Американски генерал се готви за война, скоро при това

Вероятността от конфликти с Русия и в Тихооеканския регион била огромна
172
Американски генерал се готви за война, скоро при това
Снимка: Reuters

Комендантът на частите на морската пехота от Въоръжените сили на САЩ, разположени в Норвегия, предупреди своите войници, че предстои война, предава американският новинарски канал Fox News.

“Надявам се да греша, но предстои война“, заяви генерал Робърт Нелър.

"Вие вече водите бойни действия тук само чрез присъствието си – информационна и политическа борба“, допълни той.

Нелър подчерта, че вероятността от конфликти с Русия и в Тихооеканския регион в близко бъдеще е огромна, предава "Фокус".

Сержант-майор Роналд Грийн сподели подобно мнение: "Помнете защо сте тук“, заяви той.

"Те наблюдават. Точно, както ги наблюдавате вие, те наблюдават вас. Ние имаме 300 морски пехотинци тук, но можем да съберем 3000 за една нощ“.

Предупрежденията на американските военни дойдоха само ден преди Министърът на отбраната на САЩ Джеймс Матис да заяви пред военнослужещите във военната база на САЩ в щата Северна Каролина Форт Браг, че "буреносни облаци се събират“ над Корейския полуостров.

От телевизията не се наемат да твърдят, дали коментарите на Матис са били нещо повече от мотивационна риторика.

Пристигането на Нелър и Грийн в Норвегия съвпада с нарастването на напрежението между САЩ и съюзниците им от НАТО и Русия.

Според американски военни източници, Москва е предупредила Осло, че решението му да приеме нова американска военна част до края на 2018 година може да се отрази негативно на отношенията между двете страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
33
 
! Отговори
Ясно преди 6 години
До Бау,няма невини всеки американец с данъците си финансира агресиите и убииствата,няма невини...
14
5
 
36
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 6 години
МАЛКО ИМ БЕШЕ ВЪВ ВИЕТНАМ,ПОЧНАХА ДА ГО ЗАБРАВЯТ,ПАК ГИ ЗАСЪРБЯХА ЗАДНИЧЕТАТА, ДА СИ ВЗЕМАТ ПО ДЕБЕЛИ ***,ТЕ НЕ ВОЮВАТ,ТЕ КАРАТ ДЪРЖАВИТЕ САМИ ДА СЕ ИЗБИВАТ,А ТЕ ВЗЕМАТ ПАЯСИ,ПРИМЕР АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ У НАС,ДОГОВОРИ ДА ПЛАЩАМЕ ДОКАТО НИ СЕ ЗАЧЕРВЯТ ЗАДНИЧЕТАТА КАТО МАЙМУНКИТЕ ОТ АФРИКА И АРАБИТЕ,НЕ СИ ПЛАЩАТ ЗА БАЗИТЕ У НАС КОЛОНИЗАТОРИТЕ,ПАЗЯТ НИ СМЕШНИЦИТЕ С ДВА ТАНКА И ДЕСЕТ ВОЙНИКА.НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ДЕТО ИМ РАЗРЕШИХА СА ПО ГОЛЕМИ СМЕШНИЦИ,БРАВО НА ПАТРИОТИТЕ,КАКВО ГОВОРИХА,А КАК СЕ СКРИХА
13
5
 
43
 
! Отговори
Мислете преди 6 години
Не закачай те Русия кучета,те се жертваха в Сирия да ви спасят от терористите,същите създадени от сащ.
12
4
 
25
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Дано са им пратили памперси с подгрев, че да бягаш с буца в гащите си е кофти работа
11
4
 
37
 
! Отговори
Ааа преди 6 години
До номер 3.То китайците отдавна са тръгнали срещу САЩ,ама ти нали си голям геополитик още не си го разбрал.И да те светна само,че сегашното дрънкане на американско оръжие,покрай границата с Русия е само и само да може ВПК на Америка да си продаде *** на Европа.То се знае че при една война Щатите ще изчезнат,но поне да не са капо.А покрай тях и Англия ще го отнесе.Затова ревът всички срещу Русия,само и само да попречат на един военен съюз между Русия,Китай, Индия,Иран,а като сложим и Турция
10
4
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
сащ са наи големия терорист в света ще изгорим заради печалбите от орьжиетоаз искам мир не желая воина с русия или някои друг сащ иатеглете си базите от светаи оставете хората да живеят в мир не желаем вашите ценности
9
33
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Това за да го кажеш трябва да си доста промит мозък. Китай и САЩ са толкова свързани икономически, че са де факто една държава. А Русия ще стане лидер ама на куково лято, като спрат да пият пяна за вана от мизерия примерно. Не се грижи, това няма да го доживеем. Докато сме живи, лидерът ще е САЩ.
8
5
 
39
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Сащ са врагове на човечеството и ако скоро някой не ги спре хората много ще страдат.
7
5
 
46
 
! Отговори
Пиндорстан преди 6 години
Какво очаквате от една нация от убийци и терористи,те живеят от войната и страданието на хората.
6
39
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че тя войната е факт!Над 10 000 души загинаха в Украйна. благодарение на агресията на "вежливите" зельони человечета там...
5
4
 
24
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Те за това живеят подобни имбицили, за война. За това си мечтаят и сънуват иначе се чувстват излишни. Нищо, че гледат отстрани ...
4
40
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Русия щели да бъдат новите лидери на света... те не могат си оправят *** вече 30 години ти за света ми говориш. Ей не е лесна ваща...
3
40
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1САЩ нямат нужда да печелят каквото и да е защото това не им е в интереса. Ако имаше поне малко идея от света щеше да си наясно но както винаги въртите едни и същи простотии. Русия, какво е русия бе? Една огромна ***. Освен да изнасят газ и да продават калашници за друго реално не стават. А пък ако мислиш, че Китай ще тръгне срещу САЩ значи си психично болен.
2
6
 
47
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Тия тупaни свикнаха да се облажват от военни конфликти, ама тоя път ще гризнат дръвцето!
1
11
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Краварите ако не започната война са живи погребани. Чрез войната икономиката им ще започне да изплува. В момента са на дъното и продължават да копаят надолу. Само война ще ги издигне на повърфхноста. Но както всички знаете Краварите нямат нито една спечелена война. Това означава че тази война ще им е последна и Китай и Русия ще са новите лидери в света.