Не без дъщеря ми: Самотен баща изминава пеш 18 километра

За да изхранва детето си, мъжът става в 4:00 сутринта
Обновена: 15 фев 2018 22:05 | 15 фев 2018 21:50, Петя Славова
34

Самотен баща от Арканзас изминава по 18 километра пеша до работата си, за да осигурява прехраната на малката си дъщеря.

В продължение на седем месеца Трентън Люис изминавал разстоянието, за да застъпи на смяна в 4:00 ч. сутринта, съобщава Bulgaria ON AIR.

Независимо от метеорологичните условия 21-годишният мъж никога не закъснявал. Впечатлени от всеотдайността, колегите му решават да помогнат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей тва е преуспяваща Америка. Нез работа = без бъдеще. Колата пзначава ппвече време на рабпта и по машко шляене по улиците!
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пропуснали сте някой детайли на тази измислена от UPS новина. Самотен баща си зарязва 14 месечната си дъщеря сама в къщи, за да ходи пеша 11 мили в продължение на 7 месеца. Колегите му обаче го усетили по миризмата и казали на шефа, който решил да направи реклама на фирмата и вместо да му купи колело, му дал да ползва една от фирмените коли. Никой нищо не му е купувал.
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мамуните още не са открили колелото и затова ходят пеш.
23
2
 
5
 
! Отговори
Jas преди 6 години
Тази статия е мислена и недомислена, писана и недописана... Заглавие и съдържание си противоречат, текстът свършва неочаквано, колегите на бащата се впечатлили и решили да му помогнат, но вече не се пише как... платили са му годишна перманентна карта за автобус, метро, влак, купили са му велосипед, или дори евтина кола или какво?
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 3( до коментар номер 5)Надявам се ,колкото се може по-скоро да нямаш нито един работник и фирмата ти да фалира. Отвращавам се от такива тарикати,които се мислят за "великите" работодатели,а всъщност правят мръсотии на подчинените си работници и уволяват и съкращават кадърните хора,които му работят! Дано да фалира ***.ата ти фирма и работа!
21
0
 
15
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
"мъжът става в 4:00 сутринта", после "за да застъпи на смяна в 4:00 ч."Оправете си преводачите! Явно са на силни успокоителни.
20
1
 
14
 
! Отговори
Вело преди 6 години
Да си вземе едно шосейно колело за 50 долара.
19
1
 
13
 
! Отговори
the Ghost преди 6 години
Новината е повече от фалшива. За да застъпи смяна в 4:00 и да изминава 18км трябва да тръгва в 24:00 и движейки се с 4-5км/час да изминава 18-те км. Ако пък 18км са в двете посоки, то за да е в 4:00 на работа трябва да тръгва в 02:00И след 8 ( предполага се ) часова смяна тръгва обратно в 12:00 и някъде в 14:30 (16:00 ако 18 км е в едната посока ) пристига у дома. Абсурдно е !
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В заглавието пише, че става в 4, а в новината че застъпва смяна в 4. То и аз пия сутрин концентрат, но не прекалявам....
17
2
 
10
 
! Отговори
Умен гущер преди 6 години
До Анониментолкова безъби фермери несъм виждал през целият си живот колкото за три години в щатите---------------------Даже и сами си вадят зъбите.
16
0
 
25
 
! Отговори
Некой си преди 6 години
Аз все си мисля, че е можел да измисли нещо по-рационално за придвижването си до работа. Веднага на ми идва на ум, че един велосипед ( може да е и второ ръка ) струва смешни пари и щеше да му спести много усилия !? От друга страна и по-старите автомобили в САЩ са много евтини все е можело да си вземе някоя по-евтина пък било то и на изплащане. А иначе и в нашата Татковина има много такива бащи и майки.
15
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в щатите само да не се разболееш пък камо ли да идеш на зъболекар и кожата ти ще смъкнат от тялото ти изобщо не ги интерисува толкова безъби фермери несъм виждал през целият си живот колкото за три години в щатите
14
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на тоя баща............истински баща!!!
13
5
 
36
 
! Отговори
т преди 6 години
да пичове .... това е истинския живот в "прекрасните" САЩ !.....хората опинят каиша че чакьилите им пукат а Уол Стрийтските еврей обират каймака такава е "демокрацията" в САЩ
12
3
 
67
 
! Отговори
TTP преди 6 години
Отпечатало ми се е в съзнанието как, като бях дете, баща ми ходеше пеша повече от 7-8 километра,в едната посока,за да не харчи за билети,за да работи при нездравословни условия и да му плащат по около 10 лв на ден,с които се купуваха хляб,малко наденица,мляко и една обикновена вафла за нас децата,а явно някак са се плащали и сметки.Има хора,които осъзнават отговорността си като родител,особено тежка в състояния на кризи. Дано има повече такива родители,за САЩ не знам,но при условията в БГ поклон
11
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 11Точно! Поповете се познават и надушват от километри! Миришат на ациди-борици!
10
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те в Европа дойдоха пеша, та тоя да не мине 18 км.?!
9
34
 
7
 
! Отговори
! преди 6 години
В САЩ няма бедни. Това е ФЕЙК. Всъщност това е в Астрахан - Русия а тоя е чукче от Чукотка.
8
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКак да няма?! Има такива хора в България и то не един или двама,виж съседната статия за светеца,дарил всичко за църквите и не отделил нищо за себе си!По делата ще ги познаете,а не по приказките!
7
28
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си купи колело, какво толкова са го засъжалявали тоя. Играе го на жертва и му се връзват, айде у лево.