
10
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прасчо ще опържи краварника и ще пострадат няколко града оцелелите кравари ще убият полуделия Тръмп и дотам.
9
4
 
32
 
! Отговори
Иван преди 6 години
- Защо преди време САЩ обявиха война на Ирак?- Защото казаха, че Ирак имат оръжия за масово поразяване.- А защо сега не обявяват война на Северна Корея?- Защото действително имат оръжия за масово поразяване.
8
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7..Що не кажеш, че Хирошима и Нагазаки са в отговор на едни други дето си помислиха, че могат да победят САЩ? Защо не кажеш, че те са отговор на потопените кораби в Пърл Харбър? САЩ са били неутрални до този момент, но Япония си помислила, че ще ги бие....Е...малко сбъркаха.
7
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дааа, невероятно но във вероятен момент, с познат звук ще напълни гащите и ще скимти за милост. Да не мислите, че толкова обича народа си, превърнал го в маймуни, и за него е готов да умре? Погледнете го колко е тлъст, това е от преяждане и угаждане, от затулупяване. И ще се принесе в жертва за кое, измисления комунизъм или социалната държава?? Ха-ха, а къде са му сметките? Няма смелост да удари САЩ защото добре знае какви ще са последствията. Страхливец е тулупчето, но играе една игра от която
6
21
 
16
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
Колко човека е убил Ким и колко човека са убили краварите от Хирошима насам да Ким е зъл, но пред краварите е един ангел.
5
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахахаха :))) Щял да изпепели няколко града назападното крайбрежие :))))))))) Явно някои не са си пили хапчетата...:))))
4
8
 
26
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
А ти защитаваш това , което е зомбирало един народ и го превърнал в оли//гофрени? Щял да хвърли Водородна бомба??? И срещу кого, Япония и Ю.Корея, които са толкова развити. С техника от 50 и 60 те ще я хвърли върху себе си, нищо повече. Но на сатрапа не му се умира, трепери от страх защото е заминал. Къде ще се крие, в някой бункер? И колко ще изкара. А санкциите ще го принудят на преговори, защото Цар Глад властва в СК от десетилетия. Рано или късно ще го ликвидират неговите и обединят с
3
24
 
12
 
! Отговори
А бе преди 6 години
То е ясно,че С.Корея ще бъде опукана,обаче ако успее да изпепели няколко града по Западното крайбрежие на САЩ,няма да е зле....Не е задължително да стане с ракети,има и други начини.
2
20
 
18
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Много не се напъвай, че жълтуркото ако хвърли една водорoдна бомба радиационния облак ще обиколи 3 пъти земното кълбо, туй да не е камилар със шмайзер. Ким им демонстрира какво може щом искат нека го пробват.
1
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужааааас, но за Жълтуркото ще настъпи. Това дебело ще жертва народа си но и той ще бъде изпържен. Да ударва, какво се чуди но......се надява да не дразни много Бай Дончо.