Тръмп за руската връзка: Лов на вещици!

Разреши на персонала на Белия дом да сътрудничат на специалния прокурор
19 авг 2018 13:00, Александър Попов
22
Тръмп за руската връзка: Лов на вещици!
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е разрешил на адвоката на Белия дом Дон Макган и на други членове на персонала на президентството да "сътрудничат изцяло" на разследването относно подозренията за съглашателство между неговата предизборна кампания и Русия, предаде Франс прес.

"Позволих на адвоката на Белия дом Дон Макган и на всички други членове на персонала на Белия дом да сътрудничат изцяло на специалния прокурор", написа в Туитър Тръмп, визирайки прокурора Робърт Мълър.

"Освен това предадохме незабавно над един милион страници документи. Това е най-прозрачното нещо в историята. Няма съглашателство, няма възпрепятстване. Лов на вещици", написа Тръмп.

Според в. "Ню Йорк таймс" Макган е бил разпитван поне три пъти за общо 30 часа. Той бил предоставил документи, свързани с това дали Тръмп е възпрепятствал правосъдието.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
6
 
1
 
! Отговори
Пародия преди 5 години
Кервана си върви ,кучетата лаят!Разследвания,глупости и медийни идиощини.Има връзка няма връзка. Тръмп е едно плашило дето и децата не се плашат от него.Путин му даде едно рамо,знаейки че ще разстрои Америка и света за 4г. Така е в политиката.Трябва ти един полезен *** за да ти върви далаверата.Един авер от щатите ми каза че преди 2г. толкова честните медиите са ги били убедили че Хилъри ще спечели че много от феновете и ,вкл. и той,не отишли до урните.Там е заровено кучето а не в ГРУ и Путин.
20
0
 
4
 
! Отговори
u4en преди 5 години
До Анонимен 19.....АНОНИМЕН ТЪПЧОооооо.....много отдавна страна се завзема СЪС ТЪРГОВИЯ ! Я се огледай около тебе - колко неща са американски и с амер. патент . А войните са за ДИВАЦИТЕ !
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия пак е враг заради икономически и природно ресурсни блага .Америка отдавна го кара на командно дишане - всичко е на заем, а петрола в тексас е кът .Затова трябват войни ,инвазии на чужди страни с ресурси и НАБИРАНЕ НА БАЛЪЦИ ДА СЕ ПРАЩАТ ЗАД ОКЕАНА В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК ДА ПАЗЯТ ЗАГРАБЕНОТО ЧУЖДО БАРЕЛЧЕ С ПЕТРОЛДогодина В САЩ ще имат вътрешно партийни избори -калабалъка ще е голям.Дано да не му разбъркат много. Всичко досега е много добро което прави.
18
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп си е руско ***
17
6
 
9
 
! Отговори
за жалост преди 5 години
за жалост се оказва че тръмп е една безгласна буква заложник на антируски лобита в конгреса и бизнеса.
16
4
 
7
 
! Отговори
сиромах преди 5 години
Преди малко четох в един сайт изказване на американски специалисти,че Китай -Северна Корея и Иран можели да се намесят в изборите в САЩ!Щом като това могат да го направи и Русия за какво толкова се пъчат в САЩ?!Къде са тръгнали с тия слаби коне да се опитват да командуват по целият свят!
15
4
 
5
 
! Отговори
До ЦРУ преди 5 години
Калифорния,Тексас - ами те са на Мексико - скоро ще се събират с Родата - както двете Германии през 1989..Мдааа - да живееш във време на промени - старо еврейско проклятие...
14
6
 
5
 
! Отговори
ЦРУ преди 5 години
До До ЦРУ..... Не му отдава чест . а му казва - ЧАО ! След щата Калифорниа....щата Ню Йорк ...сега и щата Тексас задминаха по БВП Раша ! Раша по пързалката ....към ссср .
13
3
 
3
 
! Отговори
До ЦРУ преди 5 години
На Путин ли отдава чест - че не се разбира?
12
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп е марионетка на Путин!
11
8
 
3
 
! Отговори
ЦРУ преди 5 години
Все повече ни харесва този германо -шотландски - трънски американец ! Как защитава само САЩ с митата с-у всички . който до сега само са печелили от търговията с САЩ ! ДАВАЙ Дончо !!! Прати Раша при СССР и ще станеш велик като Рейгън !
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп пие течно злато и затуй косата му е златна.
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сещам се за един от феновете на Хилари Клинтън какви простотии измисля срещу Тръмп. Последното което четох, е че много нестандартно си бил носил панталона Тръмп, а това означавало, че той криел нещо там.
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България по-харесвания е Тръмп,дори Тръмп-клуб си направиха,една лоша дума или критика никой не е казал за него освен Ненчев вчера,който го обвини в руска намеса.
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откакто се е качил на власт,не го оставиха на мира да си работи спокойно,непрекъснато е под преса.Целта е свалянето му.От друга страна пък Меркел се разбираше по-добре с Обама,не знам кой е по-добрия,но Тръмп ми е симпатичен,защото е от военните.
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е какво толкова не го харесват американците? Като го е назначил Путин за президент на трансатлантическата губерния САЩ значи става за президент.Путин не греши -НИКОГА!
5
5
 
18
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Тръмп е голяма работа,но дори той(напътстван от Ротшилд) няма да успее да спаси Америка!Положението е изтървано,прекалено много време бе изгубено при управлението на Соросовите меке.рета(демократите).
4
1
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До ОтврадМай имаш проблеми с възприемането и паметта?Леко напомняне:Иванка Тръмп е дъщеря на Доналд Тръмп от първата му съпруга Ивана Тръмп.Защо ИВАНА си е легнала с Доналд е пределно ясно.
3
5
 
6
 
! Отговори
Социолог преди 5 години
Митьо Пощова е два пъти по компетентен от този еврейски галлош !
2
1
 
9
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Едва ли се е прежалила, все пак му е дъщеря ;)