САЩ за изгонените US дипломати от Русия: Още по-лошо!

Не е неочаквано и ще се справим, обяви Белият дом
30 мар 2018 07:21,
44
САЩ за изгонените US дипломати от Русия: Още по-лошо!
Снимка: Reuters

Белият дом реагира с изявление на изгонването на американски дипломати от Русия. Снощи Москва съобщи, че експулсира 60 американци.

"Това не е неочаквано и САЩ ще се справят с това", се казва в позицията, цитирана от ДПА и БТА.

"Решението обаче влошава допълнително отношенията между двете страни", отбелязва Белият дом в изявлението.

Още по темата

В него се допълва и че изгонването на необявени сътрудници на руското разузнаване от САЩ и над 24 партньорски страни и съюзници в НАТО по-рано тази седмица е било адекватен отговор на руското нападение на британска територия.

Снощи руското външно министерство съобщи, че Москва е обявила за персона нон грата 58 служители на посолството на САЩ в Москва и двама на генералното консулство в Екатеринбург за "дейност, несъвместима с дипломатическия им статус".

Външният министър Сергей Лавров съобщи, че същите реципрочни мерки ще бъдат взети спрямо всички останали страни, изгонили руски дипломати заради отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия във Великобритания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гнилото блато САЩ пълно с испаноафро-бабуинска кръв се чуди какво да прави пред растежа на Русия Индия и Китай .Освен да гони дипломати и да инсценира системен *** и отравяния този Рест-Рум Сървиз не са му останали много опции.Първата е болшевишки Пуч и избиване на целият американският народ съвсем по Сталинистки понеже народа вече е вътрешен враг на собственото си правителство.Вторият е перманентни войни водени от дебилизирани тиквеници като Хилъри и Тръмбованият с л-на в главата Тиквяк
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям праз като са изгонили по някой и друг служител от ФСБ и ЦРУ.Ще ги заменят с други,по добре обучени,по млади с повече хъс за работа.Русия и САЩ си обновявали шпионският състав в посолствата.Техен си проблем.
30
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изгонването на руски дипломати от САЩ и 24 партньорски страни и съюзници в НАТО по-рано тази седмица е било отговор на измисленото и недоказано руското нападение на британска територия. Изгонването не е ли истерична реакция на освобождаването на Източна Гута от терористи и унищожаването на наглосаксонските и пиндостанските им инструктори?
29
4
 
7
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До русия=джуджеЗад САЩ Стоят техните ПЪПЕТИТехните ПОКОРЕНИ СТРАНИ Кои са те? Комплект страните от НАТО, ЮКорея и Тайван, Австралия и Канада ииии кой?
28
15
 
5
 
! Отговори
русия=джудже преди 6 години
До Офф ,да се омитатОбесни ни как ще бъдат изгонени бе олигoфрeн ? Целия свят стой зад САЩ и всички ги подкрепят,а зад руската кочuна стоят няколко държави от 3-тия свят,като Таджикистан,Туркемнистан и Сирия.На руснаците скоро ще им се сложи черен печат във всички развити страни и бояришниците ще бъдат принудени да пътуват само в 2-3 мюсюлмански страни.
27
4
 
7
 
! Отговори
Пътник преди 6 години
Най-доволни са американците от закритото посолство 😂 Махат се от *** .
26
5
 
14
 
! Отговори
:-) преди 6 години
Жив е Скрипал,жив е в Лондон зандана,лежи там, лежи и пъшка,лежи от старост и мъжка немощ пъшка,лежи за кинти,прави се на отровен,никой не пускат при него,сакън да не се види,цирка пълен,колко е отровен,от безродие и шпионски услуги.Дъщерица му вода подава,с водка да я прегълне,тъй ще бъде док свят светува,лъжа и робствоще царуват,властите ще лудуват.
25
3
 
4
 
! Отговори
:-) преди 6 години
Тръмп и Путин хвърлят прах в очите на хората. С тая мярка още повече усилват своя таен съюз. Дали са си списък на най-упоритите резиденти и си ги изгонват взаимно. С това напрежението между двете страни по линия на шпионажа се намалява в пъти. Кака Хилъри остава без пета колона в екипа на Тръмп. Сега Тръмп ще ги прати да работят по линия на Кирибати, Тонга и Тувалу.
24
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ощипаната мома Лаврова - в действие.
23
2
 
6
 
! Отговори
до 24 Мирко преди 6 години
Не е подарък платихме транспорта на кораба цената беше с пъти по голяма от тази ако го бяхме купили от друга държава да не говорим,че беше развалена и никой не а искаше.
22
4
 
19
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Тия пък какво очакват?-"Каквото повикало-такова се обадило!"По тая логика,ако бомбардират някой ден Русия,тя трябва да не им отвърне,ха-ха!Това е като в една анимация с Доналд Дък-бяга патока с една моторница и някой си го обстрелва.Като сложи американското знаме и куршумите се върнаха.
21
7
 
32
 
! Отговори
добре де преди 6 години
А в белият вигвам какво очакваха?Що се правят на ощипана мома? В такива случаи има реципрочност и огледален отговор. Освен това, в края на 2016 САЩ също изгониха руски дипломати, отговорът беше подобен.Отношенията се влошават от неадекватните решения на западните политици, Русия отговаря на тези действия.p.s. Призовавам да НЕ бъдем съпричастни към тия, които ни бомбиха ВСВ. Пък и защо да сме, Англия напуска ЕС, що иска да ни скара с Русия, която ни е съсед, а те са на остров някъде си?!
20
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лицемерието на англосаксите е национален спорт.Заради високата вероятност Русия да има пръст в отравянето на един двоен агент, ще ни доведат до трета световна.А че те убиха Садам и Кадафи, съсипаха Ирак и Либия,избиха стотици хиляди цивилни-нищо. Е, Блеър се извини.Да си спомним 30 април 1944г., В 9,45 ч. София е бомбардирана както при варварската бомбардировка на Дрезден с т.н. бомбен килим.В 10,10 ч.градът е бомбардиран повторно. Хвърлени са около 3000 фугасни и около 30 000 запалителни.
19
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Западналите са безкрайно лицемерни
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До каквото и да ставаПоскачи
17
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 15Има, има. Нарича се българофоб и важи за всички чуждо-фили, точно като вас
16
10
 
56
 
! Отговори
Mirko преди 6 години
Сега да погледнем историята преди реашаваме на коя страна сме. Русия е воювала против нашите врагове и ни е освободила от най-дългото робство. 50 години ни снабдяваше с евтени ресурси и то на бартер и 50 години изкупуваше всичко което произвеждахме. САЩ бомбандираха ненужно столицата ни и за прехвалената демокрация ни подариха един кораб с развалена царевица.
15
8
 
51
 
! Отговори
ей пиндоси преди 6 години
Ало кой започна тази конфронтация,не и Русия,САЩ първи изгониха на два пъти Руски дипломати и заедно с техния пудел Лондон сътвориха тази криза,така че техния плач е наглост и страх.
14
33
 
7
 
! Отговори
до 21 АКТИВИСТ НА преди 6 години
Защо бе, джанъм не отидеш да живееш в любимата ти соц. държава. И децата ти защо са в омразния запад? Лицемери............
13
8
 
47
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
До каквото и да ставаДа бе ! Руснаците живеят зле ,а българите с 100 ? пенсия преяждат !