Ердоган отвърна на Доналд Тръмп: Съдът ни е независим!

Двамата си говорят през Twitter, затопляне ще има ли?
Обновена: 14 окт 2018 11:30 | 13 окт 2018 22:30,
223
Ердоган отвърна на Доналд Тръмп: Съдът ни е независим!
Снимка: Reuters

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган отговори на благодарностите на своя американски колега Доналд Тръмп, заявявайки че решението на турския съд да освободи американския пастор Андрю Брънсън е било взето независимо, предава Франс прес.

Още по темата

"Господин президент Тръмп, във връзка с това, което винаги съм казал, решението на турския съд беше взето независимо", написа Ердоган в своя официален профил в социалната мрежа Twitter.

"Надявам се, че САЩ и Турция ще продължат сътрудничеството си като съюзниците, каквито са, и и ще се борят заедно срещу терористични групи", добави турският президент.

По-рано Тръмп се отблагодари на турския си колега за освобождението на Брънсън, заявявайки че очаква отношенията с Анкара да се подобрят значително.

Американският държавен глава отново подчерта, че не е имало никаква сделка за отмяна на санкции срещу Турция срещу освобождаването на пастора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
4
 
11
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
Абе стига с този Ердоган, вие ни мразите заради историята си, а ние не сме виновни за нея. И макетата и сърбите и гърците са били под турско робство, но там нещата са други.
68
8
 
4
 
! Отговори
Факт преди 5 години
До Един турчинОмразата към Турция и турците идва единствено заради наглите претенции,които не секват 140 години след като България е свободна от Турция!И забележете-Турция е избила българското население на територията си,а България-НЕ!Очевидно е било голяма грешка,продиктувана от човещина....
67
5
 
2
 
! Отговори
Един българин преди 5 години
До Един турчинДокато диктатора Ердоган не спре да заплашва Балканите и Европа, че ще пуска бежанци.Докато диктатора не си признае престъпленията срещу България.Докато има турци в България, които шерват fb статус "smirt za bilgarite" и подобни .
66
2
 
8
 
! Отговори
Един турчин преди 5 години
И защо трябва винаги да я има тази омраза към турците? Кога ще загърбите миналото, като повечето нормални народи и ще заживеете без комплекси?
65
7
 
3
 
! Отговори
Арменец преди 5 години
Арменец от турция на високо в Германия - може да, ама от на Ердоган хората на високо няма как да стигнат по простата причина, че цяло НАТО гледа на турците като на потенциални терористи с техните "сиви вълци" ли кво било там - някаква сбирщина фанатици. Ако ли не, страхуват се че са шпиони.Турците в Германия са дюнерджии и миячи, даже за домашни слуги не ви взимат, защото сте долни и опасни. Освен това сте и нелицеприятни.
64
5
 
3
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
До ДАНСблагодаря приятелю-тъкмо зададох тия въпросчета на великия турчинмислиме заедно.такива турски мекерета много ги обичамдето ми водят турска пропаганда някъде от Анадола
63
3
 
2
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Турският съд бил независим?Голям майтап.То и американският не е такъв,ама там зависимостите са от друг характер.
62
7
 
3
 
! Отговори
българин преди 5 години
До НЕбългаринАми един германец като види че си нормален българин ,не турчин или дзигойнер-не си сменя физиономията а е готов за контакт и разговори-докато за вас-,наблюдавал съм го-прави каменната физиономия и спира да говори.Имаме ,макар и единици,защото не сме милиони като вас преселили се там,имаме учители,учени,някаква интелигенция.Докато турчин ,някоя кадъна,може да е помощник учителка в някое много смесено училище с много ,ама много мюсюлманчета .Които са си на ниво мдресе.Бе черни сте.
61
7
 
6
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
По времето, когато е живял Юнус Емре в България вече е имало цяла книжовна школа, България е била дръпнала в културно отношение толкова много, че е била номер едно сред славянските народи в Европа, а славяните са най-многобройният народ в Европа.България дава на всички славяни писменост, култура.Да се говори, че България в културно отношение не е фактор не е сериозно.Турция на никого не е давала писменост, напротив винаги е взимала от други, първо от араби и перси, после от французи.
60
5
 
