Нова, модерна, скъпа… САЩ пусна на вода "Колорадо"

Атомната подводница струва на янките 2,7 млрд. долара
19 мар 2018 08:10,
59

Най-новата американска атомна подводница "Колорадо", чието изграждане е струвало 2,7 милиарда долара, официално стана част от ВМС на САЩ, съобщи Асошиейтед прес.

Церемонията по влизането в строя на подводницата премина на базата в град Гротън, щата Канъктикът.

В нея участваха сенаторът демократ от щата Колорадо Майкъл Бенет и министърът на ВМС на САЩ Ричард Спенсър, предава БТА.

Спенсър нарече новата подводница: "Технологично и иновационно чудо".

Изграждането на "Колорадо", която е от типа многоцелеви подводници "Вирджиния", започна през март 2012 година. Тя е петата от този тип, която влиза на въоръжение във ВМС на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: КолорадоподводницаСАЩ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Тази подводница е невидима за айсбергите ! Тя е уникална ,в качествата си : комфорт, удобства за ... и невероятни възможности -за реклама!!! Представяте ли си интереса на ХОЛИВУД към нов екшън : " КОЛОРАДО НАШАЯ ЗВЕЗДА " ???
51
2
 
4
 
! Отговори
Ко праим ся ?! преди 6 години
Турски поток е спрян ... и това е новина от Газпром само ден след избора на Путин.Нова гладна вълна в Русия ...https://m.dnevnik.bg/biznes/2018/03/19/3149259_gazprom_se_otkazva_zasega_ot_turski_potok_kato/comments?ref=bottomcomment
50
5
 
5
 
! Отговори
Браво на САЩ преди 6 години
Курск, Лада, Армата, Уаз, Русия - на дъното... след 850 години робско съществуване.САЩ - световен лидер само за 200 години след основаването си !
49
5
 
8
 
! Отговори
к преди 6 години
Сещам се веднага за унизителния скандал със супермодерните "стелт" фрегати на САЩ, които се оказаха направени от дърво !за тях също потрошиха 100-тици милярди долари, коото отидоха в джобовете на евреите и корумпираните Американски политици
48
2
 
3
 
! Отговори
До 48 преди 6 години
Много руски филми за втората световна гледаш мойто момче!!!
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименВ САЩ поне хората живеят добре и са богати.Брато, напиши в търсачката "homeless people in us " и ще видиш колко богато живеят.
46
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЛюбопитенТеслата практически полза нямала ? И тая подводница да не ти е руска техника ,че да не работи бе рубладжийче ?
45
2
 
3
 
! Отговори
има инвазия преди 6 години
Има филм з а посещението на женат а на капитана на подводницата Курск.НА филма се вижда точно как при влизане на жената и пипане на метална тръба черен масов убиец обемно се промъква в подводницата и пресканирва ..При пипането на тръбата екипажа истръпва..виждат се на снимката истръпнали в униформи
44
1
 
3
 
! Отговори
черни убиици снимани преди 6 години
Следи се от жестока вражеска армада проникваща от към астероидния пояс..обем вероятно проникнал дух черен масов убиец се засича вътре около рубката..Напомням че първите следени от жестоката тежко въоръжена армада самолети бяха американски вкл F117 i B 2..Черни масови убиици у нас активират терористи от МВР след нагло престъпни незаконни актове на водачи спазващи закона.Активираните преди години черни убиици още увреждат жертвите през спец съоръжения в лични карти
43
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 40Умньо, парите значат много, но умът е по-ценен! Русия успя да построи с много по-малко пари подводници, по-добри от "Охайо" и "Върджиния". Сега усилено работят по новия тип "Хаски". Някое хаски ще надере дирника на "Колорадо"!Сега руснаците "развалиха" два прехващача МиГ-31М, за да ги направят убийци на субмарини с нова ракета. Тези самолети са най-бързите и страховито въоръжени прехващачи в света и значи срочно им е било нужно да преустроят два. Пет пари не залагам за "Колорадо"
42
5
 
4
 
! Отговори
mormur преди 6 години
До АнонименДали като потъне един ден като "Курск" ще бъдат толкова възторжени хамериканците?! Нали ще потънат 2,7 милиарда долара на данъкоплатците?Защо ли във Федерацията никой, не говори за данъкоплатците....., а за съжаление, почти така е и у нас.
41
7
 
5
 
! Отговори
До до 28 до 44... преди 6 години
Какво общо има Нинова с американския военен бюджет, не знам, но нашите тъй нар. политици са всичките един дол дренки. Аз лично напуснах кораба майка още при второто избиране на тъй наречения премиер Борисов. И за децата на Нинова не знам, но моят син учи в руско училище(въпреки, че не живеем в Русия) и съм доволен от тяхната система. Дъщерята, като порасне живот и здраве и тя там.
40
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 28 до 44Отговори на един *** въпрос, защо Нинова и всички бивши комунистически главатари пращат децата си и внуците в САЩ , а не в Русия.
39
9
 
10
 
! Отговори
До 28 преди 6 години
Ама разбира се, че живеят добре. Много холивудски филми гледаш, а както е известно най- добрият продуцент е цру. Американците са номер едно, ама само на кино. Руският военен бюджет се използва в пъти по- ефективно от американския, който явно в голямата си част потъва в дълбоките джобове на висши офицери и частни военни компании.
38
7
 
6
 
! Отговори
11 преди 6 години
А ще го изстрелват ли в Космоса тва пробито корито?
37
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нова, модерна, скъпа ... не разбрах кой е тръгнал да нападат американците, че се пазят или пък кой се канят да нападат?
36
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 39 е винаги може да пуснат някоя анимация на бързовар с ядрен двигател с полу распад на боряшниковите частици .... дори могат да поканят Путин или някакъв друг комик за два часа за лектор ... Ама
35
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако пуснат 4 броя от тези аха аха да похарчат цял 1 процент от военния си бюджет което за сравнение е 25 поцента от руския воененн бюджет и 10 процента от Китайския . е ... за голи индианци от раша е скъпо за САЩ са пари за семки
34
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спрете с тая антируска пропаганда. Такива новини ли се тиражират точно след изборите.
33
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До U2Да де. Държавният дълг на САЩ е НЕнадминат, а и те си печатат долари колкото им трябват, че и повече.