Правих секс с това... нещо (Тръмп): Порнозвездата Сторми пише!

Мемоари разкриват креватни подробности и неувереност
19 сеп 2018 21:30,
76
Правих секс с това... нещо (Тръмп): Порнозвездата Сторми пише!
Стефани Клифорд, известна още като Сторми Снимка: Reuters

"Този филм не се препоръчва за хора със слаби сърца" и малки... достойнства. Що се касае до филмите за възрастни, Тръмп има какво да каже по-въпроса. Ако погледнем, обаче, реално на въпроса, днес животът и политиката в САЩ са един много, много продължителен филм с предупреждение "18+".

Скандалите с Доналд Тръмп не спират още от встъпването му в длъжност като държавен глава на САЩ. Някои възмущават хората, вълнуващи се от политика, други – хората, вълнуващи се от светския живот на знаменитостите. Тръмп е "най-доброто" от двата свята.

Един от поредните скандали, чиито корени са посадени още през юли 2006 г.,включва порно звездата Сторми Даниел, с която Тръмп има любовна афера. В интервю през 2011 жената твърди, че сегашният президент на САЩ я е поканил в мезонета си и двамата правили секс. Обещанието, което бизнесменът дал, било Сторми да влезе в неговото риалити предаване. Тръмп, обаче, упорито отрича обвиненията. Поне в началото.Пък и тогава съпругата му Мелания е бременна.

Още по темата

Дотук – нищо кой знае колко необичайно. Богат бизнесмен, отегчен от живота (може би), има любовна афера с дама, популярна в средите на индустрията за възрастни. Историята, обаче, не спира дотук.

По онова време, твърди Сторми, Тръмп не е имал никакво намерение да влиза в Белия дом. Времената се менят, парите се въртят и мечтите... стават по-големи. Скандалите – също.

Никой не е предполагал, че Тръмп ще стане президент. Когато, обаче, през 2016 г. той започва да печели, Сторми Даниелс усеща, че може би е в опасност. Това, което тя знае за сегашния президент на САЩ, постепенно започнало да се превръща в една все по-деликатна тема.

Порнозвездата вече е била заплашена веднъж да си мълчи. През 2011 г. огромен мъж се доближил до нея, точно след като излизала от фитнеса и я предупредил да си затваря устата.

В статия на "Уол Стрийт Джънъл", публикувана през януари тази година, става ясно, че в нощта на изборите за президент на САЩ адвокатът на Тръмп – Майкъл Коен, е превел солидна сума пари на сметката на порнозвездата като споразумение, гарантиращо нейното мълчание. В споразумението било подробно описано всичко, което се случило през онази нощ.

Но Сторми Даниелс решава да направи същото: да опише преживяното – този път в скандални мемоари, които разкриват цялото й преживяване със "секс символа" Тръмп, които освен това обрисуват с детайли и... гениталиите на държавния глава в книга, която по-късно ще излезе на бял свят.

През годините двамата продължили да поддържат връзка по телефона. Сторми се надявала, че Тръмп ще изпълни обещанието си. Президентът дори предложил да измамят.

Порнозвездата била отвратена от личността на Тръмп. Винаги, когато видела муцуната му на екрана, пред нея изплувал образа на голия президент и си повтаряла отвратено: "Правих секс с това нещо..."

Сторми Даниелс е псевдонимът на Стефани Клифорд. Жената е родена в Луизиана, израства в много бедно семейство. Става жертва на постоянен тормоз, включително сексуален, още когато е едва 9-годишна. Всичко това е описано в мемоарите и.

"Животът никога не е бил на моя страна. Това е моята история. Това са моите избори", пише Даниелс.

Книгата разказва първите и опити като стриптизьорка, когато все още била в гимназията, а също така и влизането и в порно идустрията – нещо, което я превръща в звезда.

Тази нейна слава я отвежда и до заветната вечер с Тръмп. Дамата била поканена на голф турнир. Двама от бодигардите на бизнесмена отишли до нея и отправили покана към Даниелс за вечеря, която по-късно се превърнала в бурна вечер, в неговия мезонет.

В книгата подробно е описано и... достойнството на Тръмп, което било по-малко от това на един средно статистически мъж, но не "ненормално малко". Останалите детайли... са за друг час.

Нека, обаче, кажем, че Сторми описва Достойноството на Тръмп като... гъбата от "Супер Марио". И това е напълно достатъчно.

В мемоарите си Даниелс говори подробно и за комплексите на американския президент, разкрасителните му процедури и... проблемите му с косата.

