Млада българка загина след жестока катастрофа в САЩ

Според полицията причината за трагедията е употреба на алкохол
29 окт 2017 13:00,
31
Млада българка загина след жестока катастрофа в САЩ
Снимка: "24 часа"

Млада българка загина след жестока катастрофа в САЩ.

Сънародничката ни е на 23 години, съобщи полицията в Кентъки.

Две коли са се ударили зверски на кръстовището на "Уолнът" и "Кентъки 956" на 27 октомври, пише "24 часа".

В двата автомобила е имало общо петима човека. Загиналата Джоана е студент в колежа "Береа". Още една жена е в критично състояние в болница.

Според полицията причината за зверската катастрофа е употреба на алкохол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
3
 
! Отговори
кака Лара преди 6 години
Ако си бе останала в България и бе ползувала градския ни транспорт, а не бе хукнала задокеана за да търси щастието си - неминуемо щеше да живее до дълбока старост под грижите на бате и Бойко . . .
20
1
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Успокоих се!И в САЩ стават "зверски"катастрофи,не сме изостанали.
19
16
 
8
 
! Отговори
От снапчата преди 6 години
Още една, разсмяла Господ с плановете си.
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 17 Ами не е Йоана, а е Джоана и момичето е възпитаничка на старозагорската езикова гимназия "Ромен Ролан"
17
4
 
5
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
Не е Иванка а Йоана (Joana)
16
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно с какво име наистина е било момичето? Това Джоана нещо хич не звучи българско! Българския еквивалент е Иванка. Може би просто "превеждащата" журналистка от Днеса се е престарала! Но, това в крайна сметка не е важно! Бог да го прости горкото момиче и да дава сили на близките й!
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До naleg и другте питащиКатастрофата е станала в близост, но извън слабо населено място на около 50 км южно от столицата Лексингтън на щата Кентъки, малко след изход 77 *** магистрала 75.За местните хора е ясно къде е. Журналистит от днесбегето превеждат дословно новината, като действително разчитат на нашето IQ. Е, не е колкото тяхното, де. :)
14
2
 
18
 
! Отговори
Старшина Тъпов КАТ преди 6 години
Кой е шофирал, кой е употребил алкохол? Щото така написано може да е и бай Пенчо от Панчерево, който се е напил в местната кръчма и се е прибрал пеш. Както всяка вечер.
13
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спрете се, бе хора! Млада жена е загубила живота си трагично, а вие що била в САЩ, що не била в България! Мигар тук не стават катастрофи? Е, по-щастливи ли щяхте да сте, ако новината беше млада студентка умира в катастрофа между селата Горно Нанадолнище и Долно Нанадолнище? Господ да го прости, момичето! А вие като не можете да изкажете съболезнования, поне замълчете, че никой не знае какво ще стане утре.
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1 и11Днесбегето разчита на нашето IQ. "Загиналата Джоана е студент в колежа "Береа".Сега, като потърсим в Google колежа, ще намерим града, ще намерим кръстовището, и всичко к'вото се сетиш. Абе, досетливи журналисти, развиват ни мисленето. :):)
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До naleg"Това в кой град е ?"---Журналистическа тайна! И аз съм питал по повод подобна "новина" от САЩ: не казват. Ама, нали знаем кръстовището и датата - ще намерим града. :):)Абе, днесбеге-журналисти!
10
30
 
14
 
! Отговори
До 7 преди 6 години
Като толкова обичаш USA,заминавай за там,а тук да останат само тези,които обичат България,една от най-красивите страни в света.
9
1
 
16
 
! Отговори
Тео преди 6 години
Жалко за момичето, и съболезнования на близките. Това, за съжаление може да се случи навсякъде по света. Млади хора, пълни с енергия и адреналин, мислещи, че морето им е до колене ... Господ да дава сили на близките и дано се възстановят! А този под мен, който под такава новина е решил да рекламира САЩ ... е, бил съм там, сравнил съм, не живея там, но пожелавам на всекиго да види и да прецени за себе си. Просто мястото на такива неща не е тук!
8
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А в Банкя като си премерил кръвното царя, па като видял, че показателите са в нормата, извадил суджука, па като му резнал дузина дебели резенчета, извадил хлебеца и набързо намазал една филия с мас. После казал на внука си Борко: Кат бях малък като тебе Борко, тичах по поляните с ете такава филия с мас, па зех че я изпуснах и майка ми ми дърпа ушите. Затова сега не само не изпускам никога филията с мас, ами и гепа филиите с мас на всички около мен. И ти така Бойче на дяда ша се научиш!
7
22
 
23
 
! Отговори
I love USA преди 6 години
Това,че е починала в Сащ не означава,че оставайки тук е щяла да избегне съдбата си.Бог да я прости и да даде сили на семейството и.Не спирайте да пътувате за Сащ,защото това е най-гостоприемната страна въпреки насажданата омраза от страна на злобни и дребни души.
6
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде идвайте си тука при цар Суджук, няма какво да търсите по чужбината. При назе си е най-добре, десятък от всеки направен суджук даваме на нашия цар и живеем и ние като царе! Ей туй е то, Швейцария на Балканите!
5
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да прости момичето!Жалко, че си е отишъл млад и качествен човек.В други сайтове пише, че е на 23 г., студентка в един от най-престижните колежи.Жалко.
4
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСвета не свършва с държавната граница и всеки е свободен да живее почти където си поиска. Това няма нищо общо с американски мечти и тн.
3
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2Ми да. Да си идва тук да умира по нашите улици. Което става ВСЕКИ ден.
2
39
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната българска жертва в Америка и като цяло в чужбина.Хайде,прибирайте се тук,стига сте търсили американската мечта по пътя,който води за никъде.