САЩ замразяват милиони за палестинските бежанци?

От Държавния департамент твърдят, че няма такова решение
Обновена: 6 яну 2018 09:44 | 6 яну 2018 09:27,
9
САЩ замразяват милиони за палестинските бежанци?
Снимка: Reuters

Съединените щати са замразили 125 милиона долара, предназначени за агенция на ООН, осигуряваща помощ за палестинските бежанци.

Това съобщават западни дипломати, цитирани от информационния сайт Аксиос, предадоха Ройтерс и БТА.

Средствата - една трета от годишната вноска на САЩ за Агенцията на ООН за помощ и организация на работите (UNWRA), които трябвало да бъдат преведени на 1 януари, ще останат замразени, докато администрацията на президента Доналд Тръмп приключи прегледа на американската помощ за палестинската автономна власт, твърдят анонимните източници.

Информацията е много подвеждаща, заяви за Ройтерс представител на Държавния департамент.

"Само защото са очаквали парите на първо число и не са ги получили в този момент не означава, че са замразени или спрени. Обсъждането продължава, разполагаме с време до средата на януари, за да вземем финално решение", поясни той.

Запитан дали е взето предварително решение, той отрече и нарече съобщенията фалшиви новини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаххаа чичо С0рос ще получи инфаркт! Той е дал МИЛИАРДИ за палестинската кауза. Да, знам че е евреин. Но в САЩ има два клана евреи които се мразят помежду си. Едните подкрепят Израел, а другите са левичари и са ПРОТИВ Израел и за смесването на народи и раси. Чичо ви С. е от вторите!
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То в САЩ е такъв студ , че самите те са се озъбили.
5
9
 
12
 
! Отговори
Морски преди 6 години
САЩ терорист номер 1.
4
1
 
15
 
! Отговори
Батко преди 6 години
Изкуствено създадените държави не просъществуват без благодетели.
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да кажат къде са милиардите на Арафат, като умря и имаше една борба на жена му и децата да сложат ръка на банковите му сметки, но бързо се утеши. Той цяла живот държа палестинците в мизерия, за да покаже пред света че са нуждаещи ,а паричките на сигурно място. Същото го правят по улиците в БГ -стои майката окъсана с изгладнял вид и ревящо дете в скута и давайте милостиня , а бай Ром жули ракии и плюска с парите.
2
7
 
3
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 6 години
Turciya i Kitay utroyavat pomoshtite za Palestine!!
1
7
 
26
 
! Отговори
Додо преди 6 години
САЩ замразяват милиони за палестинските бежанци?===========Ще се сетиш! Тръмп не е вчерашен и още от предизборната си кампания заяви, че няма палестински бежанци, а ислямски арабски терористи-завоеватели! Тръмп няма да допусне парите на американските данъкоплатци да се използват за разпространение на Ислям. И все пак въпросните палестински бежанци имат лесно решение - да отидат да се регистрират при Мути Меркел и готово! Даже и помощите им ще са по-големи!