Правих секс с това... нещо (Тръмп): Порнозвездата Сторми пише!

Мемоари разкриват креватни подробности и неувереност
19 сеп 2018 21:30,
76
Правих секс с това... нещо (Тръмп): Порнозвездата Сторми пише!
Стефани Клифорд, известна още като Сторми Снимка: Reuters

"Този филм не се препоръчва за хора със слаби сърца" и малки... достойнства. Що се касае до филмите за възрастни, Тръмп има какво да каже по-въпроса. Ако погледнем, обаче, реално на въпроса, днес животът и политиката в САЩ са един много, много продължителен филм с предупреждение "18+".

Скандалите с Доналд Тръмп не спират още от встъпването му в длъжност като държавен глава на САЩ. Някои възмущават хората, вълнуващи се от политика, други – хората, вълнуващи се от светския живот на знаменитостите. Тръмп е "най-доброто" от двата свята.

Един от поредните скандали, чиито корени са посадени още през юли 2006 г.,включва порно звездата Сторми Даниел, с която Тръмп има любовна афера. В интервю през 2011 жената твърди, че сегашният президент на САЩ я е поканил в мезонета си и двамата правили секс. Обещанието, което бизнесменът дал, било Сторми да влезе в неговото риалити предаване. Тръмп, обаче, упорито отрича обвиненията. Поне в началото.Пък и тогава съпругата му Мелания е бременна.

Още по темата

Дотук – нищо кой знае колко необичайно. Богат бизнесмен, отегчен от живота (може би), има любовна афера с дама, популярна в средите на индустрията за възрастни. Историята, обаче, не спира дотук.

По онова време, твърди Сторми, Тръмп не е имал никакво намерение да влиза в Белия дом. Времената се менят, парите се въртят и мечтите... стават по-големи. Скандалите – също.

Никой не е предполагал, че Тръмп ще стане президент. Когато, обаче, през 2016 г. той започва да печели, Сторми Даниелс усеща, че може би е в опасност. Това, което тя знае за сегашния президент на САЩ, постепенно започнало да се превръща в една все по-деликатна тема.

Порнозвездата вече е била заплашена веднъж да си мълчи. През 2011 г. огромен мъж се доближил до нея, точно след като излизала от фитнеса и я предупредил да си затваря устата.

В статия на "Уол Стрийт Джънъл", публикувана през януари тази година, става ясно, че в нощта на изборите за президент на САЩ адвокатът на Тръмп – Майкъл Коен, е превел солидна сума пари на сметката на порнозвездата като споразумение, гарантиращо нейното мълчание. В споразумението било подробно описано всичко, което се случило през онази нощ.

Но Сторми Даниелс решава да направи същото: да опише преживяното – този път в скандални мемоари, които разкриват цялото й преживяване със "секс символа" Тръмп, които освен това обрисуват с детайли и... гениталиите на държавния глава в книга, която по-късно ще излезе на бял свят.

През годините двамата продължили да поддържат връзка по телефона. Сторми се надявала, че Тръмп ще изпълни обещанието си. Президентът дори предложил да измамят.

Порнозвездата била отвратена от личността на Тръмп. Винаги, когато видела муцуната му на екрана, пред нея изплувал образа на голия президент и си повтаряла отвратено: "Правих секс с това нещо..."

Сторми Даниелс е псевдонимът на Стефани Клифорд. Жената е родена в Луизиана, израства в много бедно семейство. Става жертва на постоянен тормоз, включително сексуален, още когато е едва 9-годишна. Всичко това е описано в мемоарите и.

"Животът никога не е бил на моя страна. Това е моята история. Това са моите избори", пише Даниелс.

Книгата разказва първите и опити като стриптизьорка, когато все още била в гимназията, а също така и влизането и в порно идустрията – нещо, което я превръща в звезда.

Тази нейна слава я отвежда и до заветната вечер с Тръмп. Дамата била поканена на голф турнир. Двама от бодигардите на бизнесмена отишли до нея и отправили покана към Даниелс за вечеря, която по-късно се превърнала в бурна вечер, в неговия мезонет.

В книгата подробно е описано и... достойнството на Тръмп, което било по-малко от това на един средно статистически мъж, но не "ненормално малко". Останалите детайли... са за друг час.

Нека, обаче, кажем, че Сторми описва Достойноството на Тръмп като... гъбата от "Супер Марио". И това е напълно достатъчно.

В мемоарите си Даниелс говори подробно и за комплексите на американския президент, разкрасителните му процедури и... проблемите му с косата.

