Експерт: Нападателят от Ню Йорк е "перхидролен терорист"

Все повече такива хора ще има, каза Христо Смоленов пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 12 дек 2017 09:48 | 12 дек 2017 09:30, Елка Василева
16

 

В сферата на тероризма ще се появяват все повече "перхидролени терористи", които са зависими от обещаното насилие и ще правят бомби с материали, които могат да се намерят в аптеки или магазини за козметика.

Това коментира експертът по национална сигурност проф. Христо Смоленов в студиото на "България сутрин".

Журналистът и член на СЕМ Бетина Жотева пък подчерта, че последната атака в Ню Йорк със сигурност е в резултат на решението на американския президент да признае Ерусалим за столица на Израел.

"Смятам, че тези атентати, които имат дълбоко личен мотив, ще се увеличат", поясни Жотева пред Bulgaria ON AIR.

Тя обясни, че Тръмп е успял с този ход да обедини арабските страни.

Още по темата

Проф. Христо Смоленов подчерта, че европейските страни не са признали Ерусалим за столица на Израел, но тук също имаше много атаки.

"Това в Европа и САЩ не е въпрос на лична, субективна, гневна реакция", поясни проф. Смоленов. По думите вече сме започнали да привикваме към терористичните атака по подобие на привикването ни към наркотрафика.

Гостите в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR коментираха и изтеглянето на руските войски от Сирия, което президентът Владимир Путин обяви вчера.

"Няма да се изтеглят до край", смята Бетина Жотева.

Проф. Смоленов пък смята, че в Сирия е налице победа на Русия, Турция и Иран над Ислямска държава. По думите му сега ще започне изтеглянето на терористите оттам, от което е застрашена България и Европейския съюз.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Решението е едно: всичкото ислям в камиони, самолети и кораби и обратно в пустинята, където му е мястото. С тия хора няма мир, разбирателство или бъдеще. И най-важното - няма живот.
11
0
 
0
 
! Отговори
Бенджи и Закс преди 6 години
Е колко шъ са Муслим в Раша...17%В Юръп са 13 с тенденция до 2030 да са 23%
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПИНОКИО Аз пък се спуках да ... рускини на БГ черноморието, а един турчин наскоро твърдеше, че се спуква да ..... българки в Германия. И какво даказва това? Или просто държиш да си показваш балканджийската селяния?
9
2
 
1
 
! Отговори
Deutschland преди 6 години
Какво става, нали Германия се била ислямизирала, пък САЩ били много пекани, защо ги гърмят, докато в Дойчланд не съм чул за нито един атентат? В Русия пък има най-много мюсюлмани - факт! Болезнен факт! Deutschland uner alles!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И НИЕ ИМАХМЕ ЕДИН ПЕРХИДРОЛЕН МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и какво чакат тогава като е свършила войната? да натоварват бежанците на влакове и обратно за Сирия,дори да е дошъл от Нигерия, и то всички от цяла Европа.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та кой ще прави бомби и наркопродукти за без пари,това че не са открили плащача не означава че има такива заинтересовани като само заради хобито да се залагат над разни идейки.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като изгледах клипа и прочетох какво пише отдолу, се запитах какво ли представляват перхидролните експерти? То е ясно, че някои са натурални блондини, а други побеляват от старост, но все пак.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само дето терористът е от Бангладеш и сигурно не може да намери Израел на картата. Щял да си изгуби работата като таксиметров шофьор или нещо такова. Това е истинската причина за опита за разширено самоубийство. Политическата мотивация е измислица, за да стане известен и други *** да го смятат за герой.
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Световното колониално ла'но се разсмърдя ли?В по-голямата част от западните страни много от сградите са газифицирани и си реват за едно коктейлче М0п0т0в. А ако му прибавят и малко алуминий на прах, нафта и машинно масло, още по-добре. А на тези използващи нитрати "градинарси терористи" ли ще ги кръстите? Брайвик беше началото, но за съжаление той се бореше от другата страна, но алчните по върховете направиха света ла'няна колония.
2
4
 
18
 
! Отговори
ПИНОКИО преди 6 години
Един приятел се спука да.... полякини в Англия.
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неочаквано за всички конфликтът от Сирия ще се премести в Израел, т.е.Палестина.