Прибраха се! Момичетата, изчезнали в Чикаго, се върнаха невредими

Те не са били замесвани в криминални сюжети
Обновена: 23 май 2018 07:28 | 23 май 2018 07:10, Елка Василева
161
Прибраха се! Момичетата, изчезнали в Чикаго, се върнаха невредими
Снимка: BG VOICE

Двете момичета, които изчезнаха преди близо две седмици от чикагското предградие Арлингтън хайтс са вече у дома. Това съобщи бащата на 18-годишната Велина Делчо Шентов.

Тя и 16-годишната Натали Наскова изчезнаха миналия вторник и сряда от училище и оттогава родителите и полицията ги търсеха.

Изглежда, че двете момичета са избягали от дома и не са били замесени в криминални сюжети, предаде BG VOICE. В началото на разследването полицията разпита бивше гадже на Натали, който е бил член на латино бандата Latin Kings. Момчето обаче казало, че не са заедно с нея от година и не знае нищо за изчезването.

Още по темата

"Върнаха се преди час и половина, добре са, сега хапват и се успокояват", каза Делчо Шентов.

В момента властите работят по премахването на името на Велина от списъка на изчезналите, за да може да се прибере в България за абитуриентския бал със съучениците си там. Тя имаше билет за вчера. "АЗ го отмених, но купихме друг за вдругиден и ще лети, каза щастливия баща.  - Най-важното е, че те са живи и здрави."

Детективи разпитват момичетата, а изглежда, че те са решили да се върнат, след като имената и снимките им са били обявени в телевизионното шоу за изчезнали по FOX Crime.

Двете са ученички в Rolling Medows High School и последно са били видени там - Натали във вторник, 8 май, Велина в сряда, 9 май. От дома на Натали липсваха дрехи и зелената й карта, въпреки че тя е на 16-години и не може да пътува в чужбина.

Велина обаче не беше взела нищо със себе си, а семейството й беше шокирано от нейното изчезване, защото тя имаше купен билет за България за 22 май, където да празнува абитуриентския си бал. Нейният приятел Тихомир, който живее в Лондон, разказа за BG  VOICE, че Велина имала рокля, час за фризьор и маникюр.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
с тая оплезена снимка е готова за порно индустрията. Нищо чудно да са ходили някъде на кастинг
81
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей и българите в Америка ли стават "умни " като американци. Това да не е вирусно изпростяване.
80
3
 
14
 
! Отговори
Виктор преди 5 години
До АНОНИМНА 88Теб да не са те чесали групово, че знаеш толкова. Явно имаш опит. :)
79
3
 
19
 
! Отговори
Дреме ми за вулгарис преди 5 години
Дреме ми за тези офци
78
26
 
19
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 5 години
всички коментиращи тук са мъже, очевидно забравили какви разг........онени са били, по начало тях ги тресе хормона много повече от жените, може да проверят ако не вярват, тъй, че затваряйте си устата........
77
1
 
15
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Теасамо къде сички представители на ендемичния за българия вид vulva simplex hipnotica си представят енрике иглесияс или дани треко, а получават дино казарес на четирипетместа.
76
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко това е резултат от ударната смяна на начина на живот, Родителите си хванали пътя за мангизи, но 14-15 годишни деца го преживяват много по-трудно , Аз заминах на 27 и пак ми беше трудно да изоставя живота в Бг.
75
1
 
18
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До РВпредполага се че ако намерят нормален адвокат, дето да докаже некв прецендент ше им се размине бачеване от социалните. от друга страна, имайки предвид спокойната реакция на родителите ми се види да неа за пръв път.
74
4
 
28
 
! Отговори
Марин преди 5 години
Разпръчили са се.
73
1
 
27
 
! Отговори
Тони Мазния преди 5 години
Чакаме ги в Х.хамстера :)))))))))))))))))))))
72
1
 
23
 
! Отговори
ния преди 5 години
Е какво да са правили...ходили са да играят "шах" с някой ***
71
2
 
35
 
! Отговори
Цццц преди 5 години
Били са на к*урбет една седмица .Само,където една седмица ще ги боли, като ходят.
70
2
 
22
 
! Отговори
Гинчу преди 5 години
Само не разбрах защо толкова се пише за тези кифли след като не са в България.О да щатските медии не пишат как е станало земетресение в Иран или някакъв се осрал във ВануатуЯсно, че се печели от цъканкя ама ...
69
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прибраха се! Момичетата, изчезнали в Чикаго, се върнаха невредими...Невредими. Ръъгали са ги ама рана няма. Ножа е бил дървен.
68
2
 
15
 
! Отговори
РВ преди 5 години
До Изгъбич.Не вярвам да ги глобяват за изчезването им, но чилдрен сървисес със сигурност ще им направят живота черен. Ако е под 18- може родителите да влезнат в пандиза за неглект. Ако се повтори де...
67
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И бащата БЛАГОДАРЕН, че дъщеря му се е прибрала, след като повече от седмица прави родителите си на маймуни и дори не се е обадила да каже, че е добре. Успокоявали се, на бал щяла да ходи... един бой заслужава и да я засили там, където е хойкала 10 дена, докато хората са се притеснявали, а не поощрение
66
1
 
16
 
! Отговори
123 преди 5 години
Ем сърби, ем боли.
65
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да му мисли Тишко в Лондон...
64
1
 
11
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Анонимен63заради сигнал "спукано гърне", е дошъл фиш от полицията на стойност акцията по издирване
63
2
 
12
 
! Отговори
Чикън преди 5 години
до ВВВКак няма да са живи и здрави, бе. Изкарали са си перфектно даже. Скоро пак ще ги търсим мометата. Те само с толкова няма да се оставят.