Радев пожела на Тръмп: Крепко здраве и успешна работа

За президента отношенията със САЩ имат стратегически характер
4 юли 2018 12:25, Елка Василева
27
Радев пожела на Тръмп: Крепко здраве и успешна работа
Румен Радев. Снимка: архив, БТА

Държавният глава Румен Радев поздрави президента Доналд Тръмп по случай националния празник на САЩ – Деня на независимостта.
 
"Стратегическият характер на двустранните отношения намира съдържателен израз в диалога и сътрудничеството ни по непрекъснато разширяващ се кръг от въпроси – политически, сигурност и отбрана, инвестиции, енергийна сигурност, образование, наука и култура, връзки между хората", заявява в писмото си президентът Румен Радев.

Държавният ни глава подчертава, че САЩ са ключов икономически партньор на България и ние се стремим да използваме пълния потенциал за развитие на търговските връзки.
 
В писмото си Румен Радев пожелава на Доналд Тръмп крепко здраве и успешна работа за благоденствието на САЩ и на американския народ, съобщи прессекретариатът на държавния глава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
0
 
! Отговори
ДА, АМА НЬЕ преди 5 години
МАЯ МАНОЛОВА Е ДОСТА ШАВЛИВА И ФЛИРТЪТ И С АНГЕЛ НАЙДЕНОВ, КОГОТО РАЗВЕДЕ, СЪВСЕМ НЕ И Е ЕДИНСТВЕНАТА Й ЗАБЕЖКА. БОКО Я ИЗДИГНА ЗА ОМБУДСМАН, ЗАЩОТО Я ДЪРЖИ СЪС СРАМНОТО И МИНАЛО. И НЕ ТЯ, А ИНСТИТУЦИЯТА Й Е С ВИСОК РЕЙТИНГ, НО И ТОВА ПО ДАННИ НА ПЛАТЕНАТА ОТ БОКО АГЕНЦИЯ "АЛФА РИСЪРЧ"
20
1
 
1
 
! Отговори
Е, И преди 5 години
ДОРИ И ДА ПОЖЕЛАЛ "КРЕПКО ЗДРАВЕ", ТУК РАЗНИ ДЪРТИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ***, КОИТО СИ СПОМНЯТ С УМИЛЕНИЕ БАЙ ТОШОВОТО ВРЕМЕ, ПРАВЯТ ОТ МУХАТА СЛОН. ТИПИЧНИЯТ ПОСЛЕДОВАТЕЛ НА БАЙ ТОШО, БОЙКО БОРИСОВ НАРЕЧЕ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА НА САЩ ДЖИМ КЕРИ,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА "ЛОШИЯ МАТ'РЯЛ", ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА БЪДАТ ДЪРЖАНИ КАТО КУЧЕТА НА КЪС СИНДЖИР, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ПРОСТИ КАТО НЕГО И ПРОЧИЕ ПРОСТАШКИ ПРИКАЗКИ. И КОЙ Е КАЗАЛ, ЧЕ КРЕПКОТО ЗДРАВЕ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ФОРМУЛИРОВКА. АКО ИЗОБЩО ГО Е КАЗАЛ, А НЕ Е ИЗМИСЛИЦА
19
1
 
2
 
! Отговори
Решет Ников преди 5 години
Крепко здраве - типична комунистическа формулировка на типичен комунистически чук!
18
2
 
6
 
! Отговори
ЦРУ преди 5 години
При посещението си в САЩ . Радев се срещна с Клинтън - Е ТАКЪВ ГАФ ...здраве му кажи ..освен ако НЕ Е УМИШЛЕН !!! За да не дойде ТРЪМП в БГ дори при покана . ИСКАМЕ ОБЕДИНЕНИЕ на президентските институций на БГ и Румъния....искаме германският румънец да е и НАШ ПРЕЗИДЕНТ !
17
2
 
7
 
! Отговори
Радев губи? преди 5 години
Омбудсманът Maя(костинбродска) вече изпреварва президента по рейтинг. Ами сега кво ще прави зеления чорап ? Очевидно я готвят Мая за бъдещ президент.
16
9
 
18
 
! Отговори
ТЕНДЖЕРА преди 5 години
Смешен селски мисирок !Радев е точно от тях - надува се , гуше се , върти се като пумпал и пристъпва тежко , провиква се високо над всеки шум , който го стресира.Като го видиш ще речеш че е господаря на двора...Да-да ама не!Като погледаш по-продължително ще видиш че петела го гони и тъпче , гъсока го съска и хапе , магарето ще му тегли едно чифте и за капак ще го видиш заврян в някой ъгъл , накълван от собствените му ***.Ех!Такъв е живота на смешния селски мисерок докато влезе в тенджерата
15
3
 
4
 
! Отговори
до 17 преди 5 години
Какви ?
14
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп плюе на такива като радев.
13
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев, пожелавам ти "крепка" оставка или сигурен импийчмънт!
12
11
 
7
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
американския окупатор ВЪН!
11
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига статии за зеления чорап. Нека си сричка написаните банални речи, но не му давайте трибуна.
10
4
 
5
 
! Отговори
КОЙ ПУСНА СЛУХА, ЧЕ преди 5 години
БАЦЕ БиБи БИЛ ПРАЗНОДУМЕЦ? САМО ЗА КЕФ,"СИГУРНОСТ И ОТБРАНА " ОТ КОГО СЕ ОТБРАНЯВАШ БЕ ГОРДИ НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛЕ? ОБЛАСТТА НА "КУЛТУРАТА " КАКВА КУЛТУРА НАМЕРИ В САЩ? ДЖОН УЕЙН ИЛИ БИЛ ОРАЙЛИ? ВЗЕМИ СИ ФЕЙКОВ КЛЕНОВ СИРОП И АМЕРИКАНСКИ ПАЛАЧИНКИ ОТ ЛИДЛ И ПРАЗНУВАЙ С ДУУУУУХААААА НА АМЕРИКА. АЙДЕ СВЪРШВАМ, ЧЕ МЕ ПРОКАРА.
9
4
 
14
 
! Отговори
тъпи червенушки преди 5 години
като шапкаря радев, крепко е руска дума. Да я използваш точно за Тръмп - трябва да си мн. *** касткет, ама от куклата на бкп - толкова. Заслужва си простия народ управниците, заплатите и тн, спор няма.
8
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мачкай Румба
7
9
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Аман от Радев! 10 "новини" все за тоя червен партал.
6
7
 
16
 
! Отговори
Хъ преди 5 години
Досега се подмазва на Путин, сега започна на другия песоглавец.
5
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Президента - истински мъж и българин, а не като подмешището Тиквата, на когото целият цивилизован свят се подиграва.
4
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Социалистическите *** изкараха дърта е евтина марионетка да наподобява БОЙКО но БОЙКО Е РЕАЛЕН!
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!
2
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СКОРО ЩЕ СИ ХОДИ КОРУМПЕТО