САЩ изнесоха оръжия за $41,93 млрд. Кой ги купи?

Високото търсене на US военна продукция продължава
30 ное 2017 22:22, Екип на Bloomberg
50
САЩ изнесоха оръжия за $41,93 млрд. Кой ги купи?
Снимка: Pixabay

За финансовата 2017, завършила на 30 септември 2017, Съединените щати са продали на други държави въоръжение на стойност $41,93 млрд.

Това се разбира от съобщение, публикувано от Департамента по отбрана на САЩ и цитирано от редица световни агенции.

В тази сума влизат всички оръжия, изнасяни от САЩ към чуждестранни партньори. От сумата $41,93 млрд. $9,93 млрд. са били поети от американското правителство под формата на безвъзмездна военна помощ, а останалите малко над $32 млрд. са били платени от получателите на въоръжението, пише Bloomberg TV Bulgaria. 

„Тези цифри свидетелстват за това, че високото търсене на американска военна продукция се съхранява. Съединените щати реализират своите външнополитически цели и задачи по обезпечаване на националната безопасност, продавайки отбранително въоръжение и оказвайки услуги в сферата на отбраната на други държави, обучавайки, също така, и техните военнослужещи“, се казва в съобщението на американското военно ведомство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
3
 
! Отговори
бг преди 6 години
За Израел- безплатно.
47
0
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 29 -2 преди 6 години
И откъде знам това? От руснаците, които пишат, че са използвали старата идея на Л.Шмайсер за заключване на затвора, за да я приложат един суперсъвременен пистолет(IMHO - най-добрият пистолет, правен досега!) "Strike One". Руснаците си признават, защо да крият?
46
1
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 29 преди 6 години
Добре, че ви научих да пишете Шмайсер! Значи има полза от това, че ви просвещавам,въпреки ината ви. Сега запомнете, че АК-47 е конструиран от Михаил Калашников вконкуренция с такива оръжейници, като Судаев, авторът на най-добрия картечен пистолет през ВСВ - ППС-43, по общо признание и други. Аз знамза Хуго Шлайсер и баща му - големият конструктор Луис Шмайсер. Пишеш - "трето поколение". Е, кой е дядо му? Или така си плянкаш, по кръчмарски? Той е създател на пистолета "Бергман - Марс".
45
1
 
2
 
! Отговори
До №45 преди 6 години
До Димитър Тесла билДимитър, Никола, все едно! Важното е лакърдия да има! Тесла е "прави србин", както иМилица, първата жена на Айнщайн. За която се говори, че е авторът на "Теорията за относителността". Виж, Йозеф Хайдн е...хърватин, прочети в Уикипедията на хрватски!
44
4
 
2
 
! Отговори
Димитър Тесла бил преди 6 години
До АнонименТи си много неук човек. Тесла не е никакъв сърбин, а от хърватски произход. Кажи това в Хърватска и ще увиснеш от някое дърво.
43
1
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 42Ано Умни хоби са ми оръжиятаИ като някой в форума напише нещо подобно направо ме вбесява На всичкото отгоре това е написано в Отдавна разсекретените материали както на запад така и на изток. А въпросните образци за които спорим са в музея от десетилетия.
42
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
затова всички дьржави да обявят боикот на сащ ние искаме да живеем в мир неискаме воина не искам да умирам заради печалбите на впк на сащ
41
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 40 БобиБрей какъв к8омпетент бе ! Да ти не снисат информация лично от КГБ ?
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ща за въпрос ! Оръжията отидоха при ислямските терористи в Сирия. Наши оръжия също отидоха там чрез представители на ткерористична организация номер едно в света ЦРУ
39
5
 
4
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До ЗА СВЕДЕНИЕ: 9Както се казва ****Ти не признаваш че АК-47 е оригинална разработка а оръжейниците по света го признават как смяташ на кой ще повярвам?"НЯМА ОРГИНАЛНО РУСКО ОРЪЖИЕ ОТ ГОДИНИ!ВСИЧКО РУСКО --Е ЧУЖДА МОДИФИКАЦИЯ ИЛИ КРАДЕНИ МОДЕЛИ ОТ ВСВ!ДОРИ РЕАКТИВНИ САМОЛЕТИ ИМАТ --ЧАК СЛЕД ВАЙНАТА СЛЕД , КОГАТО ЗАГРАБИХА ТЕХНОЛОГИЯТА НА МЕСЕРШМИДТ -262!"След военните известни СССР самолети МиГ-15,Як-23,Ла-15,Ил-28 и тн са с ЛИЦЕНЗНИ ДВИГАТЕЛИ и АГРЕГАТИ ОТ РОЛС-РОЙСНАУЧИ ИСТОРИЯТА!!!
38
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не се окаже,че Русия снабдява Северна Корея с ядрен арсенал.В тези купени медии обикновено статиите са от тип крадеца вика:дръжте крадеца!
37
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е терористите ги куоиха как кой
36
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ким Чен Ун #32баце некъде грешка имаш по трасето, тук ЕС, не е севернокорейски печатен трибунал "Работническо дело" :)))
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Светът трябва да се предпазва от недобронамерените креатури."Обясни ни тогава как се предпазваш сам от себе си.
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"АК-47---НЕ СТРЕЛЯ С АМЕРИКАНСКИ МУНИЦИИ!"Ама верно ли бе! Ти откри топлата вода! Заслужаваш Нобелова награда. Както и коментатор-калибровчик номер 10. Все Титани на плоската мисъл се извъдихте. Аман от дървени философи палячовци.
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонимен трезвеникЛичи ти че не пиеш - само глупости пишеш.
32
1
 
12
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 6 години
Аз мога да предоставя безплатно на САЩ оръжие за над сто милиарда долара под формата на термоядрени бойни глави. Специална безплатна доставка пар авион или пар балистик до по-главните щати.
31
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заплахата от разни психари и вдъхновителите им изисква масирани продажби на военна техника. Светът трябва да се предпазва от недобронамерените креатури.
30
2
 
5
 
! Отговори
lol преди 6 години
как кой? суджук паша ги купи..
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АК-47 не е Щурмгевеер-44, АК-47 е Щурмгевеер-47, който Хуго Шмайсер е разработвал в края на войната.Нали не си мислите, че великият трето поколение оръжеен конструктор след StG-44 е спрял да работи по усъвършенстването на автомата.