Ванеса Тръмп в болница, получила писмо с бял прах

Доналд Тръмп-младши: Отвратителен замисъл на моите опоненти!
13 фев 2018 07:30, Анисия Иванова
11
Ванеса Тръмп в болница, получила писмо с бял прах
Снимка: БТА

Снахата на президента на САЩ Ванеса Тръмп е откарана в болница в Манхатън като предпазна мярка, след като подозрително писмо, съдържащо неидентифицирано вещество, е било изпратено до нейния апартамент, съобщи Ен би си, цитирайки източници от правоохранителните органи и градските власти в Ню Йорк.

Писмото е било адресирано до съпруга на Ванеса Тръмп - Доналд Тръмп-младши, сина на президента Доналд Тръмп, най-голямото дете на президента и бившата му съпруга Ивана.

След като писмото било отворено, трима души в жилището са откарани в нюйоркския медицински център Презбитериън-Уейл Корнел като предпазна мярка, съобщи пожарната на Ню Йорк сити. Няма индикации, че някой е пострадал, нито че веществото е опасен материал или биологичен агент.

Най-големият син на президента Тръмп нарече отвратителен замисъл на своите опоненти инцидента с жена му, която постъпи в болница, след като отвори писмо с бял прах, получено в семейното жилище. Доналд Тръмп-младши писа това в Туитър, цитиран от ТАСС. 

"Благодарен съм, че Ванеса и моите деца са в безопасност и не са пострадали след невероятно страшната ситуация, възникнала тази сутрин. Наистина е отвратително, че някои хора изразяват противоположни възгледи с помощта на толкова възмутително поведение", писа той.

Тръмп-младши изрази благодарност на сътрудниците на Секретната служба на САЩ, на ФБР и на пожарната команда на Ню Йорк заради техните "решителни действия и слова за подкрепа". "Техният професионализъм в тази напрегната обстановка ми помогна да преживея този тежък ден", добави той.

Неговата сестра Иванка също изрази в Туитър съжаление, че не може лично да утеши Ванеса и децата. "Никой не заслужава да бъде плашен по този непростителен начин", писа тя. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тя е много красива- актриса, модел, бивша мис USA. Имат 5 деца.
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Народът го е казал " Лаком ..........", да беше оставила малко и за другите.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подобни неща, трябва да са наказуеми с десетилетия в тъмницата.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въх.....!
5
1
 
7
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Представи си получава писмо. .... Абе за вас електронна поща няма ли?
4
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
той ли намери да говори за отвратителен замисъл? а неговите срещички с рашките какъв замисъл са?!? влечуги! рептили навсякъде!
3
2
 
4
 
! Отговори
FAKE news преди 6 години
Започваме ударно с fake news още от сутринта!
2
2
 
8
 
! Отговори
Я па я...! преди 6 години
Пудра захар .
1
5
 
16
 
! Отговори
Поп Грую преди 6 години
Като не могат да се разберат кой да поръчва на дилъра, ще стават такива грешки....