Бил Клинтън отново падна в... секс капана

Четири жени винят бившия US президент в тормоз
Обновена: 22 ное 2017 15:15 | 22 ное 2017 11:07,
30
Бил Клинтън отново падна в... секс капана
Снимка: Reuters

И Бил Клинтън се оказа сред "насилниците" на САЩ, след като близо два месеца обвиненията и признанията за сексуален тормоз, разтърсиха цял Холивуд.

Сега четири жени завеждат дела за сексуален тормоз срещу бившия президент. Обвиненията срещу него се отнасят за момент, в който той вече е бил напуснал Белия дом - през 2001 г. Тогава е работил в компанията на милионера Рон Бъркли, съобщи Bulgaria ON AIR.

Новите посегателства, за които претендират дамите, се отнасят за период преди повече от 10 години. Потърпевшите тогава заемали ниски длъжности в компанията "Бъркли", тъй като били още тийнейджърки - сексуално засегнати от Бил Клинтън.

Да припомним, че бившият Първи на Америка, не веднъж е бил замесван в подобни скандали. Според в. "Дейли Мейл", позовавайки се на високопоставени източници на Демократическата партия, в края на 90-те години на миналия век Клинтън е платил 850 000 долара, за да уреди делото за сексуален тормоз от страна на Пола Джоунс, бивш държавен служител в Арканзас.

Сегашните обвинения срещу 71-годишния Клинтън го изправят пред дела, заведени от адвокатите на четирите жени.

Исканията им са за значителни суми в замяна на мълчанието на клиентките им. В момента текат преговори между жените и Бил Клинтън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
3
 
! Отговори
НЕ Е ВИНОВЕН преди 6 години
ЦЕлта на НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ набеждаващи мъже за УХАЖВАНЕ НА ЖЕНИ И МОМИЧета /чрез спец наркотици и пси препрограмиране / е блокаж на жизнено важната защитно лечебна дейност на мъжете..УХАжването е несъзнателен процес с цел опазване на бъдещи човешки майки.Може да наблюдавате как един мъжкар ухажва една по една овцете в стадото.Нюха ,побутва ,подканва овцата да се пречисти ,да хапне здравословна храна да се подготви да стане майка и чак тогава я ЗАПЛОЖДА
6
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вече всеки,който го е закъсал финансово,ще съди някой богат,че преди 103 години му бил посегнал,ама той чак сега се сетил.............а га ял кифтетата не ревал,нали?
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В западните цивилизовани нации е така - всичко се плаща, даже и свалките. Скоро децата ще се отглеждат в епруветки и лаборатории за да няма засегнати от "секcуално посегателство" страни
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е човека на сухо ли да седи оня рептил у тЕх да го съди за безразличие и за липса на тормоз.
3
4
 
30
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Евалла на тия години !!! А иначе ,докато собаката не вдигне опашката ,мъжката собака си трайка...
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега Хилари да го защитава.
1
0
 
47
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Нещата с САЩ станаха такива, че ако случайно намерите жена, която не е била насилвана преди 20 години и не иска да спечели някой долар от това, можете да го напишете като новина :)