"Постоянно говореше за себе си, просеше си комплименти. Това е знак, че е много неуверен. Така става обикновено с хората, които разполагат с пари, които не са спечелили сами", пише мадам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
3
 
! Отговори
Starija hush преди 5 години
Ne kazva kolko i e platil.Bil mu malak s golema glava da ne e tur4in
51
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ха ха! Защо не направят един филм как г.н клинтън е и.знасилвал всичко живо у белият дом. Честната дума на порно звезда. Смях до сълзи.
50
5
 
20
 
! Отговори
Бай Митьо преди 5 години
Га яди кифтета ни рива.... Поредната повлекана, бил му малък, ама го налапа за 2 лв. нали!
49
9
 
8
 
! Отговори
Пустиняк преди 5 години
*** сега се надпреварват да изтъкват ориенталския си битовизъм и липсата си на морал, защитавайки нищожеството, което те обожават, защото споделят неговата профанска същност. Кратуни, спрете се бе! Мразите евреите, а се лигавите по Тръмп. Е, НЯМА ПО-ГОЛЯМ ЕВРЕИСКИ АГЕНТ СТЪПИЛ В БЕЛИЯ ДОМ, ОТ ТОЗИ ИНЕПТ. Тръмп обаче е *** на едро, нещо което жалките ви същества никога няма да бъдат. Той все пак си е заврял пишлето в тая, а вие само лъскате бастуна и цапате клавиатурата.
48
7
 
16
 
! Отговори
ИзраилЛазаревичГлбнс преди 5 години
Жалки опити на Шорошоидите да очернят Бай Дончо .... много ниска топка били тия глобалисти! Грозна работа !Изродливи *** !
47
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да правиш секс с това нещо на снимката е най-малкото лош вкус
46
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям праз - изневерил на жена си. Сякаш е единствения такъв мъж.Не че го оправдавам, ама това не е нещо ултра необичайно. Всеки втори мъж го е правил. Ако трябваше всеки случай да се раздухва толкова, къде ще му излезе края? Като е президент да не е по-различен - и той си има нужди човека. Такива скандали вече взеха да стават банални.
45
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много нагла. Взела едни 100-200 бона, защо да не го изкунди още някой лев и да изкара още пари от книга? С едно еване иска да се пенсионира.
44
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доналд Тръмп милиардера, спал с порнозвезда. Уаааауууууу, каква сензация...!! Ами и оргия може да си е направил човека, дреме му на патката. И му бил малък.....въййй, каква сензация!! А на вашия човек, като му духаха в Оралния кабинет,докато беше президент, май много бързо забравихте случката?!?! Ами Обама като е черен и грозен, сигурно е спал само с жена си...няма ли и това да е сензация...?!?!
43
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп си е платил доволно, тая кво иска още.
42
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За едната работа е взела тамън 160 бона. Бай Дончо е бил прекалено щедър, но няма ненаказано добро!
41
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шашави американци , правят се на моралисти когато е в тяхна полза.В капитализма е казано -за да получиш трябва да дадеш! Силният винаги ще побеждава слабият.Това е реалния живот не е филм един мишок да натръшка 10 човека сам. Платил си - *** , щом ги е взел кинтите значи е осъзнавала какво прави и с кого.
40
4
 
48
 
! Отговори
Bat Genadi преди 5 години
Га яди кюфтетата, ни рива!
39
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали е платил,пито-платено.Голяма работа станало,нали е нямало насилие,тогава какъв е проблема?Това ми прилича на историята с Люински,сценаристите повтарят едни и същи сценарии, нямат никакво въображение.
38
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-голямата грешка е, че са й превели пари и са правили спорзумения и така документират нещо, което никой не е видял. Може да са ги видели заедно, но никой не знае какво се правили в мезонета (не че не се предполага), един платен свидетел ще казже - да и аз бях, пиха по едно питие и си изпратихме дамата с такси. Но аз съм български, а не американски адвокат. И да си доказва историята с разкази за оная му работа и на върпоса а колко такива е виждала и как успява да ги помни в детайли?
37
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"има любовна афера с дама, популярна в средите на индустрията за възрастни."Накратко: ***. Дама е нещо съвсем различно.
36
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е за пари. Някой е дал повече, за да се раздуха историята. Тази вече е милионерка, а ако пусне и видео, сигурно ще е по-богата и от Тръмп. Как разни нощни пеперуди се сетиха, че са били обарвани и насилвани след като стана президент, а дотогава трайчо...
35
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дама, индустрия ... според мен си е обикновена проситутка.
34
6
 
25
 
! Отговори
123 преди 5 години
ХАХАХАХАХА Джендърите говорят за това все е нещо лошо, НО този сексскандал всъщност вдигна популярността на Тръмп. Тая не е кой знае какво, НО си е жена. Обамчо какви ги вършеше.... Да не говорим, ч емного се питаха, дали мишел обама, всъщност не майкъл... С основание при това.
33
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
глобална шизофрения и простотия