Родман се самопокани: Ким е като голямо дете, нищо че е малък на ръст

Бившата баскетболна звезда отиде в Сингапур
12 юни 2018 11:00, Елка Василева
6

Снимка: Reuters

Виж други галерии »

Бившата звезда на американския баскетбол Денис Родман добави екстравагантен щрих към срещата Ким-Тръмп, споделяйки виждането си за преговорния резултат, предаде Франс прес.

Някогашният съотборник на Майкъл Джордан в "Чикаго Булс", посещавал пет пъти Пхенян след идването на власт на Ким Чен Ун - страстен фен на баскетбола, се самопокани на събитието в Сингапур, уточнява агенцията.

Репортер на Ройтерс видя днес Родман да пуши пура край басейна на хотел, разположен на 200 м от хотела на Ким и севернокорейската делегация. Запитан миналата седмица, Тръмп отрече Родман да е поканен на лидерската среща.

Още по темата

Ким Чен Ун "се опитва да тласне напред страната си (. . .) А Доналд Тръмп ще свърши добра работа", заяви развълнувано Родман пред Си Ен Ен, нахлупил червена шапка с козирка с лозунга от кампанията на Тръмп "Да направим Америка отново велика".

Бившият баскетболист бе потърсен за мнение наред с експертите по ядрената програма на Северна Корея и говори в пряко предаване от Сингапур, където пристигна снощи, посочва АФП.

Ким "е като голямо дете, нищо че е малък на ръст" и "според мен Доналд Тръмп разбира, че севернокорейците имат сърца, души, харизма и се обичат помежду си", добави той.

"Не правя това за пари, изобщо не съм го започнал заради парите", каза той. Според АФП Родман фактически е споделил, че може да се види с Ким Чен Ун, негов "приятел за цял живот", преди държавникът да отпътува за Пхенян, пише БТА.

Белият дом уточни, че макар Родман да е "великолепен" на баскетболното игрище, би било неуместно да участва в преговорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп не загуби нищо - не е махнал санкции, не е махнал военни, прекрати скъпоструващите учения, разбра се с Ким да си връщат военнопленици, започна процес на разъоръжаване на КДНР. Ако всичок върви добре и безнес компании ще закара там.Ким спечели че международната му изолация бе разбита, а евентуално и пари ще му дадат, за да тръгне по пътя на Китай.дотук - червени точки за Тръмп.
3
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А аз се чудя какво би направила Хилари Клинтън на мястото на Тръмп.
2
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп създава мостове между нациите, не е започнал и една война, а демократите-комунисти запалиха света и докараха САЩ до ръба на оцеляването.
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудя се кой е по-щурав? Откачалките или медиите, които се занимават с откачалки?