Тръмп – недостоен да чисти WC-тата на президентската библиотека!

"Ю Ес Ей тудей": Ще достигнат ли някога дъното низостите на Тръмп?
14 дек 2017 09:30, Елка Василева
56
Тръмп – недостоен да чисти WC-тата на президентската библиотека!
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Вестник "Ю Ес Ей тудей" публикува изключително остра редакционна статия срещу президента Доналд Тръмп, в която заявява, че републиканецът не е достоен дори да чисти тоалетните на президентската библиотека на Барак Обама, нито да лъска обувките на Джордж Уокър Буш, предаде Франс прес.

"Ю Ес Ей тудей" е единственият национален всекидневник в САЩ и е с един от най-високите тиражи в страната. Той обикновено е с по-умерен тон, но туит на Тръмп за сенаторка от Демократическата партия предизвика острата редакционна статия.

Под заглавие "Ще достигнат ли някога дъното низостите на Тръмп?" вестникът осъжда туита от вторник, в който Тръмп твърди, че сенаторката Кирстен Гилибранд неотдавна го е "умолявала за дарения за предизборната й кампания" и добавя, че тя била "готова на всичко", за да получи финансова подкрепа.

"С последния си туит, в който намеква, че американска сенаторка може да предлага сексуални услуги срещу предизборни дарения, президентът Тръмп показа, че е неадекватен да упражнява длъжността си. Стигането до дъното не спира един президент, който съумява да пада все по-ниско", пише в редакционната статия.

"Един президент, който на практика нарича сенаторката Кирстен Гилибранд уличница, не е достоен дори да чисти тоалетните на президентската библиотека на Обама, нито да лъска обувките на Джордж У. Буш", пише вестникът, споменавайки предшествениците на Тръмп от Демократическата и Републиканската партия.

В статията също се говори за множеството "лъжливи или неверни изказвания" на Доналд Тръмп - средно по 5,5 на ден по изчисления на в. "Вашингтон пост" - както и за коментарите му, които подхранват обществените разделения.

"Тук не става дума за политическите несъгласия, които имаме с всички президенти, нито за разочарованието ни от някои техни решения. Обама и Буш също са се проваляли в много отношения. Те са нарушавали свои обещания и са изричали лъжи, но благоприличието им никога не е било под съмнение", пише "Ю Ес Ей тудей".

"Затова пък Доналд Тръмп като човек е особено ужасен, а поведението му е отблъскващо", пише вестникът.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
12
 
14
 
! Отговори
Агент Провокатор преди 6 години
:) Ха ха ха ... :) Вие добре ли сте , хора ?!?! :) ... КАКВО СПОРЕД ВАС ЗАВИСИ ОТ ТОЗИ ПЕРКО ДОНАЛД ?!?! ... Сигурно НЕ ЗАВИСИ от него и какъв костюм ще облече всеки ден ... :) :) :) ВСИЧКО Е В РЪЦЕТЕ И ГЛАВИТЕ НА МИЛИАРДЕРИТЕ С ТРИ МНОГО ИЗВЕСТНИ ЕВРЕЙСКИ ФАМИЛИИ , КОИТО УПРАВЛЯВАТ АМЕРИКА ... А И НЕ САМО ... ПОЧТИ ЦЕЛИЯ СВЯТ ! ... ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТЯХ ! ... А Бате Ви Тръмпи просто е един изперкулясал шоумен ... Тип Жорката Ганчев ... Който е сложен в Белият Дом , като указателна табела ! :)
22
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива са приятелите на Путин, мир напраха му.
21
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 20С какво е доказал че е успешен бизнесмен??С това че е завлякал куп инвеститори и банки или с това че няма един печеливш проект??
20
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това че Тумпета е *** на мен отдавна ми е ясно.Много преди да го изберат за прецедент.Но на американците и останалият свят ще им потнеме мнооого време да разберат това.
19
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп е доказал се бизнесмен, всякакви приказки от типа "той не става" само показват нивото на коментиращите. Човекът си знае интереса и си го гони, по правилния начин.
18
3
 
