Въздушна битка! US изтребител срещу НЛО

Записът е направен от изтребител F/A-18 Hornet през 2015 г.
12 мар 2018 08:30,
35

Аналитичната компания To the Stars Academy of Arts and Science публикува ново видео, на което изтребител извършва наблюдение над непознат летящ обект.

Записът е направен от изтребител F/A-18 Hornet още през 2015 година край Източното крайбрежие на САЩ на височина 7500 метра. На него се вижда овален обект, който с огромна скорост се движи над повърхността на морето.
Разговорите между пилотите свидетелстват, че НЛО е захванат в прицела от бордния радар едва от третия опит, при това летците по-рано не били срещали подобни обекти и се удивили от видяното.

Както съобщи вече The Independent Пентагонът официално призна за съществуването на "Разширена програма за идентифициране на авиационните заплахи", в рамките на която от 2007 до 2012 г. ведомството се занимавало с изследване на НЛО.За нейното финансиране са похарчени около 22 млн долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моята прабаба, бог да я прости, казваше: "Най-великото изобретение на древните гърци не са науките като философия, математика и т.н., а това че са успели да пратят най-големия си враг Александър Македонски на края на света. Да се бие с перси, пра-афганци и т.н. Къде ги сега тези умни политици, които да запокитят всичките военолюбци да се бият с извънземни и други химери?"
23
4
 
7
 
! Отговори
Извънземен преди 6 години
Еййй. Отдавна не бях чувал за извънземни! Скоро очаквайте и полтъргайст да излезе!
22
8
 
2
 
! Отговори
Чичо Сам преди 6 години
Тревога! Путин ни напада!
21
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълни глупости
20
5
 
13
 
! Отговори
НЛО истината преди 6 години
Има сведения че във далечното минало някой народи са комуникирали със тези същества. Хората са ги смятали за богове. От там са се появили всички митова и легенди. Шумерите са оставили най старите записи от срещите със тези същества. Също Египет и някой цивизации във Южна Америка. Изобразявали са ги като летящи хора разполагащи със знание и технологии/машини. Шумерите са ги наричали Анунаки. Във Южна Америка има легендата за бог Виракоча.
19
9
 
6
 
! Отговори
НЛО истината преди 6 години
Извънземните всъщност са земни същества. Те са много по развити от нас, живеят на дъното на океана и под леда на южния полюс. Те се стремят да избягват контакт със нас за да не пречат на нашата естествена еволюция. Някой тайни общества все пак са влизали във контакт и дори и сега може би комуникират със тях опитвайки се да получат висши знания и високи технологии. Но тези същества отказват да сътрудничат със хората защото знаят че ние ще изпозваме техните технологии за военни цели.
18
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това над водата е зайче от страничното си огледало на наблюдаващия изтребител и затова той няма как да го настигне.
17
3
 
8
 
! Отговори
8 преди 6 години
Кацнала им е муха по лещите на камерата.
16
7
 
6
 
! Отговори
Знаещ преди 6 години
Американците си пробват новите оръжия като ги пускат на редовите войски и баламите мислят, че това са някакви руски оръжия, при положение, че последното изделие на анимационно-космическите(дрона със слънчевите батерии...забравих му името) войски се разпадна във въздуха оня ден.
15
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добре кравар, отколкото колхозник.... А най-зле - руски ***.
14
2
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
Батман, стига си се гъбаркал с американците
13
1
 
10
 
! Отговори
Учим се от всички преди 6 години
А Вие само "умни хора " ли искате да пишат?И кой определя кой е умен и кой глупав?Това е свободата. Всеки може да пише каквото си иска.В същото време всеки може да си избере какво да чете.Едни са по-умни от нас, други са по-глупави. Всички те са наши учители.
12
8
 
5
 
! Отговори
Kr преди 6 години
Кинжал?
11
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя сайт съвсем затъна. Тая статия е дъното.
10
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Странно, по <<Россия 24>> не съобщиха нищо за инцидента.
9
3
 
43
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
Прочетете историята за създаването на интернет от 1958 до наши дни за да видите колко средства и сили и средства е струвало това да може днес к.е.леши да се лигавят без да ползват собственният си мозък. Науката иска средства и ум,а неграмотния иска готов нет ,без усилия,и да дава акъл,който той самият не притежава.По форумите е пълно с ,,титани на мисълта" плюещи,псуващи и отричащи всичко но...със средствата на отреченото от тях.Мозъъъъъъъъъъъък!!!Ама къде е и във колко е???
8
3
 
24
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
Наистина прав си ,,наборе".Много талаш има в главите на това поколение. Отнеми им интернета и те са загубени .
7
6
 
18
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Мисля че най глупаво изхарчените пари са за ,,изобретението ИНТЕРНЕТ" защото е създадено с добри намерения но неконролируемо попада в ръцете на ПРИМИТИВНИ ХОРА ,като теб и подобните ти.Ако всички мислеха като теб ,още щяхме да сме в пещерите и да пишем с въглен ,а не да многознайстваме пред компа.Всяко ново начало има цена,мушмороко невръстен!Мислете като философствате бе интернет поколение!!!
6
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От това НЛО падат празни бутилки от водка.
5
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако някой иска да "похарчи" 22 млн., може да си избере безброй начини..