Тръмп отвърна на удара: Защо Хилари не е на фокус?!

Той се разграничи от шефа на предизборната си кампания
17
Тръмп отвърна на удара: Защо Хилари не е на фокус?!
Снимка: Reuters, архив

Президентът на САЩ Доналд Тръмп побърза да разграничи себе си и Белия дом от разследвания бивш шеф на предизборната му кампания Пол Манафорт, като заяви, че нарушенията, в които е обвинен Манафорт, са отпреди години и настоя, че няма съглашателство между предизборния му екип и Русия, предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Още по темата

В отговор на новината, че разследващият взаимодействията между предизборния екип на Тръмп и Русия специален прокурор Робърт Мълър е повдигнал обвинения на Манафорт и на друг сътрудник от предизборния екип, Тръмп се опита да насочи вниманието в друга посока, като запита в Туитър защо Хилари Клинтън и Демократическата партия не са център на разследването.

"Съжалявам, но това е отпреди години, преди Пол Манафорт да е бил част от предизборната кампания на Тръмп. Защо обаче Мошеничката Хилари и демократите не са фокусът???", гласи туитът на Тръмп. По-нататък той добавя: "Също така, НЯМА СЪГЛАШАТЕЛСТВО!"


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп може да има добри намерения, но скоро ще разбере, че от президента на САЩ не зависи почти нищо.
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хилъри Клинтън трябва да бъде разследвана за престъпления с/у човечеството, тя и нейната администрация заедно с Нобеловия Лауреат Барак Обама провокираха и финансираха цветни революции в Либия, Сирия и Украйна.Резултат-милиони невинни жертви.
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми тя и чистачката на Белият дом не е на фокус.
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отличен въпрос- занимайте се малко и с нейните "бакии",какво все Тръмп ви е виновен?
12
2
 
6
 
! Отговори
ей загубен народ преди 6 години
А бе как не разбирате,че няма никакво значение има ли или няма руска връзка!?Номера е да е непрекъснато под натиск,и да слуша!На кой му дреме за руснаците!?
11
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 10Ако ти се е размирисало, то е от Кица и Обамата. Те осмърдяха САЩ. Днес за пръв пазара в САЩ е надолъ от избирането на Тръмп насам. И националните предатели отварят шампаско с надеждата, ако съборят икономиката на САЩ , да падне и Тръмп.Ама мокри сънища само. :)
10
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Манафорт бе по-малко от 2 месеца в началото на кампанията. И изгонен от Тръмп след като го разбра. Той е колега в същата руска връзка с началника на кампанията на Клинтъница- Джон Подеста. И двамата на същата руска хранилка. Затова и брат му напусна ДНЕС. Обамовото ФБР нарочно не предупреди Тръмп за Манафорт. А Мюлър няма да избегне белезниците ЗА ПРЕДАТЕЛСВО НА САЩ.
9
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя работата на Тръмп съвсем се размириса. Манафорт е притиснат в ъгъла и единственият му шанс е да се разприказва какви са ги вършили с Тръмп и руското разузнаване около изборите.
8
2
 
6
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
Абе дано само никой да не е на фокус на оптиката, другото се преживява. Наистина не го искам - нагледахме се и се наслушахме на политически убийства. Баста! Стига толкова!
7
4
 
6
 
! Отговори
Ала-Бала преди 6 години
Преди не много години имаше политици като Рейгън, Татчер, Кол...какви са сега тези политици? Приличат на по манталитет на селски кметове - примерно на кмета на с. Галиче. Срамно е за велика страна като САЩ, да се смята, че една по-неразвита в икономическо и социално отношение страна им е решила изборите. Ако наистина е така, то светът е напълно пропаднал!
6
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чета по долу пишещите умници и ми напушва смях . Хилари Клинтън разрешава руската фирма "Росатом"да претижава около 20% от урана на САЩ срещу няколко милиона за фондация Клинтън. И какво излиза че единият и другият са зависими от Русия. Хей много велик го изкараха този Путин. Значи който си иска този сложи за президент на САЩ.Американците просто се излагат,и наливат вода в мелницата на Русия.
5
18
 
7
 
! Отговори
Отговарящ преди 6 години
Защото Хилари не е президент. Тя е била разследвана няколко пъти, затова, Тръмпи!
4
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следствието за руската намеса в изборите напредва и примката около Тръмп се затяга. Затова се държи не като президент на САЩ а като гузен негонен бяга.
3
5
 
17
 
! Отговори
редник преди 6 години
Америка ще бъде руска колония , защото вярват, че всичко се купува и продава !
2
22
 
6
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
ами то утре може да каже,че въобще не познава такива хора(задържаните от щаба му за кампанията),нормално за една склероза...и какво са му виновни другите,кой все пак е търсил помощ от руснаците? Примката се затяга-това е!!!
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото - фокус-мокус.