Деми Ловато и тежкият път към възстановяването

Певицата има проблеми с различни субстанции и разстройства още от дете
25 юли 2018 20:56,
41
Деми Ловато и тежкият път към възстановяването
Снимка: Tumblr

"Последният път, в който направих толкова дълго интервю, бях на кокаин."

Това е част от първите 30 секунди от документалния филм "Simply Complicated", в който Деми Ловато свободно говори за проблемите си с различни пристрастяващи вещества, борбата си с хранителните и психичните разстройства.

"Последното интервю", за което Ловато говори, всъщност е по време на снимките за друг документален филм от 2012 г. - "Stay Strong", в който засяга същите проблеми.

Още по темата
Малко след излизането на филма, Ловато вече твърди, че е напълно чиста. И така 6 години – на 15 март певицата публикува пост в Twitter, в който отбеляза постижението си и благодари за подкрепата.

Само месец по-късно, обаче, изглежда, че нещата са тръгнали рязко надолу, а наркотиците не прощават на никого.

Деми Ловато публикува болезнено откровена песен, с която изненада феновете си, а и шокира всички. "Трезвен" разкрива, че певицата вече не е чиста и моли за прошка всички свои близки.

Днес стана ясно, че музикалната звезда е приета в болница, а съмненията са за свръхдоза хероин. Семейството й, обаче, все още не потвърждава спекулациите и моли за уединение. Случката разтърси всички нейни почитатели, които следят пътя на 25-годишната певица от звезда на "Дисни" до проблемна поп икона.

Много деца, които са се превърнали в знаменитости, страдат от същото. Короната на славата се оказва твърде тежка за мнозина и не всеки може да издържи на нечовешкия ритъм на Холивуд, още по-малко за подрастващите.

Ловато има проблемна връзка с баща си, претърпяла е тормоз в училище и всичко това я завлича все по-надолу, без дори да осъзнава. Когато го прави, вече е твърде късно. А пътят назад се оказва много по-труден и дълъг, отколкото всички са очаквали.

Проблемите й с храната, както и сюицидните мисли, започват много преди телевизионният и дебют в шоуто "Барни и приятели", още когато е на 10 години.

Когато е едва на 12, нейни съученици правят подписка, в която я призовават да се самоубие.

Напрежението става още по-голямо, когато става световна знаменитост, след огромния успех на филма Camp Rock и сериалът "Съни на алеята на славата".

"Славата се промъкна в живота ми и усетих голямото напрежение. Всички очакваха от мен да се държа и да изглеждам по определен начин, да пея това, което би се харесало на хората, а не това, което харесвам аз", казва певицата в документалния филм.

Когато е на 17, опитва кокаин за пръв път.

"Баща ми беше пристрастен към наркотиците, а освен това имаше и проблеми с алкохола. Може би търсех това, което той намира в тези вещества. Това го правеше пълноценен и той избра наркотиците пред семейството си.", споделя Деми Ловато в болезнено откровения филм.

Първите сигнали, че нещо не е наред с детето-звезда идват през 2010 г., когато певицата отменя турнето си с момчешката банда Джонас Брадърс и се подлага на рехабилитация. В публичното пространство тогава се тиражира, че Ловато има психични проблеми.

Точката на пречупване идва, когато Ловато и част от нейните танцьорки се напиват, пушат трева и разбиват напълно хотелска стая, в която са отседнали. По това време певицата приема и Адерал – лекарство, действащо като стимулант на централната нервна система. Една от танцьорките й, обаче, споделя за това на родителите на Ловато. Двете момичета се спречкват и певицата проявява физическа агресия.

"Живеех на бързи обороти и щях да умра млада. Мислих, че няма да доживея 21.", споделя певицата.

Деми Ловато е диагностицирана и с биполярно разстройство. По време на лечението си, обаче, все още употребява различни наркотици.

"Или бях в абстиненция, или бях надрусана.",
споделя звездата.

Момичето дори е успяло да заблуди няколко пъти лекарите по време на наркотичен тест – давала урината на други хора, вместо своята. Прави и опит за самоубийство.

Когато удря абсолютното дъно, Ловато вече може да се изправи на крака и поема по пътя към възстановяването. Този път наистина.

Певицата не употребява наркотици в продължение на 6 години, но така и не успява да победи болимията.

"Храната все още е най-голямото предизвикателство в живота ми и дори контролира... въпреки че не искам да и давам тази власт над мен, но контролира голяма част от мислите ми – как трябва да изглежда тялото ми, какво трябва да ям, какво ми се иска да не бях изяла... Завиждам на хората, които нямат тези проблеми, защото мисля, че животът ми би бил много по-лесен, ако това го нямаше.", споделя Ловато.

След излизането на документалния филм "Simply Complicated" почитателите на певицата наистина вярват, че тя е поела по правилния път. И така до юни 2018, когато излиза песента "Трезвен".

Ловато е намерена в безсъзнание в апартамента си във вторник. Смята се, че е предозирала с хероин. В момента певицата вече е в съзнание, а семейството и моли за уединение по време на този тежък период.

Подкрепата към Ловато е огромна – феновете стартират хаштаг в Twitter #PrayForDemi, а редица знаменитости и приятели на звездата изразяват подкрепата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От лентяйство идва порокът.
5
23
 
9
 
! Отговори
Mmmmmm преди 5 години
Стига сте не занимавали с разни пръдли!
4
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната бездарница, която си вдига продажбите. Едни си свалят гащите публично, други публикуват порноклипове, тази пък била голямата жертва и т.н.
3
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наркоманските истории и тия на алкохолиците и всякакви депресари са много по-интересни от тези на пуританите. В тях има емоция, борба, падения, възходи. Има динамика и живот. А историите на хората за пример са скучни. Те не показват емоции. Примрната домакиня може да е к.***,но това само тя го знае. Примерния мъж и примерните дежа, които тайно от примерните родители пушат трева. Пуританите са лицемери. Осъждат всички, а самите те са най-извратени, но не смеят да покажат страховете и фантазиите
2
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Номер едно напълно прав си. Единствената причина тая да е известна е, че се прави на жертва, за нищо не става и само търси внимание. А човека понеже е едно лъжливо, мръсно създание съжалява точно тези, които не заслужават и капка състрадание.
1
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно така... Давайте сцена на наркоманите... Правете ги герои и мъченици...