Американско селфи... Борисов с нашенци: България се подобрява!

Премиерът се похвали, че дълго е разговарял с българите в Ню Йорк
Обновена: 27 сеп 2018 16:27 | 27 сеп 2018 13:15,
222

Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов се похвали от профила си във Facebook със срещите си с българската общност в Ню Йорк.

"Разговарях с българската общност... Хората се интересуват и питат какво се случва у нас. По-голямата част считат, че е видимо това, което се прави в страната и че България се подобрява. Разбира се, ние си знаем, че още повече трябва да се работи за върховенството на закона и за развитието на икономиката. Обясних какви мерки предприемаме в тези посоки", написа той.

Очевидно освен разговори с нашенците зад Океана, министър-председателят ни е позирал и за десетки снимки и селфита, а коментарите в профила на премиера са разнопосочни – от обич към личността му до заклеймяване на действията му.

Янка Григорова например пише: Хората навсякъде го Обичат!💞Защо писаха че българската общност не желае да се види с Борисов?😐

Маргарита Данева: Да си говорят каквото искат за Борисов. Видно е, че хората го обичат.

Petra Naydenova: Bravo General Borisov!

Hrisi Reilly: Уникален.❤ Респект.

Sevgin Mustafov: Бойкоо остани си там

Галина Синева: Прекрасно, топ гън Прайм министър! Вашите знаят ли?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още дълго време ще се снима и Бойко и ГЕРБ! Защото сме мнозинство! Когато вашите станат мнозинство тогава ще се снимате в Москва,на Червения площад,пред мавзолея! Ама дотогава ние- в Америка!
168
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джони,пишеш глупости! Май си пиян по това време! Твоите са прочетен вестник! Погледни оптимистично,България е друга! Излез, виж,бъдещето е на младите! Радвай се че твои земляци са приети,харесвани,изслушвани по света! Твоята партия е история! Айде по още едно за лека нощ!
167
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И сащ (т. е. пиндостан) и Русия саустановили контакти не с една а смножество извънземни хуманоидницивилизации . Повечето от тях живеятв строй подобен на социализъм .Пребиваването на човечеството вкапитализъм е пречка за обмен наинформация и технологии . Виевиждали ли сте гробище за новиавтомобили от заводите , подреденина открито поле до хоризонта .
166
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната лъжа и манипулация на ГЕРБ и ББ...........................България си остава най-бедната и най-корумпираната държава, и не само в ЕС.София не е България, не може само с един ИТ-сектор.В България има много голямо социално неравенство, което се задълбочава!!!ГЕРБ и ББ да се махат..................те са вредни за България!!!
165
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Социализмът и комунизмът сабъдещето . Времето на капитализмаизтича -- защото ресурсите напланетата са ограничени изащото капитализмът като начин напроизводство е свързан с въглищапетрол , природен газ . Следващиятстрой социализмът е свързан с безплатна енергия от вакуума .Затова владеещите днес въглеводородитеса готови да убиват но да забавятмаксимално безплатното електричество .Проверете какво се случва с изобретателите .
164
6
 
36
 
! Отговори
Arsenal преди 5 години
С какво се подобрява България,с мизерните доходи на хората,с корупцията,с болните и нещастни хора.По зле не може да бъде.Господа от София разберете едно: животът в столицата няма нищо общо с този в провинцията.Само в София се живее нормално,отчасти в Пловдив,Варна и Бургас.Останалата част от майка България е пълна разруха.Единствено властимащите се вихрят като селски кметове и никой не им държи сметка за нищо.Това не е държава.
163
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-добре е тези вашенци даси го задържат там щом толковаим харесва .На нас нито ни харесванито ни трябва .
162
9
 
11
 
! Отговори
КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ преди 5 години
Останали само двама герберунгели тук да поддържат фронта.Другите са на партийно събрание, след което ще раздават суджуците.
161
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАНИК ХОДИ В САРАИТЕ НА ДОГАН, НЕ СЕ ЗНАЕ ЗАЩО и КАКВО СА СИ ГОВОРИЛИ, АМА ДНЕС ВЕЧЕ ДПС ПРАВИ БОЙКОТ НА ПАРЛАМмЕНТА.ДАЛИ НЯМА НЯКАКВА ВРЪЗКА?
160
5
 
