Двама изчезнали при сблъсък на корабчета в река Колорадо

Най-малко 13 души са пострадали при удара
2 сеп 2018 13:26, Елка Василева
13
Двама изчезнали при сблъсък на корабчета в река Колорадо
Снимка: архив, Reuters

Двама души изчезнаха безследно и най-малко 13 бяха ранени снощи в Калифорния, след като две увеселителни корабчета се сблъскаха челно в река Колорадо близо до границата с щата Аризона, предаде АП.

От противопожарната служба в окръг Сан Бернардино казаха, че силата на удара е била толкова голяма, че единият плавателен съд е потънал, а другият е получил големи повреди. Един от ранените е пострадал тежко и е бил транспортиран до болница в Лас Вегас.

Катастрофата е станала в парк "Моаби", популярна дестинация за водни развлечения на около 467 км източно от Лос Анжелос.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Руска бърза помощ преди 5 години
Много интересни новини ще откриете в Чукотка, Новосибирск и Магадан - там когато викнат Бърза помощ за спукан апандисит или инфаркт, линейката пътува 1 седмица до селото на пострадалия а после 1 седмица го превозва до болницата. Това е ако няма сняг - падне ли снега, линейката пристига след 6 месеца. До тогава пациента го лекуват с компреси, вендузи и настойки по метода на Знахаров а по-образованите: с йод и Аспирин.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***, вземи научи испански та като превеждате дани занимавате поне с хора близки до нашия манталитет - южняци. Стига с безсмислени новини за САЩ. Културен империализъм е това и вие сте лакеите
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с новини от САЩ и Англия. Срамота!
7
1
 
8
 
! Отговори
До4-свобода на слово преди 5 години
Ако ,,словото" е вашият речник в социалните мрежи,тежко и на България.Между свобода и СЛОБОДИЯ има огромна разлика.Вашето поколение има днешното време за даденост и пише БЕЗНАКАЗАНО,кавото му скимне.Писанията в новинарските сайтове са като в гаров или войнишки нужник ,макар и да не знаете що е то казарма.Свобода искал той,д.р.и.с.л.ьо,никога не е имало по безнаказана слободия от днес.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А за "войната по пътищата" на Америка няма ли да напишете тещо?
5
2
 
5
 
! Отговори
Другари!!! преди 5 години
Сто на сто екипажа е бил от Герб.Ей и там почнаха да правят катастрофи.Какво чака БСП -отговорност за капитана ,от една планета е с Борисов.
4
3
 
4
 
! Отговори
Сейнт Питър преди 5 години
Споко,тия двамата,дето изчезнаха във водата се появиха на небето - при мен са вече
3
1
 
10
 
! Отговори
Жибор преди 5 години
Колко души изчезват или загиват годишно при корабни инциденти по реките Енисей и Лена- това що не го напишете? Или вие сте прости и първосигнални та Путин само на вас не дава тази информация?
2
1
 
10
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Путин нямаше ли го някъде наоколо.
1
0
 
20
 
! Отговори
още по-важно преди 5 години
Две кози се загубиха в Хималаите.