US конгресмен извади зареден пистолет в ресторант

Искал да докаже, че оръжията са опасни само в лоши ръце
7 апр 2018 09:12, Елка Василева
33
US конгресмен извади зареден пистолет в ресторант
Снимка: архив, Булфото

Американски конгресмен извади зареден пистолет в ресторант в Северна Каролина, за да докаже, че оръжията според него са опасни само ако са в лоши ръце, предаде Франс прес.

След като показа заредения пистолет, конгресменът републиканец Норман заяви: "Няма да съм като Габи Гифърдс". Тя е бивша депутатка в Камарата на представителите, която бе простреляна в Аризона и оттогава е с увреждания.

"Който се готви да стреля срещу мен, трябва да е сигурен, че стреля точно, защото в противен случай ще отвърна на огъня", продължи Норман.

Той изглежда намекна, че Гифърдс - която след нападението през 2011 г. се включи активно в кампанията за ограничаване на огнестрелните оръжия - е можело да не бъде ранена, ако е била въоръжена.

"Ако някой влезе в този ресторант и открие огън, аз показвам, че съм в състояние да защитя себе си и околните", обяснява конгресменът в декларация и добавя, че е направил тази демонстрация пред група привърженици на по-строги закони срещу огнестрелните оръжия в САЩ. "Просто показах, че проблемът не е в самите огнестрелни оръжия", добавя той.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДИВИ, ДИВИ, АБЕ КАТО ЧЕ ЛИ СА ДИВИ, АМА ЗАЩО СА СЕ ОГРАДИЛИ СЪС СТЕНИ И НИКОЙ НЕ БЯГА ОТ ТАМ, АМИ НА ТАЛАЗИ МИГРАНТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ОТИВАТ ПРИ ДИВИТЕ, ГРЪМНАТИТЕ, ФАЛИРАЛИТЕ, ТИЯ ДЕТО ИМАТ НЕЗНАМ КОЛКО МИЛИАРДА ВЪНШЕН ДЪЛГ- Я СЕГА ДА ВИДИМ МИНИМАЛНО ПОЧАСОВО ЗАПЛАЩАНЕ- ОТ 7 ДОЛ. ДО 16 ДОЛ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ЩАТА, ДА ОТВАРЯМ ЛИ СТАТЕСТИЧЕСКИТЕ СИСТЕМИ НА ЕДНИ ДЪРЖАВИ- НАПРИМЕР В РУСИЯ- МИН ЗАПЛАТА 217 ЛЕВА, В КИТАЙ ПАК ТАМ НЯКЪДЕ- МДА Е ТЕ ЗА ТОВА НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА БЯГА И ДА ПРЕСКАЧА СТЕНИ ЗА ТАМ.........
14
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се учудвайте, всички в американската власт са точно толкова изпушили. Затова наемат актьори да изграят ролята на президент- да прикрият неандерталското положение по етажите на властта.
13
7
 
14
 
! Отговори
Диваци преди 6 години
Дивия запад братче. Облекли са костюми и се къпят по-често, но нещата са си същите както тогава.
12
4
 
8
 
! Отговори
бомба преди 6 години
Ставам и излизам от ресторанта на секундата. Да ме гонят после да плащам ако искат. Аз съм действал в екстремна ситуация да спася живота си.
11
2
 
11
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
***...като повечето американци...всеки народ си заслужава лидерите...
10
9
 
11
 
! Отговори
Американ преди 6 години
Гладам коментарите и виждам как на мнозина гроздето им е кисело: лаят срещу Америка и свито *** догато мангалори и мутри им *** задниците безнаказано.
9
4
 
5
 
! Отговори
Американ преди 6 години
До ГАДОРЯНДжендералите-англичани вместо могат да са за пример само на дженереещата се част от българите. Мъжкарите предпочитат Америка.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Русия ако имаше статистика на шапките , какво правят вечер след 3ката водка ...ехееееАма там всичко е мъгла.
7
7
 
9
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
А в Англия дори полицаите нямат оръжие. Защото в Кравария ссмо миналата година има хиляди убити от полицаи. Последния случай е от оня ден. Ченге гръмнали някъв дядо не гър защото помислил лулата му за патлак.
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какъвто е президентът, такива са и сенаторите!
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тромпетов: мисля че решението е всички сервитьори да си купят оръжие. Не ми пука за хората, ама бизнеса да въри.
4
3
 
12
 
! Отговори
тхб преди 6 години
и в американският конгрес не са минали психо тест както тук в нашето събрание!! а трябва задължително!
3
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъчат се всячески да оправдават собствената си агресия и за тях останалите хора били лоши.... Тези им налудничави мисли докараха света до много конфликти и войни....
2
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типичен представител на американската власт.
1
10
 
24
 
! Отговори
Навичета бе! преди 6 години
краварите са Навикнали да вадят на обществени места я пищовите си,я пишоците и после да обясняват на Останалия свят колко са велики във Всичко..