Тръмп иска: Нелегалните имигранти вън от САЩ

Това да става без решение на съдия и без съдебни дела
24 юни 2018 21:04, Красимир Ангелов
40
Тръмп иска: Нелегалните имигранти вън от САЩ
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че иска хората, влезли нелегално в САЩ, да бъдат незабавно върнати там, откъдето са дошли без никакви съдебни процедури, предаде Ройтерс.

"Не можем да позволим на всички тези хора да нахлуят в нашата страна. Когато някой влезе, трябва незабавно, без Съдии или Съдебни дела, да го върнем там, откъдето е дошъл“, поиска Тръмп.

"Нашата система е подигравка с добрата имиграционна политика, със Закона и Реда. Повечето деца идват без родители", написа в Туитър президентът Тръмп, цитиран от Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
1
 
! Отговори
олд мен преди 5 години
президента Ала Бала пак греши-без мигранти американците ще ходят с необърсани ***
28
1
 
2
 
! Отговори
джони преди 5 години
да ги праща в Сибир там е супер при таварищите
27
3
 
6
 
! Отговори
kaloyan преди 5 години
Супер мигрантите от САЩ да се мохнат, нека останат само коренните жители Индианците.
26
5
 
4
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Тръмп може да си приказва каквото му падне,ама решенията ги взема шефа му Ротшилд.Ако ман.г.ализацията на САЩ е угодна за клана му-ще продължи.Иначе съдът в САЩ е машина за пари,задвижвана от корпоративни и ев.рейски интереси.Тръмп много добре го знае,щото се е съдил многократно за щяло и нещяло.
25
2
 
14
 
! Отговори
@ преди 5 години
Законите трябва да се спазват, на това се гради една държава.При нас закони не се спазват, затова сме банана рипаблик с макак начело.За САЩ само не е ясно, ако изхвърлят нелегалните, кой ще работи в селско стопанство, преработвателна промишленост, обслужване, строителство?Кой ще им коси тревата по градинките? Кой ще мие чинии или чисти офиси?Белия американец няма да го видиш ангажиран в подобни професии. Черния в никакви.Тръмп ще се осъзнае по някое време. Няма избор.
24
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нелегалните имигранти искат Тръмп вън от САЩ!
23
3
 
5
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Този *** използва евтиният труд на нелегалните емигранти да построи хотелите си , сега ги гони. Популистка лъжа , както и изказването му, че ще спре стоките от Китай. Всичките стоки във неговата фирма и дрехите от фирмата на дъщеря му са произведени в Китай за по-голяма печалба.
22
5
 
5
 
! Отговори
Отвъд голямата локва преди 5 години
В такъв случай Доналдчо , жена му, родителите и, неговите роднини също трябва да напуснат незабавно САЩ. Е*ати държавата , дето Тръм и е президент.
21
1
 
2
 
! Отговори
До МКД преди 5 години
Човече нещастно, с тези писания ще видиш ЕС през крив макарон !
20
10
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Няма толкова зъл човек - нарочно трамвира децата само и само да постигне своето и да си начеше егото. Специалното място в Ада не е за Трюдо (както оранжевия се беше изказал), а именно за него си и тези които го оправдават. Тези които имат деца знаят за какво говоря.Дори и жена му му тури една май.на!
19
4
 
11
 
! Отговори
БОЖО преди 5 години
МНОГО СИ НАГЪЛ БЕ , ГОСПОДИН ДЕМОКРАТ . КОЙ СЪСИПА ДЪРЖАВИТЕ НА ТЕЗИ БЕЖАНЦИ И ИМ ИЗБИ ЗАКОННИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА? МАЙ БЯХА САЩ ?СЕГА, ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА БЕЖАНЦИТЕ ,КОЕТО Е ТОЧНО ВАША РАБОТА И ТРЯБВА ДА СИ ГИ ПРИБЕРЕТЕ ВЕДНАГА ДО ЕДИН. НАШИТЕ БЛИЗАЧИ НЕ СМЕЯТ ДАЖЕ И ТЕЗИ ДУМИ ДА ИЗРЕКАТ-ХОДЯТ КАТО ГЛАМАВИ И ЛЪЖАТ НАРОДА ,ЧЕ СА БОГОВЕ И ОТ ТЯХ ЗАВИСИ ВСИЧКО.
18
5
 
17
 
! Отговори
Kanada преди 5 години
Най умните българи коментират нещо за което си нямат идея. Живи и здрави да сте. Не е лесно да се живее в България. Отразява се на всички.
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доналд Тръмп. Неизбежният бял.
16
20
 
3
 
! Отговори
Трайчо преди 5 години
Предлагам всеки един българин и българка ,, всяко едно бългатско семейство да приюти по едно бежанско семейство в дома си.А колко ли празни къщи , вили и апартаменти пустеят , и в тях можеме да настаним хиляди ,дори стотици хиляди истрадали бежанци.Дапокажем колко сме добри и толерантни ние българите с нашето българско гостоприемство.
15
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колумбиецо, не изброявай колко милиона сте метисите и индианците. Кажи колко танкове, ракети и свръхзвукови самолети имате.
14
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА 99.9% Е СЪСТАВЕНА ОТ НЕЛЕГАЛНИ!! САМО ИНДИАНЦИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ АКО НЕЛЕГАЛНИТЕ С МАХНАТ D
13
2
 
30
 
! Отговори
преди 5 години
Неграмотният драскач на тази статия трябва да знае, че в българския правопис няма причина да се пишат думите "Съдии", "Съдебни" дела, "Закона", "Реда" с главни букви, след като не са в началото на изречение!
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Би трябвало да са вън, а не Тръмп да иска Гръмп иска службите да си свършат работата, неграмотници.
11
5
 
11
 
! Отговори
Токайто преди 5 години
До BurzumАми кой ще им дава огнена вода иТашунко сапа и неговия брат Тихата пръдня к'во ша пият,бизонска пикня ли?Пък и защо да гонят наемател,който си плаща добре и редовно?
10
7
 
19
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
ама защо некой е турил "минус"?!...Чунким пасажерите от "Мейфлауър" са притежавали визи,издадени им лично от "Великата Мечка"?...Щатите са терен на КУЦО,КЬОРАВО и САКАТО,привлечени от цял свят заради възможността да стрелят и убиват като за "добър ден"...ВЕРНО че в последните няколко десетилетия,и то основно благодарение на откачения австрийски бояджия тия /щатите/ успяха да дръпнат пред останалите,но МАНТАЛИТЕТА им си остава!..Перуката го доказва..