Екс шефът на ФБР: Тръмп е "неспособен" за президент!

Джейм Коми бе уволнен от президента през май 2017 г.
16 апр 2018 09:20, Петя Славова
18
Екс шефът на ФБР: Тръмп е "неспособен" за президент!
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е "морално неспособен" да ръководи страната, заяви бившият директор на ФБР Джеймс Коми в интервю за телевизия Ей Би Си, съобщиха Франс прес и Ройтерс.

Още по темата

"Не вярвам на тези истории, според които той страдал от умствена недостатъчност или че бил в първия стадий на деменцията", заяви Коми, който бе уволнен от Тръмп през май 2017 година, пише БТА.

"Не смятам, че той е медицински непригоден. Смятам, че той е морално неспособен да бъде президент", настоя той.

По думите на Коми президентът на САЩ "трябва да въплъщава респекта и да изповядва ценностите, които са в сърцето на нашата страна".

"Най-важната /от тези ценности/ е истината, а този президент не е способен да го направи", добави бившият шеф на ФБР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Starija hush преди 6 години
Kato e tolkova umen i 4esten za6to toi ne stana prezident?Estestveno kato te ovolni dobra duma nema da kaze6 ta dori i da ti e brat.Ne si usloznjavai zivota pove4e savet ot men.
17
1
 
1
 
! Отговори
НАДУ ПЕН преди 6 години
Тръмпелът КЛЕКНА пред Ким. Факт.
16
0
 
1
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Браво г-н Президент , ха сега плюйте ***?!?!
15
2
 
3
 
! Отговори
Евтино! преди 6 години
Тези двамата се пенявят като ***-българи и ТОЙ скоро ще ги командирова на Околовръстното...За копейки..
14
5
 
7
 
! Отговори
Пешо Солидарният преди 6 години
Много си е способен Трампо. Каза, че ще удари Ким, но когато печеният *** му показа ядрената дряновица, рижият оран.гутан бързо подви опашката. Никак не е глупав, не се лъжете по вида и приказките му!
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изисквал е лоялност, но е вложил съвсем друг смисъл... Коми му е отговорил, че може да разчита на неговата честност и спазване на законите! Точно заради това обаче, Тръмп разбира, че Коми ще говори истината и няма да повтаря лъжите на президент, независимо кое е!
12
3
 
10
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Моралът на Тръмп е като на улична котка. Услужливо безотговорен. Това е изключително опасно, когато големите момчета си играят с големи играчки и са склонни към "ирония" с подобни неща. Така се суспендират международните организации и на тяхно място се появява "истината от последна инстанция" Тръмп. Нека за момент си представим, че Иванка се "възмути и натъжи" защото някой в България погледне накриво някой ром. Хване и туитне възмутено на Тръмп - какво да чакаме, умни и приятни ракети?
11
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няколко пъти излъга, че ще се изтегли от Сирия, но не го направи! Напротив, скалъпиха пак фалшиви обвинения за химически оръжия и точно преди проверката пуснаха ракетите, наговориха ООН и доста държави да следват техните инструкции и те изпълняват чинно... Това не е никаква демокрация и съюзничество, а чист диктат на Англия и САЩ над други държави. Никой не ги е канил в Сирия, те се натрапват навсякъде и разпалват войни и конфликти.
10
17
 
2
 
! Отговори
American Badass преди 6 години
Много си е способен той, каза, че ще удари Сирия и го направи, каза, че ще удари мюсюлманите и го направи, каза, че ще строи стена на границата с Мексико и го направи!
9
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е първият, който прави това заключение... Отдалеч му личи, че не е за президент... Сред обикновените американци няма одобрение за него. С купени и фалшифицирани избори бърза да изпълнява поръчките на елита, тъй като времето му е точно определено от тях. Сам се излага постоянно и стана за посмешище пред света с гаменското си агресивно поведение.
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тромпета за нищо не става
7
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коми е абсолютен обслужващ персонал на Килъри. Каквото му нареди това казва. Кой ще държи нелоялен шеф на служба, който тича при Килъри за отчет а не при президента.
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми то предходните президенти като гледаме, точно истината им убягваше на всички. Тръмп уверено крачи по техните утъпкани пътища. Всички те не защитават интереса на американското общество, а на корпорациите, предимно военни, спонсорирали предизборните им кампании. Там няма партийна субсидия за гласовете, а богатият елит замества народа, финансирайки изборите и затова всеки президент постига все по умопомрачително неравенство.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този човек беше уволнен неправомерно от Тръмп, защото му говори говори истината директно в очите.... На негово място сложиха една компроментирана личност, поредната удобна марионетка...
4
2
 
10
 
! Отговори
Пак лъжи преди 6 години
Тази новина е доста подвеждаща, защото от Тръмп нищо не зависи!
3
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно вярно! Липсват му интелект, морал, честност, почтеност, дипломатичност, отговорност, уважение, няма и правилна преценка на думи и действия.
2
1
 
31
 
! Отговори
1912 преди 6 години
Абсолютно!!!!Този кл.оун спечели единствено с уверенията са че ще поддържа мирна и спокойна политика спряма Русия.Обеща да закрие тотално ненужното НАТО и нищоправещото ООН....само смучат пари и развъждат африканци и цига...ни!
1
26
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой си ти, че да давш оценик, коми