Деми Ловато и тежкият път към възстановяването

Певицата има проблеми с различни субстанции и разстройства още от дете
25 юли 2018 20:56,
41
Деми Ловато и тежкият път към възстановяването
Снимка: Tumblr

"Последният път, в който направих толкова дълго интервю, бях на кокаин."

Това е част от първите 30 секунди от документалния филм "Simply Complicated", в който Деми Ловато свободно говори за проблемите си с различни пристрастяващи вещества, борбата си с хранителните и психичните разстройства.

"Последното интервю", за което Ловато говори, всъщност е по време на снимките за друг документален филм от 2012 г. - "Stay Strong", в който засяга същите проблеми.

Още по темата
Малко след излизането на филма, Ловато вече твърди, че е напълно чиста. И така 6 години – на 15 март певицата публикува пост в Twitter, в който отбеляза постижението си и благодари за подкрепата.

Само месец по-късно, обаче, изглежда, че нещата са тръгнали рязко надолу, а наркотиците не прощават на никого.

Деми Ловато публикува болезнено откровена песен, с която изненада феновете си, а и шокира всички. "Трезвен" разкрива, че певицата вече не е чиста и моли за прошка всички свои близки.

Днес стана ясно, че музикалната звезда е приета в болница, а съмненията са за свръхдоза хероин. Семейството й, обаче, все още не потвърждава спекулациите и моли за уединение. Случката разтърси всички нейни почитатели, които следят пътя на 25-годишната певица от звезда на "Дисни" до проблемна поп икона.

Много деца, които са се превърнали в знаменитости, страдат от същото. Короната на славата се оказва твърде тежка за мнозина и не всеки може да издържи на нечовешкия ритъм на Холивуд, още по-малко за подрастващите.

Ловато има проблемна връзка с баща си, претърпяла е тормоз в училище и всичко това я завлича все по-надолу, без дори да осъзнава. Когато го прави, вече е твърде късно. А пътят назад се оказва много по-труден и дълъг, отколкото всички са очаквали.

Проблемите й с храната, както и сюицидните мисли, започват много преди телевизионният и дебют в шоуто "Барни и приятели", още когато е на 10 години.

Когато е едва на 12, нейни съученици правят подписка, в която я призовават да се самоубие.

Напрежението става още по-голямо, когато става световна знаменитост, след огромния успех на филма Camp Rock и сериалът "Съни на алеята на славата".

"Славата се промъкна в живота ми и усетих голямото напрежение. Всички очакваха от мен да се държа и да изглеждам по определен начин, да пея това, което би се харесало на хората, а не това, което харесвам аз", казва певицата в документалния филм.

Когато е на 17, опитва кокаин за пръв път.

"Баща ми беше пристрастен към наркотиците, а освен това имаше и проблеми с алкохола. Може би търсех това, което той намира в тези вещества. Това го правеше пълноценен и той избра наркотиците пред семейството си.", споделя Деми Ловато в болезнено откровения филм.

Първите сигнали, че нещо не е наред с детето-звезда идват през 2010 г., когато певицата отменя турнето си с момчешката банда Джонас Брадърс и се подлага на рехабилитация. В публичното пространство тогава се тиражира, че Ловато има психични проблеми.

Точката на пречупване идва, когато Ловато и част от нейните танцьорки се напиват, пушат трева и разбиват напълно хотелска стая, в която са отседнали. По това време певицата приема и Адерал – лекарство, действащо като стимулант на централната нервна система. Една от танцьорките й, обаче, споделя за това на родителите на Ловато. Двете момичета се спречкват и певицата проявява физическа агресия.

"Живеех на бързи обороти и щях да умра млада. Мислих, че няма да доживея 21.", споделя певицата.

Деми Ловато е диагностицирана и с биполярно разстройство. По време на лечението си, обаче, все още употребява различни наркотици.

"Или бях в абстиненция, или бях надрусана.",
споделя звездата.

Момичето дори е успяло да заблуди няколко пъти лекарите по време на наркотичен тест – давала урината на други хора, вместо своята. Прави и опит за самоубийство.

Когато удря абсолютното дъно, Ловато вече може да се изправи на крака и поема по пътя към възстановяването. Този път наистина.

Певицата не употребява наркотици в продължение на 6 години, но така и не успява да победи болимията.

"Храната все още е най-голямото предизвикателство в живота ми и дори контролира... въпреки че не искам да и давам тази власт над мен, но контролира голяма част от мислите ми – как трябва да изглежда тялото ми, какво трябва да ям, какво ми се иска да не бях изяла... Завиждам на хората, които нямат тези проблеми, защото мисля, че животът ми би бил много по-лесен, ако това го нямаше.", споделя Ловато.

След излизането на документалния филм "Simply Complicated" почитателите на певицата наистина вярват, че тя е поела по правилния път. И така до юни 2018, когато излиза песента "Трезвен".

Ловато е намерена в безсъзнание в апартамента си във вторник. Смята се, че е предозирала с хероин. В момента певицата вече е в съзнание, а семейството и моли за уединение по време на този тежък период.

