Арестуваха брата на масовия убиец от Флорида

Прокуратурата иска смъртна присъда за Никълъс Крус
20 мар 2018 08:04, Петя Славова
4
Арестуваха брата на масовия убиец от Флорида
Снимка: Reuters

Братът на масовия убиец от Флорида бе арестуван в училището, станало сцена на кръвопролитната трагедия, предаде Асошиейтед прес, като се позова на местните власти.

Още по темата

18-годишният Закари Крус бил задържан в гимназия "Марджъри Стоунман Дъглас" в град Паркленд, където брат му Никълъс, на 19 години, уби 17 човека на 14 февруари, пише БТА.

Тийнейджърът карал скейтборд в училището, въпреки че бил предупреден от ръководството да не се доближава до учебното заведение. Закари обяснил, че е дошъл, за да "помисли над стрелбата и да се потопи в атмосферата".

По-рано прокуратурата обяви, че ще иска смъртна присъда за Никълъс Крус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Йово"..застави преди години държавите от ЕС да се откажат от смъртното наказания.." -- това разбира се не е вярно. Европа е с години пред САЩ по отношение на отмяната на смъртното наказание.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
COD, CS и производните нямат нищо общо със случката. Проблемът е в достъпността на оръжията. Само потърсете в тубата колко "героични" клипчета има на 13-15 годишни американски деца, които прогонили нападатели от дома си с оръжието на баща си, че после за награда и по телевизията ги дават. С такава нагласа как като стане на 18, няма да си помисли че може да раздава правосъдие по същият начин и в училище.
2
3
 
10
 
! Отговори
Йово преди 6 години
''Прокуратурата обяви, че ще иска смъртна присъда''. От къде на къде в най демократичната държава в света която застави преди години държавите от ЕС да се откажат от смъртното наказания сега искат смъртна присъда.
1
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даваш на децата да играят COD, даваш им оръжия и сядаш пред телевизора с бира и пуканки и им гледаш сиира.Американ дрийм