Отново стрелба в училище в САЩ – този път в Мериленд

Простреляни са трима души, и тримата са ученици
20 мар 2018 16:37, Елка Василева
42
Отново стрелба в училище в САЩ – този път в Мериленд
Снимка: архив, Reuters

Няколко души са простреляни в гимназия в Мериленд, съобщиха местни медии, след като училищните власти потвърдиха, че кампусът е затворен и инцидентът е овладян, предаде Ройтерс.

Още по темата

Стрелбата е станала в гимназията в град Грейт Милс в окръг Сейнт Мери, на 110 км южно от Вашингтон. Според телевизия Ей Би Си, цитирана от ТАСС, има трима ранени, и тримата ученици, единият от тях - самият стрелец.

Това става на фона на дебата след стрелбата на 14 февруари в гимназията "Марджъри Стоунман Дъглас" в Паркленд, Флорида, когато бяха убити 17 души.

Шерифът на окръг Сейнт Мери потвърди, че в училището има инцидент и с пост в Тwitter призова родителите да не доближават сградата. На мястото са изпратени федерални агенти. 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
10
 
! Отговори
Нема да стане, преди 6 години
ако им спрат патлаците че се исколят с ножове.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изцяло тяхна грешка. Ако бяха въоръжили ВСИЧКИ ученици с автоматично оръжие - това нямаше да се случи. За какво ги мъкнат тея хартии на училище?! Каде по-добре е всеки да помъкне по един Колт .45, а учителите направо с ръчни гранати.
6
1
 
5
 
! Отговори
Ахам преди 6 години
Те ингилизите затуй са като побъркани - нощем точно си легнат да спят и оттатък Атлантика някой луд американец започне да гърми - и ги стресне.
5
2
 
6
 
! Отговори
кики преди 6 години
абе продавайте оръжия на американците само така ще се освободим по мирен начин от тях те сами ще се унищожат дай боже
4
2
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Вече се чудихме що е тъй тихо при янките...
3
9
 
1
 
! Отговори
Га Левите преди 6 години
Тотално иземване на оръжията и мега строг контрол - това е спасението.Не може всеки психопат да има по няколко оръжия.В по-малка степен това се отнася и за БГ. Между другото какво стана с убиеца от Пловдив. Вече в ЮАР ли е ?
2
6
 
11
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Всяка държава с ценностите си... американците дай им да се пуцат, руснаците да пият, германците да работят, българите да философстват, гърците да мързелуват, македонците история да си присвояват, японците да се самоубиват, китайците да се множат, сомалийците да гладуват, мексиканците органи да продават, швейцарците да богатеят, колумбийците дрога да продават.... и те така
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
един нормален ден в т. н. страна на неограничените възможности.