Прибраха се! Момичетата, изчезнали в Чикаго, се върнаха невредими

Те не са били замесвани в криминални сюжети
Обновена: 23 май 2018 07:28 | 23 май 2018 07:10, Елка Василева
161
Прибраха се! Момичетата, изчезнали в Чикаго, се върнаха невредими
Снимка: BG VOICE

Двете момичета, които изчезнаха преди близо две седмици от чикагското предградие Арлингтън хайтс са вече у дома. Това съобщи бащата на 18-годишната Велина Делчо Шентов.

Тя и 16-годишната Натали Наскова изчезнаха миналия вторник и сряда от училище и оттогава родителите и полицията ги търсеха.

Изглежда, че двете момичета са избягали от дома и не са били замесени в криминални сюжети, предаде BG VOICE. В началото на разследването полицията разпита бивше гадже на Натали, който е бил член на латино бандата Latin Kings. Момчето обаче казало, че не са заедно с нея от година и не знае нищо за изчезването.

Още по темата

"Върнаха се преди час и половина, добре са, сега хапват и се успокояват", каза Делчо Шентов.

В момента властите работят по премахването на името на Велина от списъка на изчезналите, за да може да се прибере в България за абитуриентския бал със съучениците си там. Тя имаше билет за вчера. "АЗ го отмених, но купихме друг за вдругиден и ще лети, каза щастливия баща.  - Най-важното е, че те са живи и здрави."

Детективи разпитват момичетата, а изглежда, че те са решили да се върнат, след като имената и снимките им са били обявени в телевизионното шоу за изчезнали по FOX Crime.

Двете са ученички в Rolling Medows High School и последно са били видени там - Натали във вторник, 8 май, Велина в сряда, 9 май. От дома на Натали липсваха дрехи и зелената й карта, въпреки че тя е на 16-години и не може да пътува в чужбина.

Велина обаче не беше взела нищо със себе си, а семейството й беше шокирано от нейното изчезване, защото тя имаше купен билет за България за 22 май, където да празнува абитуриентския си бал. Нейният приятел Тихомир, който живее в Лондон, разказа за BG  VOICE, че Велина имала рокля, час за фризьор и маникюр.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
5
 
41
 
! Отговори
Папи преди 5 години
- Къде ходиш до сега, защо се прибираш толкова късно?- Оф мамо, остави ме, че съм пияна като тиква!- Е защо пък като тиква?!- Защото съм пълна със семе!
101
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен до 88 преди 5 години
До АНОНИМНАХахахаха. "всички коментиращи тук са мъже, очевидно забравили какви разг..онени са били, по начало тях ги тресе хормона много повече от жените, може да проверят ако не вярват, тъй, че затваряйте си устата........" Яко си личи КОЙ не си поддържа моравата и никой не иска да влезне в пещерата. Стой си на сухо вие сте виновни "мъжете са еднакви"(общ знаменател), "за к'во са ми мъже като мога сама"(джен*дър положение от жена), "искам някой - с пари и да е Брат Пит"(ХЕМ БОЛИ ХЕМ СЪРБИ)
100
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Учуден съм ,как може с дни ,да ни занимават с някакви разглезени момичета!!
99
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Casting Couch?
98
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не разбрах разпрани п у т к имало ли е?
97
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Чикаго има само два хубави квартала Lincoln Park и Lake View, ама там живеят хора завършили университети и искарващи по 100 000$ на година. Българите където живеят нема къде едно кафе да излезнеш да изпиеш без да ти се налага да запалиш колата.
96
9
 
27
 
! Отговори
6612 преди 5 години
Никой родител няма да признае публично, че детето му е било отвлечено, държано в плен и е направено на дан-перушан от сексулни насилия.
95
5
 
38
 
! Отговори
Коце кмета преди 5 години
Не са замесени в криминален сюжет, но не се споменава за друг сюжет, порнографски например?
94
4
 
16
 
! Отговори
РВ преди 5 години
До теаКажи честно мацка, бурито ли ти се хапва? Май не знаеш разликата в миризмата между белите хора и ***.
93
22
 
19
 
! Отговори
ТЮРК преди 5 години
Ами българки-най-лесните жени
92
4
 
35
 
! Отговори
632275 преди 5 години
Повечето жертви на сексуални престъпления не говорят какво им се е случило. Родителите биха излъгали, че децата им са се върнали след като са избягали. Реалността е, че след като са показани по тяхна телевизия като изчезнали, латиноси или подобни са преценили от инстинкт за самосъхранение, че е по добре да се оттърват от този горещ картоф и са ги пуснали по живо, по здраво да се приберат и да не разказват нищо, или ще има повторение с неочакван край.
91
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гогата Е, правш лш сме, но не са ни издирвали по 2 седмици с полиция.
90
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не пише къде са били. Ясна работата. Или са заработвали или са ходили някъде да ги начешат здраво.
89
5
 
36
 
! Отговори
Умен преди 5 години
Спокойно приятели! Девствени са! В ушите.
88
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обикновени малки хурветини, разработили малко трътките, пък се прибрали. Скоро епизод 2.
87
2
 
15
 
! Отговори
Anal adventure... преди 5 години
Котьоооооооооооооооооо
86
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, те хубаво са се прибрали малките кифли, ама не са невредими. Само, че резултатът ще го видим след 9 месеца... а и не е лошо да си пуснат по един тест за болести.А, аз ако бях майка на тая 18 годишна сега никакъв бал нямаше да види. Ясно е показала, че няма достатъчно съзнание и не заслужава доверие.
85
16
 
14
 
! Отговори
Гогата преди 5 години
Стандартни пубертетски щуротии... Кой не ги е правил ?...
84
1
 
24
 
! Отговори
Бай Ташо преди 5 години
Знаете ли кое е най-лошото нещо?Зъб да те боли и ..... да те сърби.
83
5
 
24
 
! Отговори
Некакъв си от Чикаго преди 5 години
Тука освен,че със същата работа няма как да се изкарат такива пари като в България, нищо хубаво нема у това Чикаго. Който не вярва да дойде да види каква дупка е тука. А и мнозинството от българите тука идват от такива места където нема ни ток ни топла вода.