22-годишен разстреля трима в парти бус в САЩ

Убиецът е идентифициран, издирва се от полицията
84
22-годишен разстреля трима в парти бус в САЩ
Снимка: Fox News

Нова трагедия се разигра в САЩ, след като млад мъж откри стрелба в частен автобус за развлечения в град Рокфорд, щата Илинойс. Трима души са загинали, съобщава Fox News. По данни на полицията инцидентът се е случил около 3.30 часа през нощта в събота.

Шофьорът на автобуса, нает от пътниците предишната вечер, е подал сигнала към полицията и е изчакал органите на реда на бензиностанция.

Стрелецът е идентифициран и полицията го издирва. Това е 22-годишен афроамериканец на име Рахим Кинг. Полицията помоли хората за съдействие, като посочи, че младият мъж вероятно е въоръжен и е опасен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: САЩубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
5
 
! Отговори
митко до старт ... преди 6 години
като виждам реакцията ти ,май уцелих в десетката
41
3
 
5
 
! Отговори
SmartThanYou преди 6 години
До миткоАбе, ти да не ни познаваш всички българи, които живеем в Америка ? Явно си затънал до гуша с *** и назоваваш себе си за общата ситуация.
40
3
 
21
 
! Отговори
вичо преди 6 години
за всички , които си мислят , че стандарта на живот в Русия е нисък , искам да отбележа , че това НЕ Е ВЯРНО ... хората живеят съвсем нормално и твърдя , че в някои отношения ,и по-добре от обикновените американци и западняци
39
3
 
29
 
! Отговори
Убиващият с долари преди 6 години
Господа кравари - моля Ви не си бийте н егрите ами ги интегрирайте ! Недейте да поучавате другите а покажете с личен пример как се интегрира малцинство !
38
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С много голяма доза вероятност може да се допусне, че този е руснак и е агент на Путин. С много голяма доза вероятност, също може да се допусне, че е ходил в Русия и е бил на инструктаж лично при Путин!
37
21
 
5
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Който иска да ходи да живее в САЩ.---------Над 3 000 000 живеят постоянно в САЩ. Може би защото убийствата в Русия са доста повече, а стандартът на живот - плачевен.
36
2
 
19
 
! Отговори
Меломан преди 6 години
Прилича на Майкъл Джексън преди да заиграят скалпелите и да се полее с белина.
35
2
 
20
 
! Отговори
КондолизаМишпекаРайс преди 6 години
Толкова *** руснак!!!Сигурно е от Южен Сибир или е бил на обучение в Сирия и Асад лично го е инструктирал. Трябва да разширим Нато на изток за да противодействаме на руската заплаха.
34
1
 
12
 
! Отговори
ПУТИН преди 6 години
Е ВИНОВЕН-НЕЗАБАВНИ НОВИ САНКЦИИ......АМЕРИКА,АМЕРИКА-ТИ СИ ЗЕМЕН РАЙ...ХАХАХАХАХААААААААААААААААААА
33
6
 
13
 
! Отговори
митко преди 6 години
повечето живеещи в саш не се връщат в бг , защото просто са си продали жилищата ,като отидат там с парите от всичко продадено тук , всичко е ок , но като свършат парите ,нещата се изменят тотално...
32
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Почти има сигурни доказателства че този руски агент с голяма вероятност е мазал куршумите с новичок преди да стреля. Видели са го кучето и хамстера на комшиите.
31
1
 
17
 
! Отговори
Сенатор Маккейн преди 6 години
Както винаги и за всичко са виновни Путин и руските хакери. Съзирам дългата черна ръка на Кремъл в този подъл отвратителен акт. Дайте да дадем още санкции за Русия, дрогаре говедаре и да изгоним още руски дипломати.
30
1
 
21
 
! Отговори
чарли преди 6 години
Как ли да намесим тук руснаците,това е въпроса ?
29
2
 
11
 
! Отговори
Говедариъл риалити преди 6 години
Навремето имахме спортни мероприятия наречени Спартакиади. Говедарите въпреки че имат Ковбоиади и участват редовно в тях нямат сериозни успехи в спортната стрелба на международно ниво. Явно са тъппи и се пуцат помежду си ей така сватбарската, за кеф.
28
3
 
8
 
! Отговори
демокрацията е право преди 6 години
това е резултат от хибридната война на тиранина Путин! Долу Русия!
27
3
 
27
 
! Отговори
Яна преди 6 години
хубаво се е гримирал , но ние познахме , че е руснак
26
2
 
22
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Който иска да ходи да живее в САЩ.
25
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това нещо за човек ли го броят?
24
0
 
18
 
! Отговори
към 14 преди 6 години
"Съществува голяма увереност, че хайли лайкли с голяма вероятност Русия стои зад атаката в автобуса."____________________________________________________Ние нормалните българи приемаме Вашите думи с чувство за хумор. Рискувате обаче жид0-джендърите да ги приемат като доказателство и думите Ви да станат причина за налагане на нови санкции срещу Русия.
23
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рахим - мюслим?