Тръмп сигурен в себе си. Готви се за втори мандат

Следващите президентски избори в САЩ - през 2020 г.
15 юли 2018 08:00, Петя Славова
18
Тръмп сигурен в себе си. Готви се за втори мандат
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви вчера в интервю, че планира да се кандидатира за втори мандат на изборите през 2020 г., предаде Ройтерс, цитирайки британският в. "Мейл он сънди".

В отговор на въпрос на журналиста Пиърс Броснан дали ще се кандидатира, Тръмп заявява, че има такова намерение. "Изглежда, всички искат да го направя", добави президентът на САЩ. Той не смята, че има представител на Демократическата партия, който може да го победи на изборите.

Още по темата

Нарушавайки британския протокол, Тръмп разкри също, че е обсъдил Брекзита с британската кралица Елизабет Втора. "Тя заяви, че това е много - и е права - много сложен проблем. Мисля, че никой не знаеше колко точно сложен ще се окаже", обясни президентът на САЩ. "Всички мислеха, че ще е "О, това е просто, присъединяваме се или не се, или нека да видим какво ще се случи", добави той, цитиран от БТА.

Тя е невероятна жена, толкова е умна, толкова прекрасна, като казвам прекрасна - имам предвид вътрешно и външно. Това е прекрасна жена", добави Тръмп, описвайки кралицата. В отговор на въпрос дали тя го е харесала, той заяви, че не би искал да говори от нейно име, но може да каже, че той е харесал нея.

"Разбирам се прекрасно с него, да", потвърди още президентът на САЩ, визирайки севернокорейския лидер Ким Чен-ум. "Той е много силен, има страхотен характер, забавен и твърд е, добър в преговорите", заяви Тръмп. В отговор на уточняващ въпрос дали Ким е безжалостен диктатор, той заяви "Разбира се, че е, безжалостен е, но има и други като него".

Президентът на САЩ беше по-сдържан по отношение на предстоящата си среща с руския си колега Владимир Путин. "Мисля, че вероятно можем да се разберем много добре", подчерта той. "Някой ме попита дали сме врагове или приятели? Аз казах, че е прекалено рано да се каже", заявява Тръмп.

"Точно в момента бих казал, че сме съперници, но за САЩ, а честно казано и за Великобритания и други места, да се разбираме добре с Русия, Китай и всички тези други места...това е нещо добро, а не лошо. Това е нещо наистина хубаво", подчерта той

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
6
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
А каква му е алтернативата ,някой бабуин от престъпнатите им общности или някой ляв мекокитков либерал ;) ???
16
1
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
ако продьлжава с ударни темпове да продава орьжие и да изгражда ам бази варабския свят впк на сащ може пак да го назначи
15
3
 
5
 
! Отговори
1488 преди 5 години
Великата Бяла Надежда Президент Тръмп, заслужава най-малко 3 мандата!! а аз лично се надявам на 4-ри!!!
14
2
 
3
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Нема да стане ! На 21 ноември 2019г Рижко ще бъде застрелчн в Далас,Тексас...
13
0
 
3
 
! Отговори
Факт преди 5 години
До АнонименНикога загубил на изборите в САЩ кандидат не се е кандидатирал повторно-той вече е в категорията на лузърите.Така че можем да забравим за Хилърито.Обаче за вътрешнопартийните избори това не важи-примерно Рейгън печели номинацията от третия път.
12
2
 
8
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Въобще не се съмняваме,че Тръмп е сигурен в себе си.Обаче по-важно е дали тия,дето го сложиха на поста(Ротшилд и сие) са сигурни в него.
11
9
 
8
 
! Отговори
българин преди 5 години
Тоя *** да се моли да изкара поне до края на тази година !!
10
4
 
10
 
! Отговори
Турчина преди 5 години
Как няма да си сигурен като се оказа най-големия послушко на еврейските си господари. Явно от сега ти обещаха втори мандат, ако продължиш в същия дух да отстояваш еврейските интереси.
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Всички:Винаги има по един гошу.
8
8
 
8
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Ха-ха-ха-ха, знаех си, че тоя е голям смeшниk :))) Я го вижте само какви вицове измисля, истински стенд-ъп комик
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНе могат да я ................ но поне могат да я вкарат в затвора. Но като гледам колко са корумпирани в конгреса , вероятно и това няма да стане. На всички е ясно че переше здраво пари и затова и трябваше частен сървер. Единственното за което могат да обвинят е бездействие , заради което загина посланикът в Либия.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Хилъри пак се кандидатира, със сигурност Тръмп пак ще спечели. Оная преобърна живота на милиарди с нейната феминистична политика и пропаганда. Трябва да я разстрелят заради феминизма и. Най малкото да я разстрелят публично.
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименИ какво не разбра от отговорите ?
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доста дипломатични отговори. Все едно говори политик. Говори, говори, а нищо не казва.
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До олд менНе е сигурно че не знаеш правописа!
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първият обективен коментар за Тръмп на този сайт.
1
10
 
11
 
! Отговори
олд мен преди 5 години
то не е сигорно че ще изкара този мандат.