Тръмп: Русия не се е намесвала в президентските избори!

Президентът заяви, че вярва на американските разузнавателни агенции
12 ное 2017 14:40, Петя Славова
30
Тръмп: Русия не се е намесвала в президентските избори!
Снимка: БТА

Според Доналд Тръмп президентът Владимир Путин наистина вярва, че Русия не се е намесвала в президентските избори в САЩ. Но Тръмп също така вярва на американските разузнавателни агенции, които заключиха, че Русия наистина се е намесила, предаде Асошиейтед прес.

"Вярвам, че той е убеден, че Русия не се е намесвала в изборите", каза Тръмп на пресконференция в Ханой днес. "Що се отнася до това дали аз го вярвам, аз съм с нашите агенции. Сега те са ръководени от свестни хора и аз много силно им вярвам", подчерта американският президент.

Още по темата

Пред репортери в президентския самолет на път за Ханой вчера Тръмп каза, че пред него Путин отново категорично е отрекъл обвинението - този път по време на икономическата среща на върха в Дананг. "Всеки път, когато се видим той ми го казва. Когато ми казва това, той наистина го вярва", поясни днес Тръмп, като нарече обвинението "изкуствена бариера", издигната от демократите.

На пресконференцията в Ханой Тръмп потвърди становището си, че е от ключово значение за САЩ да се разбира с Русия и като че ли намекна, че е време да се вдигнат санкциите, наложени от Конгреса на Русия в отговор на намесата й в изборите. По думите му е "време е да се върнем към изцелението" на разтърсения свят.

"Това са много важни неща", каза той, напомняйки за необходимосдтта да се работи заедно с Русия за решаването на проблемите в Сирия, Северна Корея и Украйна. Според него по-силни американски отношения с Русия биха били от полза за света. Да имаме Русия в приятелска позиция, вместо вечно да се караме с нея, е предимство, смята той, цитиран от БТА

Конгресът наложи санкциите на Русия за намесата в изборите през 2016 г. в добавка към съществуващите санкции заради подкрепата й за сепаратистите в Източна Украйна през 2014 г. и анексирането на Крим

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп е пич и дипломат.
26
3
 
5
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
Така е. Путин винаги казва истината. Както беше честен и за руските войски в Украйна, където местните сили за отбрана си бяха купили униформите от магазина а танковете намерили в шахтите.
25
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Русофилите сте българофоби, а не българи."Само дето не са русофили, а платени путинофили.
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дони наистина е с нисък интелект. Точно за това джуджето го подпря на изборите.
23
2
 
4
 
! Отговори
Така е то преди 6 години
Нищо деее , и да са се намесили Руснаците какво толкова , то е било за 'ВАШО" добро . Те и американците непрекъснато се месят навсякъде по света и у нас . Пък нашите цецо наглецо и бойко борецо си трайкат и хвалят , че ги потупват по рамото когато се срещат с високопоставен служител на отвъдокеанският дом .
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин трябва да е изключително доволен от несвързаните неща излизащи от устата на Тръмп защото можеше да излезе вместо тях и команда до бясното куче Метис "Генерале я вземете да го поразбомбите оня лъжльо в Москва" и тогава ще настъпи края на путинизма за вечни времена.
21
5
 
3
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 6 години
"Во время саммита во Вьетнаме приняты два решения, которые очень больно бьют по Россию, о которых не говорят наши федеральные каналы. Первое: Вьетнам отказался от закупки российских вертолетов и будет покупать американские вертолеты. Второе: Китай будет покупать американский газ, а не российский."
20
1
 
5
 
! Отговори
Тръмп преди 6 години
Как щяло Русия да се е намесила, няма такова нещо. САЩ се намесиха във вътрешните работи на Путин и неговата ОПГ в Кремъл и им наложиха санкции.
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен една баба на пазара ми каза същото.
18
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 12Русофилите сте българофоби, а не българи.
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заглавието, което няма нищо общо, както с истината, така и с текста е пример за фалшива новина и руска хибридна пропаганда.
16
1
 
5
 
! Отговори
Вярващ преди 6 години
Аз вярвам, че той вярва, че аз вярвам, но аз не вярвам, че той наистина не вярва, че ние вярваме, че демократите вярват, че всички ще им повярват, нищо че ЦРУ вярва, че всички вярващи са балъци, но някои вярващи не са чак толкова вярващи, че да вярват на всички писания на свободната преса, най-свободната в страната на най-многото вярващи! Защото ако е вярно, че невярващите, а всъщност вярващите в техния православен Бог руснаци са ме избрали за президент на страната, какъв президент съм аз тогаз!
15
2
 
10
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
Не мога да разбера, защо тази медия продължава да пее тази песен за не намеса, като вече и на децата им стана ясно как стоят нещата и с "не намеса" и с това какво се случва с хората около перчема, осмелили се да кажат истината? И за големия натиск, пак от негова страна, ако някой продължава да търси-до колко те имат пръст в предизборната кампания?
14
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За което жужето от кремъл ще си изяде икономическите шамари, за които ще платят бедните мужици и техните жени в Турция.
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имало е опит за намеса, а не намеса. Така е според доклада. Проверявайте фактите.
12
7
 
15
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 години
А не бе, от Кремъл ще седят и гледат как в Белият Дом влиза един кукумицин като Хитлери Клинтън - дойдохме, видяхме и го убихме - която заради настъпил климактериум ще потопи света в ядреният ад !
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕГА ТИ ФАЛШИВОТО ЗАГЛАВИЕ.:):):). А като зачетеш статията , съвсен друго казва. Затуй никой не вярва вече на медии.
10
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неинтелигентните хора бъркат Българите с русофили. Няма такова нещо, ***. Ние сме просто реалисти.
9
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БългаринРусофилите никога тне сте били и няма да бъдете българи, а заглавието няма нищо общо със съдържанието и е пример за руската хибридна война и руска дезинформация.
8
5
 
11
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Добър ден. Това го знае всеки.