18
 
! Отговори
Челебиев преди 5 години
Едни се снимат кеф, други за последно.Е аз не се снимам защото не искам. По всички ТВ едно и също.Кое е истина и кое лъжа.Облъчване, което надмина и Чернобил. Защото това облъчване ще унищожи България. Защото тук останаха роми, турци, пенсионери и такива пред пенсия.
159
8
 
25
 
! Отговори
Petar преди 5 години
Страшно подобрение ,нямам думи,най-големия инвеститор в България гастарбайтерите
158
12
 
25
 
! Отговори
Асен преди 5 години
Ех този Бойко...всички го харесват, ама никой не го ще у тях- Боко Кратуньо. Викат, "Браво, радваме се за вас, че се е оправила България. Ама ние ще си стоим тук" а той си мисли, че на сериозно му вЕрват :)
157
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За съжаление единственият начин да се отървеш от червената мафия е като избягаш.единственото хубаво нещо след 89 г. е че не се налага да бягаш през граница като мен.не си правете илюзии че нещо може да се оправи в б...я.няма как да стане.тия ни е...ха маиката след 44та та досега
156
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изобилие от ромеии гледам в нашия град. Благодарение на ГЕРБ субекти живеят добре от помощи, а българите бухаме като кълвач на бетонен стълб. Благодарение на ГЕРБ затвориха поредното училище. Пак на тях благодаря за това, че децата ни аизбягаха в чужбина. Благодаря им и за ниската заплата от 630 лв, която ме кара да бъда жилав и устойчив и да не бъдаразглезен от разни гнусотийки. Благодаря им..
155
8
 
26
 
! Отговори
До 160 - ку-ку преди 5 години
"Подобрява СЕ, да, затова от 8 мил. останахме 5." Хората бягат, защото в България ком.унизмът не свършва, както е в другите нормални бивши соц. държави. Най-дългото комунистическо робство (74 г.), начело с червените, саботиращи България!Всички сме зависими от тях, защото са се окопали навсякъде в икономиката, бизнеса, селското стопанство, но с крадените от нас пари. Като червени работодатели дават най-ниските заплати в ЕС и принуждават младите да бягат заради тях. А те са милиардери!
154
32
 
14
 
! Отговори
Браво ГЕРБ! Давайте! преди 5 години
Тези от БКП/БСП умират и се пукат от яд, че навсякъде ГЕРБ жъне само успехи!Тях никой не ги знае кои са и не им обръща никакво внимание.Лаят като някакви злобни палета и плюят Цар Лъв, но никой не им обръща внимание.Само ЕС и НАТО - цивилизованият избор!Радвам се на отчаяните и безпомощни напъни на ***-*** да лъжат, плюят и да си повтарят до безкрайност опорните точки на леля Корни (г-жа дебела Лъжа).Щом толкова се вживяват и скачат, значи пътят е правилен. Браво ГЕРБ!!!
153
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живея в ню йорк.от понедлник центъра на манхатън е затворен за движение заради сесиите на оон.кога бг емигрантите се надушиха с кратуната не знам.и тук е пълно с нашенци пренесли простотията си зад граница.интриги омраза и завист са нещата които ги държат заедно а и незнанието на езика.и понеже нямат акъл да измамят чуждите го практикуват при своите.само да ги видите как обичат да се праввт на успели.особено пре новодошлите.не ме учудва че целуват г.за на тиквата.то е генетично
152
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изобилие от нови коли по нови пътища. Санирани жилища,детски площадки,препълнени магазини със стока и хора. Естествено благодарение на ГЕРБ. Изобилие И от търтеи в нета и по форумите. Е, ама с писане на глупости не се прави икономика драги ми тролчета. И за чeп не ставате дори и тук...
151
10
 
19
 
! Отговори
Партиен член преди 5 години
Искам да видя репортаж от срещата. Срещата в Англия ми хареса. Дали няма после да отиде пак там. За един образ в огледалото се сещам.
150
11
 
32
 
! Отговори
Тончо преди 5 години
Подобрява СЕ, да, затова от 8 мил. останахме 5.