Доналд Тръмп: Северна Корея иска да сключи мир. Време е!

US президентът е убеден, че срещата "ще има огромен успех"
11 мар 2018 08:16, Анисия Иванова
29
Доналд Тръмп: Северна Корея иска да сключи мир. Време е!
Снимка: БТА

Американският президент Доналд Тръмп каза, че според него Северна Корея вече иска да сключи мир, предаде Франс прес.

"Мисля, че искат да сключат мир. Мисля, че е време", заяви президентът на политическа проява в Пенсилвания. Тръмп изрази доверие в ангажимента на севернокорейския режим да не изстрелва ракети до историческите преговори, които той ще има с лидера Ким Чен-ун.

Американският президент каза, че е убеден, че срещата "ще има огромен успех" и ще е много ползотворна. "Имаме огромна подкрепа", отбеляза Тръмп пред журналисти преди да отлети за Пенсилвания.

На проява в подкрепа на конгресмена републиканец от Пенсилвания Рик Сакон, който се бори за място във федералния парламент, Тръмп каза, че е решил какво ще е мотото на кампанията за преизбирането му през 2020 г. "Да запазим Америка велика!" (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
22
 
! Отговори
Дончо е гола вода преди 6 години
Опита със заплахи- не става, няма кого да подкупи, няма и агенти (като горби навремето), няма пета колона (в корея няма мюсли евреи и др елементи) накрая видя че нищо не може да направи и седна да преговаря. А вие празнувайте спасяването, екзодуса, срамувайте се от възр процес и търпете унижения доживот!
5
3
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
Защо да е трън в очите на Китай? Между Китай и ЮК стокообмена е няколко стотин млрд.$. А СК са на хранилка на Китай и реално само им дават пари без да получават нищо. Ако кореите се обединят и икономиката на СК тръгне на горе това ще е добре за Китай.От беден съсед никой не печели.Виж западна България и югоизточна. Колко сръбски и македонски инвестиции има там и виж колко турски фирми има.
4
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
забавно е как един нищо и никакъв хлапак върти на пръста си янките и ги разиграва както си иска. печели време и отстъпки, докато краварите остават с пръст в уста всеки път, хаха
3
7
 
6
 
! Отговори
Интелект преди 6 години
До Ким Чен Ун Май в това има доста истина въпреки, че си го написал на шега и със сарказъм. Иначе, нещата са много по-различни ... ето какво си мисля аз: Обединена Корея е трън в очите на Китай ... същото важи и за Япония но те нямат думата. китайците се е.б.ав.а.т с САЩ и сега САЩ вземат мерки да плашат Китай. Една обединена Корея съюзник на САЩ ще е колосален успех за САЩ. Има още много факти но няма символи -:):):)
2
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не сключат мир, жълтура рискува да бъде изпечен и изяден от гладните корейци. Положението там е трагично, но информацията се крие упорито.
1
10
 
30
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 6 години
С Корея не преговаря с терористи ....