Тръмп вини Китай в саботаж на изборите за Конгреса

Китайците не искат републиканците да печелят междинните избори
26 сеп 2018 20:35,
19
Тръмп вини Китай в саботаж на изборите за Конгреса

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обвини днес Китай, че иска да попречи на неговата Републиканска партия да спечели междинните избори за Конгрес в САЩ през ноември заради твърдата му линия за търговията, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

"(Китайците) не искат аз да спечеля, ние да спечелим, тъй като аз съм първият (американски) президент, отказал да се подчини на Китай за търговията", аргументира се той.

Още по темата

Тръмп каза това на първото председателствано от него заседание на Съвета за сигурност на ООН. То е посветено на борбата срещу неразпространението на ядрените, химическите и биологичните оръжия, отбелязва Асошиейтед прес.

Президентът на САЩ осъди все по-агресивното поведение на Иран. Клането в Сирия стана възможно благодарение на Иран и Русия, отчете той.

Тръмп все пак благодари на Русия, Иран и сирийското правителство, че са забавили офанзивата си срещу бунтовниците в провинция Идлиб.

Президентът на САЩ призова за стриктно спазване на санкциите срещу Северна Корея, докато тя сложи край на ядрената си програма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
е какво се случва с тези велики съединени щати, на Хиларито руснаците и свили капата и избрали Тръмп, сега пък китайците ще изберат демократите, ц ц ц ми направо да не дават пари за избори а до питат руснаци и китайци
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че кой направи Китай това, което е сега? Кой им даде всичките технологии и ноухау? Има ли американска или европейска фирма, дето не си е изнесла там производството? Едва ли не целият свят сега е зависим от Китай. Беше въпрос на време китайците да започнат да диктуват нещата и това вече не може да се промени, колкото и да се опитва Тръмп.
11
1
 
9
 
! Отговори
много зле е преди 5 години
Ееееййй, Китай, че Китай-още правят сламени шапки, пък тоз -месели му се в печеленето на избори. Ама то човек обвинява другите в каквото той си мисли, че би направил. Крадецът най го е страх да не го оберат, Лъжеца- да не го излъже някой...., а политика-да не му спечели някой друг изборите...
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 7 боже мой прав си от десет минути се чудя на кой ми прилича тоя ми да на нашия перуката футбония треньор дето го снимаха как се самоизтезава да опитва да танцува до Преслава.Сега се притеснявам Тръмп също ли е зарадвал Преслава.Лелиии, като разбере Мелания направо ще му отпори тоя перхидролен проскубан скункс от главата.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как само са го заснели изглежда все едно се напъва върху тоалетната.Китаиска намеса ли абе то май в тия избори е само целия свят се е месил ами и миналото се променя и в зависимост от това кой харесва Тръмп някой който преди се е месил излиза че не се е месил,а някой който не е че е.Вече знам тайната на Тръмп.Той е треминатор изпратен от бъдещето да ни накара да се самоубием че да не мъж слушаме изказванкята продук на шизофрения и мека *** съчетани с мозъчна парализа.
8
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
- Кравари, сър!
7
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе на перуката кви Китайци му се привиждат. Ало перуката пии си хапчетата и си лягай. Знаеш ли за такива като теб ква готина приказка имаме. На калпав х й вълната му пречи. Знаеш ли я тази.
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
той е луд - 100%
5
2
 
32
 
! Отговори
интересно преди 5 години
И какво излиза - САЩ са разграден двор .Който не е пожеал , той не се е месил в избори или в някакви други дела . То не бяха Русия , Иран , С. Корея , Китай ....
4
16
 
11
 
! Отговори
Хан Крум преди 5 години
на калпавия х.й, космите му криви! Издъни се пред всички със "братската помощ" на РФ при избирането му за президент - (то и нашичкия летящ *** е същия) и се чуди защо ще загуби изборите.
3
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Закъсаха го Щатите! Конгреса го избира Китай, президента го избира Русия. Скоро Венецуела ще почне да определя кметовете.
2
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп е много зле с географията, напоследък постоянно бърка Китай с Русия, а Путин с китаец.
1
3
 
22
 
! Отговори
Идеалист преди 5 години
Не се бой Путин пак ще помага....