Американски генерал се готви за война, скоро при това

Вероятността от конфликти с Русия и в Тихооеканския регион била огромна
172
Американски генерал се готви за война, скоро при това
Снимка: Reuters

Комендантът на частите на морската пехота от Въоръжените сили на САЩ, разположени в Норвегия, предупреди своите войници, че предстои война, предава американският новинарски канал Fox News.

“Надявам се да греша, но предстои война“, заяви генерал Робърт Нелър.

"Вие вече водите бойни действия тук само чрез присъствието си – информационна и политическа борба“, допълни той.

Нелър подчерта, че вероятността от конфликти с Русия и в Тихооеканския регион в близко бъдеще е огромна, предава "Фокус".

Сержант-майор Роналд Грийн сподели подобно мнение: "Помнете защо сте тук“, заяви той.

"Те наблюдават. Точно, както ги наблюдавате вие, те наблюдават вас. Ние имаме 300 морски пехотинци тук, но можем да съберем 3000 за една нощ“.

Предупрежденията на американските военни дойдоха само ден преди Министърът на отбраната на САЩ Джеймс Матис да заяви пред военнослужещите във военната база на САЩ в щата Северна Каролина Форт Браг, че "буреносни облаци се събират“ над Корейския полуостров.

От телевизията не се наемат да твърдят, дали коментарите на Матис са били нещо повече от мотивационна риторика.

Пристигането на Нелър и Грийн в Норвегия съвпада с нарастването на напрежението между САЩ и съюзниците им от НАТО и Русия.

Според американски военни източници, Москва е предупредила Осло, че решението му да приеме нова американска военна част до края на 2018 година може да се отрази негативно на отношенията между двете страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
0
 
! Отговори
usa = на джудже преди 6 години
сащ могат да се мерят единствено с Ким. Те са що годе от един ранг. Но си мисля че все пак Ким ще ги размаже. Вселенската сила Русия е невъзможна хапка за краварите. Същото се отнася и за Поднебесната Империя.
134
0
 
3
 
! Отговори
мдаа преди 6 години
Като служех войник всеки месец имаше по една сказка на някакъв пропагандист ,от която ставаше ясно ,че войната почва всеки момент и то не каква да е ,а всички околни държави .Турция ,Гърция ,Югославия и Румъния срещу нас. И понеже си информационно изолиран ,мозъкът ти се промива така ,че да го вярваш. Същият трик естествено тайно ,прилагат и другите армии ,за да не се отпускат войниците ,но при американците е изтекла информация за тази стара казармена практика
133
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едва ли прагматичните американци ще ги завлекат да воюват аз лудо.То Европа си плати в кеш на америка за двете войни, та какво ли остава за други ...
132
0
 
2
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 6 години
До Анонимен 132 Тръмп има доверие само на тези чинове !
131
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано се избият взаимно к да се свършва с простотиите им, ААА !
130
3
 
4
 
! Отговори
Русофил преди 6 години
Русия и ким чен ун и путин и асад са най-виликитииии. Русия, севернакорея и сирия брадски народи завинагиии, най вликитииии свикнахти лиии сорсидиии. Да живеят ким, асад и путин, братя,братушкки и братски народи за винагиии.
129
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ем да се побоят малко, лошо няма ;)
128
4
 
18
 
! Отговори
@ преди 6 години
Геьове срещу сибирски войници..
127
7
 
12
 
! Отговори
Russia преди 6 години
Автомат Калашников е най-доброто оръжие-руско оръжие.Руснаците са най-добри във военните и космическите технологии, както и във физиката.Физиката в САЩ е тръгнала по грешен път на развитие, казвам ви го като инженер и специалист.
126
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Смехурко 129Това важи за всяка друга страна ако са много срещу теб губиш. Но това беше вярно до изобретяването на Атомното оръжие. Не се закачай с мен че всички ще платим мнооого сериозна цена или заедно ще умрем.ПП Как смяташ кой е изобретателя на оръжието вземащо най-много жертви след Клашника дори сега в този момент? Минохвъргачката в този си вид който е в момента по неволя е изобретена от руските войски в Руско Японската война 1904
125
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
GENERALYT DA SPRE BELOTO
124
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сержант-майор Роналд Грийн сподели подобно мнение-----------------Сержант-майор в превод означава просто "СТАРШИ СЕРЖАНТ".толкова ли е важно мнението на един от най-низшите чинове?
123
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предзи време един такъв американски и`диот се хвърли през прозореца с викове "руснаците идват"Препоръчмваме на този да се прегледа, преди да е повторил подвига на събрата си.
122
10
 
8
 
! Отговори
Смехурко преди 6 години
До Russia"Русия е непобедима и велика, защото руснаците са по-добри във физиката, военните и космическите технологии!!!"Първо, Русия побеждава, само когато има западни съюзници. Когато воюва сама, много често губи. Пример, Кримската и Руско-японската война. Второ, руснаците са най-добри не във физиката, а в химията. Особено в производството на специални напитки като боярышник, например. :)
121
7
 
18
 
! Отговори
Russia преди 6 години
Русия е непобедима и велика, защото руснаците са по-добри във физиката, военните и космическите технологии!!!
120
7
 
26
 
! Отговори
Russia преди 6 години
Русия е непобедима и велика държава!
119
4
 
24
 
! Отговори
ТОВА НЕ ВИ Е ИРАК преди 6 години
АМЕРИКАНЦИТЕ МНОГО СЕ "НАВИВАТ" ЗА ВОЙНИ , НО ВОЙНИ С ......ТРЕТИЯ СВЯТ КЪДЕТО МНОГО ИМ ВЪРВИ ПЪРВО ПРОПАГАНДАТА !!!! А ЗА ВОЙНА С МЕЧКАТА ,......НЕ ИМ СТИСКА ТАМ ГАРАНТИРАНО ЩЕ ЯДАТ *** СУ РА !!!!!!
118
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма мир, когато комунист ти налага със сила какъв да бъдеш. Американците ти дават свобода да избираш, там можеш да си всякакъв!
117
7
 
7
 
! Отговори
Смехурко преди 6 години
До Russia"Стига с тия глупости, че Русия е бензиноколонка..."Изобщо не е бензиноколонка, защото продава суров петрол и газ.
116
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво стана с английската кралица?Умря ли дъртата рептилка?