19-месечната дъщеря на Боди Милър – удавена!

Скиорът: Повече от съкрушени сме, дъщеричката ни обичаше живота!
12 юни 2018 11:50,
20
19-месечната дъщеря на Боди Милър – удавена!
Снимка: Instagram
Скиорът Боди Милър публикува в Instagram снимка на 19-месечната си дъщеричка Еми и обяви, че е... починала. 
 
Златният олимпийски медалист и неговата съпруга Морган Милър публикуваха официално изявление в своите профили в социалните мрежи. 
 
"Повече от съкрушени сме. Малкото ни момиченце Еми почина вчера. Никога не сме си помисляли, че ще минем през толкова огромна болка. Нейната любов, нейната светлинка и дух никога няма да бъдат забравени", написа скиорът. 
 
Властите отговорили на сигнал, подаден на 911 в събота, когато в 18:30 Морган Милър и момиченцето били в къщата на съседите. Детето внезапно изчезнало и тръгнали да го търсят. 19-месечното момиченце било намерено мъртво в басейна. 
 
При пристигането на парамедиците детето веднага било откарано в болница в тежко състояние. Екипите направили всичко възможно, но не успели да спасят момиченцето.
 
"Дъщеричката ни обичаше живота и извличаше максимума от него всеки ден.“, продължава олимпиецът.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
V PROZES NA DROGAVANE SA BILI.
17
0
 
2
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
KADE BJAHA MAIKA MU I BASHTA MU NA TOVA BEBE,OSTAVENO BEZ NADZOR,DO BASEIN? SIGURNO BARZAHA DA VDIGNAT 4ASHITE I DA SE PONAHVALJAT S SKAPITE KOLI I ROKLI. TAKA E, BABA MI KAZVASHE-,,PAZISH MLJAKOTO,DA NE GO STIGNE KOTKATA. ZALKO ZA DETENZETO.
16
2
 
1
 
! Отговори
Мноо криминал глеаш преди 5 години
Все жени са жертвите. Много стават накрая ще отворим лабораторията на Корейшио Кеин и ще започнем да правим от местопрестъплението България сериал по един час епизодите. Бабите от турски сериал ще минат на разследване по български. Бабите ще станат на дърти години детективи , ще търсят телефоните измамници и като ги открият телефонният измамник ще каже бабке заведи ме у дома ти че някой ще ти убие песа. Тя го води той я убира и нова приказка се роди като червената шапчица.
15
8
 
3
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Ако беше порасло, щеше да го пребие зорлем по друг начин - на ски, на моторна шейна, на делтаплатер, на седемхилядник, на водна пързалка, на която се спуска, негардирано от баща си. И все друг им е виновен. ***.
14
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изтръпнах докато го четох това!Последно, удавена или се е удавила?
13
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето това може да се нарече истински УЖАС.Не знам дали ще оживея ако видя детето си мъртво...да не дава господ.Мир на праха му.
12
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма трагедия!Миличкото детенце, горко им на родителите!Обаче 19 месечно детенце не изчезва внезапно, а никой не го е забелязал, че изчезва, а особено ако има и басейн очите на четири!
11
0
 
12
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колеги, моля ви да не хулите Джесика /какво хубаво българско име/ Вълчева. Тя просто толкова си може.
10
2
 
26
 
! Отговори
dodger преди 5 години
Кой е този Боди бе. Името му е Боде Милър
9
0
 
48
 
! Отговори
Аз преди 5 години
От 1 до 4 години и особено през първите две е много трудно за родителите. Защото децата търсят да се очистят, опознавайки света без всякакъв страх. Нито разбират последствията на дадено действие.
8
0
 
32
 
! Отговори
Вал преди 5 години
До Анонимен 5Аз съм виждал баща с 5 деца в автобуса в Сев.Ирландия и наистина за вързани с презрамки и въженца,за да не ги изгуби.
7
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хем го намерили мъртво в басейна, хем е откарано в болницата в тежко състояние.. поредната статия написана "професионално". Четете се преди да публикувате поне.
6
0
 
90
 
! Отговори
Беселина преди 5 години
Горкот дете, горките родители... Да не дава Господ на никого такава болка! Моето момченце е на толкова, дано Бог да е с тях да преживеят загубата... Бог да го прости миличкото...
5
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРОХОДИЛИ ДЕЦА ДО 3 ГОДИНКИ НА КАИШКА ! ВИЖДАЛ СЪМ ГО ПО ФИЛМИТЕ! КАТО ПРЕЗРАМКИ СА И ЗА ТЯХ Е ВЪРЗАНО ВЪЖЕ!
4
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да прости
3
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за загубата им. Животът е отговорност. Или го гледаш или си наемаш детегледачка да тичат по него, може ли са да си го позволят. Каквото и да правиш зарязваш всичко, това е най-скъпото. Инциденти стават, но родителите са отговорни. Отворени прозорци, горещи храни, опасни предмети....детето винаги пред очите ти. Но понякога Господ наказва.
2
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не е първото удавило се в басейна!НЕ НАСИЛВАЙТЕ ДЕТЕТО СИ ДА ПРОХОДИ!!КОЛКОТО Е ПО-ГОЛЯМО И ПРОХОДИ ТОЛКОВА ЩЕ Е ПО УМНО!
1
0
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как така дете на година и половина е останало само без надзор?!