Зрелищно преследване на майка с бебе от полиция... Със 160 км/ч!

Гонката се е случила в американския щат Тексас
Обновена: 4 сеп 2018 13:20 | 4 сеп 2018 13:00,
50

Майка с бебе на задната седалка на колата се впусна в дива надпревара с полицията в американския щат Тексас.

Преследването се е случило през юни в Сан Антонио, но полицията чак сега разкрива подробности около случая.

29-годишнaта Кейтлин Родригес, която е имала редица нарушения, е видяла полицията и е решила да избяга, пише местната "NBCDFW".

Шофьорката се впуснала в надпревара и в един момент вдигнала над 160км/ч.

Малко по-късно минала през бодлива тел на магистралата и се ударила в спрян камион. Тогава обаче извадила столчето с бебето от задната седалка на колата си и решила да отвлече минаваща кола. Тогава е била арестувана от властите.

Наред с пътните си нарушения, Родригес ще бъде съдена и за поставяне на дете в опасност, бягане от арест, и притежание на наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
5
 
! Отговори
Руския преди 5 години
Американци!
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Щатите всеки втори е с "drugg abuse", като под това се има предвид не само нарркотици, но и злоупотреба с болкоуспокояващи.....една трезва психично здрава жена никога не би карала така с бебето си.....
34
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забележете само колко добре си върши работата американската полиция. Това ако беше станало в България, тая щяха да я пишат безследно изчезнала в неизвестна посока.
33
1
 
5
 
! Отговори
Бръм преди 5 години
Сега ще я пуснат под гаранция ат 20 хил. лева :)
32
6
 
7
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Основният проблем на американците сега е, че се напълниха с всякакви латиноси, разни ротдригеси и не знам си какви си. Ако искат да се оправат американците требе да се изчистат от латиносите.
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
направо си е било GTA (Grand Texas ***)
30
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В САЩ полицията стреля на месо без много-много да се замисля.
29
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Идеше ми да кажа тъпите американци, ама тази Родригез сигурно не шпреха английски дори.
28
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"29-годишнaта Кейтлин Родригес, която е имала редица нарушения, е видяла полицията и е решила да избяга..."---Има някаква грешка в превода; в САЩ никой не бяга като види полиция, защото БЕЗ ПРИЧИНА НИКОЙ полицай няма да те спре. Спират те само, ако има нарушение, даже и за неизправни светлини. Но понеже "днесбеге"-то смята, че читателите ядат доматите с укрепващите ги устройства ...
27
5
 
2
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До пак азИди малко в Близ да видиш там какво е положението. Тези тук ще ти се видят гении :)))
26
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Русия хората не бягат панически от полицията както в САЩ където полицай може да те пребие или да те застреля на място.
25
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЖоАко тая я гонеха в Русия сигурно щяха да я застрелят
24
0
 
23
 
! Отговори
. преди 5 години
160км/ч. няма ли кой да и присветне отзад да и каже да се разкара, че само бави двжението, само се мота и пречи на движението :)
23
6
 
7
 
! Отговори
америка преди 5 години
много е интересно да се четат бг новини от чужбина след 10-12години отсъствие от българия.винаги има сюжет и сценарии за филм в бг новините.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обаче никога не се сещат да си хвърлят наркотиците докато бягат от полицията, което лесно може да се направи без да се усети в суматохата
21
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пхахах егати цирка в краварската ко4ина.
20
3
 
9
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Като са свършат наш`те простотии, и трябва да са почнат американцките или руските или индианските на наследниците на Винету бе...то де-що са изгъзил някой, трябва да са разкаже и опише най-подробно, та читающите да не пропуснат нещо важно, та да не могат да спят после...ама ако тука стане ша ревнат мамите до небото бе-как тъй полицаи ша гонят майка с бебето барабар...то да беха оставили туй бебе на безопасно място и тогаз да я подгонят...ами прави са мамите бе-тъй трябва!
19
12
 
6
 
! Отговори
До 19 преди 5 години
Ало,тия ги разправяй на бабите от партийната ви дружинка!Венецуела и Куба са чиста проба червена диктатура!По мизерният начин на живот ще я познаете!Но скоро и в двете хубави държави ще се спука този цирей и хората ще заживеят както преди-щастливи!
18
1
 
2
 
! Отговори
Павел преди 5 години
До пак азАва ти чете и статията ли?
17
4
 
20
 
! Отговори
пак аз преди 5 години
Алоу, редакцията!Като преписвате нещо гледате ли поне материала?каква бодлива тел на магистралата?Хвърлиха и верига с шипове под колелата за да я спрат полицаите и тя почти я изягна, но все пак предно ляво колело остана без гума. Затова и не можа да спре и се натресе в пикапа, който не е камион. В английския език truck се употребява както за камион, така и за т.нар. SUV или по нашенски -джипове, пикапи и т.н. То бива неграмотни дЖурналя ама вие избивате рибата!