Аз съм стабилен гений, настоява си Доналд Тръмп

Американският президент смята, че ЕС е несправедлив към САЩ
Обновена: 29 яну 2018 08:40 | 29 яну 2018 08:40,
41
Аз съм стабилен гений, настоява си Доналд Тръмп

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в интервю за британската телевизия Ай Ти Ви, че е стабилен гений и че яде доброкачествена храна, предаде Ройтерс.

На въпрос какво е здравословното му състояние и какво мисли за отправяните понякога към него квалификации, че е луд и в недобро физическо здраве, президентът отвърна: "Аз съм стабилен гений".

Запитан дали яде бъргъри и дали пие кока кола, той каза: "Ям чудесна храна, приготвена от някои от най-добрите шеф готвачи в света, ям здравословна храна, но също хапвам и такива неща при случай. . . Мисля, че всъщност се храня много добре".

Тръмп настоя, че е много популярен във Великобритания и очаква да я посети, защото има покана от кралица Елизабет Втора да направи държавно посещение.

На въпрос дали изпраща туитове с телефона си, докато е в леглото, той отвърна: "Понякога в леглото, понякога може би на закуска или на обед, или когато и да е, но обикновено това става рано сутрин, или вечер. . . Много съм зает през деня".

Попитан за критиките, които му отправят някои жени, той каза, че подкрепя жените и че много жени са наясно с това. Според него жените харесват подкрепата му за силна армия, защото искат да се чувстват в безопасност у дома. Президентът увери, че изпитва огромно уважение към жените, но когато настоятелно бе запитан дали е феминист, той отвърна, че не е.

На въпроса ще сключат ли Съединените щати търговско споразумение с Великобритания след Брекзит, той отговори утвърдително. Франс прес цитира Тръмп, че Европейският съюз е много несправедлив към Съединените щати в търговските отношения и намекна, че ще отвърне с репресивни мерки.

"Това е много несправедлива ситуация. Имал съм много проблеми с Европейския съюз и това може да се превърне в нещо много голямо от търговска гледна точка", казва Тръмп в интервюто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
6
 
! Отговори
Стабилен гений преди 6 години
Нали му направиха тест за умствените способности - едно 6-7 годишно дете може да го разреши. Например един от въпросите беше -кои животни виждате на картинката .
33
5
 
7
 
! Отговори
Информиран преди 6 години
Стабилно изкукуригал дядка. Мрази ЕС защото са конкуренция и защото европейските правила не му разрешиха да си граби и трупа богатства.
32
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свиквайте Тръмпи освен този ,го чака ВТОРИ мандат в Белия дом!Рядко стабилно здрав 71годишен човек!Има мегдан за още един Брак!
31
5
 
5
 
! Отговори
Арети преди 6 години
Според Майкъл Улф нямало човек, които да каже добра дума эа Тръмп!!! Описва го като полуграмотен, на които му липсват основни энания!!!" Все едно да се опитваш да раэбереш, какво иска едно дете"!!! 336 страници на книгата на Улф също така включва и много други пикантни раэкрития эа случващото се в Белия дом под управлението на Тръмп!!!
30
6
 
5
 
! Отговори
Сериозно ли??? преди 6 години
Не виждате ли, че Тръмп реално още не може да влезе реално в правомощията си, относно външната политика!Държавният департамент изобщо не му пука от курса, който Тръмп иска или пък не иска.Те си имат план и си действат, спрямо какво трябва да стане, а то е леко да направят война! С кой ли? Ами нека помислим кои са вариантите....Реално Хилари си действа, чрез структурите, които все още се ръководят от нея и кръга, който тя репрезентира.
29
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
скенер на главата този ще ни заличи от лицето на земята жените искали повечесигурност затова повече разходи за отбрана и да продаваме орьжие на всички коитоплащат
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този който трие коментарите е пъпеш
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Тръмпаеца да му лaпaтe Тромпета.
26
3
 
4
 
! Отговори
Преди време преди 6 години
Преглеждащият лекар, щото друго нямаше какво да каже пред широка аудитория каза само че Тръм има "добри гени" ...Хаха хаха хаха!
25
3
 
3
 
! Отговори
Леле..... преди 6 години
Без коментар!!!
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 24 Много ти се иска сега да е антихристово време,но не е,защото когато дойде ,а и преди него ,ще се чудиш къде да се скриеш и какво да ядеш!А когато вземе власта ,къде да се скриеш за да не ти постявят печата/чип/ на антихриста!Нищо подобно няма сега,нито пък Третата световна е отминала!
23
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 23,чип няма още, защото антихриста го поставя..според Йоан (откровение) той ще задължи малки и големи да носят печата на звяра...
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 22 от 21 Единствените Пророчества които ме интересуват ,това са на Светите Отци на Православието от древноста и от по-нови времена.Преди появата на антихриста и по-,,негово " време ,въобще няма да живееш в този лукс и светски благинки с които сме обградени отвсякъде!Тогава парите ще изгубят стойноста си ,дори златото.Чип на челото и дясната ръка ,сега никой няма!
21
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 21, да, това се случва обаче в момента, а не в далечно бъдеще..освен това масоните вече са го избрали и признали. потърси следното в youtube: "central bank trump antichrist" и гледай клиповете относно масонските пророчески картини, които се намират там. сам ще се убедиш
20
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 20 Тръмп антихриста!Глупости,антихриста ще бъде млад красив мъж на около 30г.и изключителен лицемер и ще се появи след 10годишната Трета Световна м/у Китай и Запада!Цял свят ще се кротне и ще каже нещо повече така да се избиваме ,и масоните и еврейте ще лансират антихриста,ще измислят и една религия за всички и тогава ще започне стройтелството на Божия храм в Йеросалим и т.н.
19
4
 
3
 
! Отговори
той носи печата 666 преди 6 години
раждането на тръмп е предсказано още преди 150 год от еврейско-руски пророци и той е избран за антихриста и месията, който трябва поведе война срещу русия. дъщеря му е членка на сектата хабад, които имат пипала във всяко световно правителство, влк. руското и китайското. тръмп също носи кипа. както знаем призна и йерусалим, което е стъпка към световна война. всичко може обаче да се случи и не е детерминирано. библията не е ултимативно ръководство за армагедон.
18
9
 
3
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Разбирам бая. Ти си този, които много си го обича и извърта всичките му глупости като положителни. Играта е отборна. Всички изоставят бизнеса със САЩ заради него.
17
5
 
8
 
! Отговори
до Бау преди 6 години
Май не разбираш много от икономика? Евтиният долар прави износа от САЩ изгоден, а вноса - неизгоден. Освен това Тръм прие неяколко протекционистки закона, насърчаващи родното производство.
16
10
 
5
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Виж курса на долара бе стабилния *** . Съсипа щатите и всички, които имаха глупостта да си държат спестяванията в долари. 1.88 при Обама, 1.57 при 'стабилния' ...
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
16, прав си. Общо взето американската политика е много деградирала. Няма вече големи лидери за пример. Глобализма и ляволиберализма съсипват света. Явно западната цивилизация се е изчерпила. Затова всички предричат че бъдещето е Азия. Китай, Индия, Русия.. много население, много мощни икономики, ресурси и пазари, а в същото време азиатците не са толерасти и мулти-култи не хваща дикиш там. Мултикулти толерастията разяжда атлантическата цивилизазия като термити.