Подкрепата към Ловато е огромна – феновете стартират хаштаг в Twitter #PrayForDemi, а редица знаменитости и приятели на звездата изразяват подкрепата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
12
 
! Отговори
ShyEagleBG преди 5 години
Деми Ловато е много добра и хубава певица . Знаем вече че е в болница и това е гадно, знаем го, но това не означава че не можем да кажем #PrayForDemi . Кажете го за нейното здраве ако я обичате твърде много отколкото тя се нуждае ! <33333333
25
0
 
11
 
! Отговори
... преди 5 години
Българите сме такива безчувствени същества. Много знаете вие какво й е, за да говорите. Фактът, че хората не знаят нашата мизерия не означава, че не могат да се чувстват отвратително поради лични причини. А за Деми, тя е изключително човешко същество и боец, ще се справи с това, отново.
24
13
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
Аз ще я излекувам.Има вълшебен лек.топим и го от заде по три пъти на ден и ще е като нова.После абонамент ще ми иска.Всяка година по месец.
23
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правила е яко секс четворка за да се отпусне се е нахакала здраво. За да върви секса с четиримата. И нейната не е лесна пей *** лапай на този на онзи. Искаш е искаш трябва. А сметката банковата как да расте кой да я издържа в Лос Анджелис. Стандарта на живот е висок щ.Разврат, хазарт пари. Нали това иска Е!? Има!!!
22
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смеем ти се! На глупостта. Четем те и се заливаме от смях. Моят съпруг е доктор и прецени, че страдаш от безлюбовие и това е причина да се вглеждаш в моя любовен живот сиреч и в неговия.Лека нощ ти пожелаваме!!!И да си намериш "ежа".
21
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жива и здрава, не ме интересува имах предвид. Съпругът ти не ми трябва, щом не си гукате по това време, ясна е работата.
20
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кое ми е налудничавото? Говоря английски изразявам мнение, многото коментари.. Кое?Май.. Май ти си болния мозък. Ако искаш да ти дам съпруга да го питаш, как съм емоционално психически. Ей, всеки втори се взима за голям психолог. Но никой не го е завършил и практикува. И в качеството си на какъв ми казваш това!?Отхвърлена мисирка си. Честно!! Нещо май са ти дошли "лудите коне". Тази възраст на климакса не е лесна.
19
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 20Ти да не го преведе? Я виж ти тя разбира английски. И ти с твоите тълкувания си за Карлуково, но си мълча.
18
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората на изкуството са нещастни самотни. Попитай я за парите. Тя е на 25години и иска два чифта дънки, но много любов. А тя има Милиони по банковата сметка и 20050дънки и живее без любов. Тя има пари ако някой мъж е с нея това е защото на 25 г в с много пари и известна тя плаща. И не и пука. Но не получава любов всичко около нея е фалш и суета. Самота безлюбовие това я погубва. На 25трябва да си много влюбен да правиш много секс любов денонощно да се любиш. И да се усещаш че те обичат много.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До долния с много-то коментари:За психиатър си. Съвсем сериозно. Мога да ти препоръчам, ако искаш съвет.
16
12
 
0
 
! Отговори
жива и здрава преди 5 години
кво енергизиране като си обладан зависим на дрогата ние не сме от тези хм ние сме самообладани не обладани демонизирани самообладани трезви х
15
14
 
0
 
! Отговори
не ме интересува преди 5 години
трева марихуана наркотици трезвен поглед не дават не вкусвайте дрога зло е не писягай към алкохол дрога цигари мазохизъм порно зависисимости българите са трезви гледат да работят нямат време за такива глупости хм
14
2
 
20
 
! Отговори
Гласът й е божи дар преди 5 години
Деми има уникален глас, когато чух за първи път хита Heart Attack ми се искаше да пея като нея. Дори не подозирах, че е била толкова нещастна. Мислех си, че е станала милионерка, има много почитали, които харесват песните й и животът й е като приказка.Дано направи още хубави песни.
13
7
 
4
 
! Отговори
OldSmuggler преди 5 години
Skuchno e bez drugs !?!?!?
12
13
 
2
 
! Отговори
змей преди 5 години
до кога ще ни занимавате с разни чуждоземни певачки и артиски , ние си имаме железарчета на местна почва . ето една Мис Тигрова , разказвайтета за нейната уникална история . сладураната вече има собствена секция в известен онлайн порно сайт :))) ... нито се друса нито има разстройства ... мандръса здраво и печели лайкове ;)))
11
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значи "сюицидните мисли" ?Ако сте искали да преведете suicide thoughts правилния превод е самоубийствени мисли Но сюицидни ...такава дума мисля ,че не съществува в българския език
10
1
 
16
 
! Отговори
Дано се оправи преди 5 години
Хубаво пее Деми, дано се оправи. Съучениците й дето са искали да се самоубие чак подписка да направят. Какво толкова лошо им е направило момичето на 12 години? Животът й е бил гаден, защо е трябвало да я мразят в училище?
9
0
 
17
 
! Отговори
Фен на Деми преди 5 години
От Деми Ловато не съм очаквал да посегне към наркотиците, отново но човек никога не знае,какво ще се случи с живота му.Харесвам много Деми,тя е страхотна певица и изсрастнах с нейните песни и с Camp Rock,надявам се да се оправи и да спре да се дрогира,защото това не води до нищо добро! Дано скоро се оправи и отново да бъде щастлива...
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1 от 4 човека има някакви психологични проблеми които оказват влияние на ежедневието им, 1 от 8 човека развива някаква зависимост която оказва вличчние на ежедневито им.Хай де сега вие ''Ноормали хора" вдигнете ръце ( или поне тайно признайте пред себе си) че не сте от тези 4/8.Аз моите ги знам! :)
7
7
 
5
 
! Отговори
явер преди 5 години
Това се случва с холивудските звезди,нарича се MK Ultra и Програмиране Монарх.