"Постоянно говореше за себе си, просеше си комплименти. Това е знак, че е много неуверен. Така става обикновено с хората, които разполагат с пари, които не са спечелили сами", пише мадам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп е продукт на американската "демокрация" и фалшивите ценности на американците. Нито повече, нито по-малко. Най-хубавото е, че разтърси статуквото и не спират да го заливат с помия от самото начало. Както каза един анализатор, Тръмп спечели изборите, но още не управлява.
31
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя таз и за порно звезда не става гледайте и филмите пълна скръб.
30
4
 
28
 
! Отговори
Кифла преди 5 години
Ами като му е малък и не ти харесваше,защо не го остави веднага!Мъни,мъни,мъни,на село му викат *** ,маце!Тежък и бил живота!Хората бачкат като луди,тая ги изкарва с катерицата!
29
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 35Човек тая е толкова разпрана, че няма нормален който да я поиска. Ти ми говори за лево десно и тн...
28
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пореден епизод на "Га яде кифтетата не рева"в САЩ. Измамена бръмчалка си отмъщава.
27
3
 
14
 
! Отговори
вероятно самореклама преди 5 години
Аз разгледах въпросната ***. Не е привлекателна за мен.Дано е взела някой цент затова че съм влязъл. Определено няма да сваля.Спомням си по времето на Станишеф имаше много "загрижени" статии за момичета дето правели по един милион на година на червените фенери.Под рикритието на защита на момичетата прозираше рекламата:Зер, момичета какво чакате тука? Хайде заминавайте!
26
2
 
18
 
! Отговори
що и е платил преди 5 години
Мен ми направи впечатление че госпожицата е взела парите и е дала дума да не се обажда. Сега пише книга и влиза в подробности които можем да се надяваме Трумп няма да започне да разсейва.Просто искам да подчертая че не само у нас има такива характери.Президента поне до встъпване в длъжност беше прекалено беден за да стане жертва на такъв подход. Но да внимава, защото се случват какви ли не неща по света.Някоя може един ден да се изяви като писател.
25
4
 
37
 
! Отговори
странно преди 5 години
Защо Тръмп като е имал пари си е купил евтина трошка, а не ролс ройс. Това са рисковете да си купиш нещо евтино - скапано е по природа.
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тази история едва ли Тръмп е "нещото"...
23
7
 
29
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
Бил Клинтън *** всичко дето се ходи на два крака и е от женски пол *** на Тръмп му спретнаха скандал? Да не говорим че същия този Бил лъжеше пред съда и то като президент на САЩ че никога не е имал сексуални отношения с Люински. *** прав е човека то свирката сексуален акт ли е или духовно общуване? Зависи как гледаш на нещата май. Тръмп дал на някаква си *** стотици хиляди долари и то преди изобщо да се намеси в политиката и това било скандално? Подивяха щатските либерасти и туй то.
22
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При всички случаи не гласуваме за " онова неко", а за политически платформи.А дамата няма как да го знае, защото в гимназията не е учила, а правила сексуслуги за пари.Сега пише пошлости пак за пари
21
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не вярвам да има друг политик който може да издържи на толкова гнусна и отвратителна атака вече две години. И не само това реформира целия свят бе нито една война.
20
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не бройте Тръмп за полкова откачен, колкото го изкарват медиите!
19
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ми се вярва Тръмп да "прави секс" (има си по-хубава думичка за израза :), с представителка на рискова група по отношение на STD.Не бройте са толкова откачен, колкото го изкарват медиите!
18
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно долно поведение.------------Съгласен съм, но всичко е въпрос на гледна точка!Не забравяйте, че казуса има две страни - Тромпета си е поискал, а тя му пуснала, но нещо не се доразбрали за цената на "услугата"!-)))))))
17
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно долно поведение.
16
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правих секс с това... нещо (Тръмп)-----------Правила секс за Пари!!!"Обвинението" на дамата с ниско нравствено и социално поведение е също за... Пари!!!Просто решила да се възползва от случая за да направи "пачка" и не само от Тромпета, а и от медийната индустрия. )))))Виж, ако републиканците загубят изборите през ноември на Тромпета ще му се стъжни фамилията в прекия смисъл на думата, освен ако не реши да спретне война с Иран или не дай Боже с Русия!
15
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя е ясна . Това което е почити не е ясно каква е целта на такива публикации в този сайт.Както казват младежите пълна О.Т.В.Р.А.Т.
14
4
 
42
 
! Отговори
И ТЕ ТАКА преди 5 години
НА СЕЛО МУ ВИКАТ ............**ЕНСКИ НОМЕРА !!
13
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бита карта.