Джонсън с призив към Великобритания: Приемете Тръмп!

Според него американсктият президент заслужава уважение
21 яну 2018 11:58, Петя Славова
12
Джонсън с призив към Великобритания: Приемете Тръмп!
Снимка: БТА

Британският министър на външните работи Борис Джонсън призова днес Великобритания да приеме американския президент Доналд Тръмп. Той заяви, че противопоставянето на визита на Тръмп може да навреди на националния интерес, предаде Франс прес.

Още по темата

"Доналд Тръмп е избраният президент на най-голямата и най-могъща демокрация в света и на една страна, която е също и нашият най-близък съюзник", каза Джонсън пред британския в. "Сънди телеграф". Тези изявления бяха направени в навечерието на визитата на американския държавен секретар Рекс Тилърсън в Лондон.

Джонсън отхвърли твърденията, че Тръмп е начело на една изолационистка Америка. Той каза, че администрацията на Тръмп заслужава уважение и признание вместо цялостно усмиване, пише БТА.

В средата на януари Тръмп анулира визитата си в Лондон, по време на която той щеше да открие новото американско посолство. Имаше риск тогава той да бъде посрещнат с протести. Тръмп аргументира анулирането на визитата с критики към новата сграда и новото местоположение на посолството, избрани от предшественика му Барак Обама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След Брекзит ще се сетят да го канят, но ще има "късно е либе за китка". Много са смели с излизането, но интересно къде ще намерят 500 милионен платежоспособен пазар. Ще има да си общуват с shitholes и да се чувстват далеч по-развити от тях.
8
2
 
2
 
! Отговори
държавен контрол не преди 6 години
ени го правят други виновни що е то ? политиката монопола лъжа след лъжа ние сме невинни не
7
4
 
2
 
! Отговори
кръвосмешение не преди 6 години
лекувайте се от алчност злоба нас не ни мислете зли педофили не
6
3
 
2
 
! Отговори
,,откачени,, преди 6 години
аман от насилствен контрол гледайте си тъпата религия масонска сатанинска ,,откачалки,, контрол от вас не
5
3
 
3
 
! Отговори
annybody преди 6 години
"У"смиване?
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонименпродава книги ама не ги четете
3
2
 
2
 
! Отговори
outlaw преди 6 години
и то голямо
2
5
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
никакво уважение кьм човек които продава орьжие за милиарди защо не продавакниги и знания а смьрт не го искаме никьде да си стои в прерията
1
10
 
13
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
Тръм е пътник както и хАмерика!Жените не го харесват.А когато жените не те харесват в едно феминистко общество се пиши бегал в голямата политика.Жените най-вече белите в либералните общества искат не.ри а не.рите са *** един втори Обама или бяла президентка и със Сащ е свършено!