4
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
Значи пич така както те чета и до колкото мога да чета виждам, че за тебе успешен президен е само тогава гато земаш мнооого пари и оакваш,плюеш,изтрепваш сичко друго дето някой друг а не ти е направил! Епа да ако е така значи тръмпа може да се каже, че е успешен президент! Но дори и тогава не може да се каже, че е най-успешния президент на USA!
17
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
" По-добре дъщеря ми да стане проиститутка, отколкот синът ми журналист" Киркегор. Тези автори не се четата в тоалетните, пък било то и библиотечни.В това има символизъм, но сте прекалено плоски, за да го разберете..ще се опитам да ви го обясня- пишейки и четейки такива "новини" вие и аз естествено, все едно седим да ни опикават...D недай си боже, нуждата да е друга...Айде да видим колко народ ще го проумеее. А чистенето на тоалетна е философска работа и не всеки е ДОСТОЕН.
16
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 14ама доколко самият Тръмп има общо с това или е просто съвпадение?а без Тръмп, какъв щеше да е икономическия ръст?аз мисля, че просто момента е подходящ и е съвпадение. Тръмп е тотален политически фейл, който ще рефлектира и на икономиката.
15
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп е държавник и си гледа държавата, сам каза че от сега нататък Америка ще е на първо място. Затова американците няма да ги мисля. Русия също няма да я мисля, там си имат Путин, който е опитен. Болния човек е Европа! Много са слаби политиците тук. Единствения, който може да оправи Европа е Орбан, но няма никога да му дадът власт либерастите. Не се виждат какви са некадърници и как зял свят се смее на ЕС, а тръгнали да гледат в чужди работи.
14
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам за Тръмп, ама ако им пратим тиквата направо ще се гръмнат.
13
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откакто Тръмп е на власт САЩ отчитат рекорден ръст на БВП какъвто за последно са виждали преди 10 години (преди н...ра дойде на власт).
12
3
 
8
 
! Отговори
... преди 6 години
Бравос бравос! Другаря путин много добър президент си е избрал! :)
11
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще стигне ли някога пропагандата на болшевиките пишма демократи дъното? Явно не, защото за тяхната мизерия дъно няма.
10
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те са нарушавали свои обещания и са изричали лъжи, но благоприличието им никога не е било под съмнение", пише "Ю Ес Ей тудей".---Не само са лъгали, но и са избивали милиони хора, но винаги с благоприличие, нали? Наемат главорези, организират революции и преврати, хвърлят умни бомби, разрушават цели региони, но съвсем благоприлично.Наглосаксонска мерзост, жестокост, алчност и лукавство
9
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МанолскиОткакто Тръмп е на власт безработицата е най-ниска от 20 години, отварят се стотици хиляди работни места, сключват се сделки за стотици милиарди, производства се връщат в САЩ, а армията им става все по-силна. Тръмп осигури и сериозни средства за американските ветерани. Инвестициите се пукатпо шеновете защото човека намали сериозно данъците. Тръмп следва истинска дясна консервативна и капиталистическа политика. Това не се харесва на обамопитеците и на еврокомунистите Макрон и Шулц.
8
11
 
25
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Предизборната кампания на Тръмп излезе кьорфишек. Обеща да спре военната експанзия навън, изчисти имиджа на САЩ пред света и да обърне внимание на вътрешните проблеми и благоденствие на американците. Нищо подобно! С всеки свой ход той насажда напрежение по целия свят, държи се като неадекватен нарцис и е трудно предвидим. Мисля, че е кукла на конци на конгреса или други съмни сили. Съмнява ме да остане в историята като успешен президент
7
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно е недостоен! Потвърждавам това!Четох някъде отдавна (много преди да стане президент), че тоалетната чиния в частния самолет на Доналд Тръмп била направена от масивно злато!Е не знам как се чисти такава тоалетна!И очевидно човекът не може да чисти други тоалетни - не става за тази работа!
6
27
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А пък нашия президент не е достоен да чисти нужниците на жп.гарата
5
20
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Намери се един достоен Президент на САЩ и всички , които си живуркаха при Обама сега реват като карпатски мечки . Тръмп си казва истината за демократите , а те умират всеки ден от мъка . Не може един човек , който е милиардер да не знае какво да прави . Просто не им изнася на шушумигите .
4
8
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Ей не може да преглътне либерастията загубата и това си е...