Младите в САЩ: Тръмп е расист, умствено негоден...

Те смятат и че US президентът не отразява техните ценности
30 мар 2018 21:20,
61
Младите в САЩ: Тръмп е расист, умствено негоден...
Снимка: БТА

Мнозинство от младите хора в САЩ смятат, че президентът Доналд Тръмп е расист, нечестен човек и умствено негоден за служба, сочи ново проучване по поръчка на Асошиейтед прес и Ем Ти Ви.

Според сондажа най-младите потенциални избиратели в Съединените щати са по-обезпокоени от действията на Тръмп като президент, отколкото по-възрастните си сънародници.

60 на сто от анкетираните младежи са отговорили, че смятат Тръмп за "умствено негоден", 62 на сто казват, че той е "като цяло нечестен", а 63 на сто - че е расист.
Проучването също така констатира, че повече от 7 на всеки 10 американци на възраст между 15 и 34 г. смятат, че Тръмп "не отразява (техните) лични ценности".

Това е първата от поредица анкети, които имат за цел да проучат възгледите на най-младото поколение избиратели, отбелязва АП, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
33
 
! Отговори
ДЖОН преди 6 години
До Анонимен Трамп е велик и ще бъде още 7 години.Затова *** демократите(българското БСП).
36
0
 
33
 
! Отговори
ДЖОН преди 6 години
До Анонимен 27 Ти не си без име,а без мозък.
35
1
 
33
 
! Отговори
Пропаганда преди 6 години
Тип Буш- Клинтън и ...Сорос...
34
2
 
36
 
! Отговори
Тото преди 6 години
Сигурно анкетата е правена в някое гето, дето 80% от младите са безработни и на помощи. Защото младите които аз познавам уважават Тръмп.
33
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто спечели състезанието с една злобно-невротична баба с ваша и на избирателната ви система помощ.
32
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже Тръмп закъсня да стане Президент. Сега в САЩ имат истински Президент , а не като Обама, наследник на роби от Африка. Всички черни , ланитоси и всякаква необразована тълпа живее от помощи и върши престъпления.
31
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Под младите американци разбирайте - черни,необразовани,не умеещи да скърпят едно изречение,с неопределена сексуалност,живеещи по гетата,нищо не правещи по цял ден,за които единственото хубаво нещо е да отидат да се натъпчат с американски порции мкдоналдси, живеещи на социални помощи,защото са почнали да раждат на по 16,също като родителите си млади американци'с *** физиономии, 200кг живо тегло. Абе нещо като нашите римляни
30
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Парите не миришат.Това ли ви е мотото? 99 -а статия против Тръмп.
29
1
 
43
 
! Отговори
Да преди 6 години
Тръмп "не отразява (техните) лични ценности - дрога, свободен секс, безнаказаност и т.н.
28
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак платени проучвания. Гледам всяка вечер десетки клипове по темата от Сащ и виждам, че лефтистките орди с промити мозъци са доста, но разумът надделява дори и при младите и много от тях са консервативно настроени. Иначе Тръмп нямаше да спечели. На повечето хора им е писнало от блатото и дивото безбожие, което оставиха демократите и желаят връщане към стабилното, естественото и традиционното.
27
5
 
35
 
! Отговори
Горди русофелацио преди 6 години
Русофилите биете и боко по бързина на фурнаджийска лопата.То не беше Тръмп , Ердоган и Мей дори , колко ли болка в междубузието за Путин ще търпите , горките руски ефтини пешчици с жални съдбички на противни кърлежи захапали България.
26
3
 
38
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
Нормално младите в голямата си част са тъ.и наивници мислещи си че всичко що лети се яде.Не на расизъма не на тва не на онова ама като видят залят континента им от шебеци и когато все повече им увеличават удръжката от заплатата за да ги хранят и не могат да си купят примерно БМВ а парите им стигат само за Дачия защото трябва да хранят индиректно 10 деца на някакъв питек тогава разбират за кво иде реч.Някои и не разбират и имено те са умствено негодните а не Тръмп!
25
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ястребите турчеещи се, дето си избраха оня, дето имитира спасяване на самоубийци по телевизията, се изказва за избора на народа на САЩ... Може ли такова плиткоумие!
24
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп е ВЕЛИК!
23
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой избра Тръмп? Путин им го избра, казват ФБР и ЦРУ. Всички в САЩ са луди и на дрога. Умствено здрави индивиди не може да има.
22
1
 
37
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
Младите хора в САЩ, а може би и старите,трябва да се замислят сериозно: Тази страна се управлява от *** не от вчера и днес. За справка: учебниците по история Корея, Лаос, Виетнам, Камбоджа, Ирак, бивша Югославия, Афганистан, Сирия и т. н. дж 3-та световна война. Ненормални империалисти.
21
3
 
40
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Младите са ************
20
3
 
42
 
! Отговори
антирелигия преди 6 години
Народе събуди се и зарежи всякакви религии!Тези болкуци за ума са измислени за да ви държат поробени!!Никой нормален, образован човек с всичкия си няма нужда да вярва в свръхестествени спасители, месии и тям подобни.Хванете си живота сами в ръцете и си го живейте спокойно. Не си губете времето с глупости!
19
4
 
34
 
! Отговори
русо-фило-фоб преди 6 години
До расист е ПутинТова е отдавна известен факт. В Русия (и преди в Съветския съюз) има ясно изразена класова / кастова система. Всички по-пигментирани : черкези, казаци, туркмени, азери и прочее са хора втора и трета класа - само бачкатори... Да не говориме за индигени и дръпнатооки там евенки, чукчи и тямподобни - за русата и синеока господарска раса това не са хора - там има много по-дълга традиция на подтисничество (май само Китай е по-напред в това отношение)
18
2
 
35
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
Трамп е само кукла на конци. Хората, които изстискаха сока на САЩ са евреите. Затова правилното име на САЩ на ингилизски е The Jewnited States of America! Донатът е в ръчичките на ционистите. Първата му работа, след като беше избран за президент беше да отиде в Йерусалим да си бие главата по "Стената на плача" - израз на роболепие към богоизбраните. Зетът му Кушнер е евреин и баш-ционист, както и цялата фамилия Кушнер. Дъщеря му се отказа от християството и стана еврейка.