Западни издания: "Бромантика" между Тръмп и Макрон

Езикът на телата им бе на границата на интимното!
Обновена: 25 апр 2018 10:27 | 25 апр 2018 10:15, Елка Василева
32

Снимка: Reuters

Когато президентът Доналд Тръмп посрещна френския си колега Еманюел Макрон в Белия дом за първото официално държавно посещение от встъпването в длъжност на сегашното американско правителство, езикът на телата им стигна далеч отвъд уважителните ръкостискания между двама световни лидери и бе на границата с интимното, пише американският в. "Ню Йорк таймс".

Двамата демонстрират съвършено разбирателство, а на четири очи работят по изглаждане на различията. Човек ще каже, че никакво разногласие не може да развали прочувственото приятелство между Тръмп и Макрон. Те се прегръщат, потупват се по гърбовете, държат се за ръка и за пръв път американският президент разцелува свой колега, пише френският в. "Фигаро".

Още по темата

Въпреки всичките си разногласия, които обсъдиха вчера на четири очи, всеки от двамата президенти, изглежда, изпитват удоволствие от компанията на другия.

Може би това е дипломатическа тактика от страна на Макрон, който дойде в САЩ с неизпълним списък с желания към американския държавен глава, включително да остане част от сделката с Иран, да остави американските военни в Сирия и да освободи европейските страни от митата върху стоманата и алуминия. А може би Тръмп просто опитва да удовлетвори - или да доминира - своя гост. Какъвто и да е случаят, се видя, че между двамата има несъмнена "бромантика", допълва "Ню Йорк таймс".

Различните философии, които изповядват, имат тенденцията да излязат наяве, щом двамата навлязат в същината на темите. В началото на срещата им в Овалния кабинет Доналд Тръмп отново се нахвърли на "ужасното" ядрено споразумение с Иран, "което изобщо не биваше да бъде сключвано". Той дори достигна нов етап във враждебното си отношение и се закани, че ако иранците възобновят своята ядрена програма, "ще имат толкова сериозни проблеми, каквито никога не са имали".

В края на разговора обаче двамата мъже като че ли постигнаха напредък към намиране на компромис, защото Тръмп не изключи възможността за "бързо споразумение помежду ни". Предвидената допълнителна спогодба, която ще позволи запазване на сключената през 2015 г. ядрена сделка, ще съдържа четири стълба според френския президент: ядрената програма на Иран в краткосрочен план (регламентирана от настоящата ядрена сделка), в дългосрочен, балистичната програма на Иран и намесата му в регионалните конфликти. Двамата лидери се споразумяха да включат към този последен стълб изрично условие за уреждане на конфликта в Сирия, допълва "Фигаро".

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
джендеризмът е във възход.всички да вземат пример от гигантите на аморала
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бабофила да не е почнал да клати и дядовци? Едва ли, по - скоро е обратното - дядовците го клатят. Общо взето това е внушението на статията май ;)))
18
1
 
5
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 5 години
Някаква нечистоплътност вони от тези снимки
17
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези двамата които наритаха джуджето от Кремал със 130 томахавки по главата ли са.Ботксовото минйонче сигурно не е щастлив от тази среща,ще има нови санкции май.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клоуны. Смешно
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Барабар Микрон с мъжете...
14
0
 
7
 
! Отговори
:) преди 5 години
Тези двамката като млади влюбени се държат за ръчички. Дали са консумирали любовта си???Снимка 10 направо ме уби :))))))
13
1
 
10
 
! Отговори
GRAB THEM BY THE PUS преди 5 години
Еййй, не наигра се тоя Тръпмчо бееее, то ня бяха журналистки, проституутки за по 130 000 долара, сега френска гейша #1 си намери и за ръчичка си я води. Курав е, верно трънчанин ще се окаже.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи, Червения Щит е звъннал и на двамата с указания, а те - след като шефа каза, можем направо да си лягаме...
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимки 5 и 10 - къртят.
10
1
 
7
 
! Отговори
юбералес преди 5 години
И аз бих предпочел Макрон пред Меркел.
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гърците измислиха секса... Римляните го усъвършенстваха...Добавиха в него Жената... :D :D
8
1
 
12
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
яно на мен ми има нещо, когато мъж ме докосва , дори ръка по рамото ми е неприятно. Не мога да обясня, просто не обичам допира...Даже веднъж с един до бой щяхме да стигнем...А глей кво правят западняците... явно съм назаде с матряла...
7
0
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
снимка 7 е разкошна ... :)
6
0
 
13
 
! Отговори
Бобаеб преди 5 години
макарона е известен с афинитета си към възрастни партньори и има сериозен опит в ухажването им...тромпета пък обича агнешкото...иделна комбинация за хепи енд!
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Длъжни са да се обичат, щото Путин им крои капите.
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От статията ми намирисва на гейщина. Сметай колко е полезна и информативна.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ню Йорк таймс" измислят нова дума, която не съществува в речниците.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Романтика ли бе да го опишеш? Да вземат да се плеснат по веднъж за да скрепят дружбата
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Макрон гледа да се позиционира по- добре пред Меркел, като набере точки за промяната в Еврозоната. Сега, когато Англия се измъква Франция ще търси да балансира немците с армия, военни способности, обединение на Южна Европа и връзки с Америка- все неща, които липсват на Меркел и тя ще трябва да си плати с отстъпки в еврото- министър на финансите в ЕС плюс фонд за закъсали държави с немски гаранции.