3
 
! Отговори
НЕбългарин преди 5 години
До 119 българинаНо ние за 15 години имаме вече добри позиции, не слуги.-И какви са ви добрите позиции, ако не е тайна?
59
2
 
5
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
И така за България и Турция, сравнение в културно отношение.Най-големият турски поет и автор въобще до ден днешен е Юнус Емре, наричан "бащата на турският език", защото първи започва да пише на езика на народа, турския. До него са писали на езиците, на смятаните за културни нации, арабски и персийски. Юнус Емре за първи пит се осмелява да пише на турски и то той пише на такова ниво, че и до днес няма кой да го стигне. Живял е преди 7 века.По това време в България вече е имало цяла книжовна шко
58
1
 
4
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
Още се джавкате.Българските турци по принцип обичат България, мъчно им е, че ги изгониха от тук по времето на комунистите.Поне всеки български турчин трябва да обича България.За това, че съвременна България не е на нивото от едно време е виновен комунизмът и липсата на реална декомунизация.Не може обаче да се каже, че България със своята история не е Велика страна. Ще се обоснова в друг пост, защото тук няма да ми стигне мястото.
57
4
 
5
 
! Отговори
българин до турчина преди 5 години
Абе нали ви знам колко сте велики.Близо 60 години сте на слугинаж в Германия.Само черноработници сте и не сте мръднали от това.Бил съм в Германия и съм наблюдавал турската общност.Еми не ставате.Четвърто -пето поколение родени там турци -е не стават.Гледат диво ,свират се в турските кафенета и не могат да откинат освен гастербайтери.Черноработници и слугинаж.Въпреки че не са минали през червения ад и ходили там за оцеляване както нас.Но ние за 15 години имаме вече добри позиции, не слуги.
56
5
 
6
 
! Отговори
МАЛКО ИСТОРИЯ преди 5 години
до Пинчер OсманлиятаСлед толкова прочетена балканска история, мога ясно да ти предскажа, че иде края на мечтата ти за империя.А като гледам как ви шамарят през ръцете на където и да се обърнете... жал ми става. Ердоган обаче е долно животно - без клане няма да слезе от трикракото тронче.
55
7
 
5
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
И много ми е смешно като почнат турските *** тук да драскат за турското величие.Много се смея.А като мерак султанчето направи някоя поредна глупост, ден два се чудят какво да изръсят докато не получат инструкции от плащачите си.Не знам П-омаци ли сте, Дзигойнери научили азбуката или някакви турци получили дипломи и образование с предимството на малцинствата,но стига с турската пропаганда.Не и на нас българите.Ние ви знаем много добре що за стока сте.И не вярваме на турските сериали .
54
4
 
4
 
! Отговори
ЦИКЛОПА преди 5 години
Имаме мpъсен помaк в коментарите. тУрчето е скъсало синджира и джавка, но не се пазете защото не е вълк, а малко пинчерче. Джавка! Джавка! Ама на перфектен български.Ще ядеш български шамари пак, тУрче. Седни! Дай лaпа!
53
5
 
5
 
! Отговори
да преди 5 години
пом,аците трябва да покажат малко благодарност - сменихме им кучешките имена с европейски и ви направихме от животни с кучешка религия хораама от мюсюлманин благодарност е като умрял писмо,а на всичкото отгоре ги оставихме живи по време на справедливия Възродителен процес за да избягат в страната на кюрдите
52
2
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Независим им бил съда - да, от него нищо не зависи, друг решава каква ще е крайната присъда...
51
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ето например Балканите - 50 поколения Османска "империя", накрая българите сме си пак тук - непокътнати. Това го е нямало при другите империи."---Ами значи признаваш, че не е имало робства и кланета и насилствена ислямизация. Браво на теб! Прогледнал си!Виж примерно българите в Македония за 50 години ги направиха сърби и македонци. По твоята логика значи признаваш Сръбска "империя" и може би и Македонска "империя".
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ердоган има много проблеми и големи врагове но предава вид на много силен лидер но досега свали самолета на Руснаците после подви опашка и стана приятел с Путин след което се скара с САЩ и каза няма да пусни пастора и икономиката се клати доларчета и оп пак подви опашката пастора е освободен но съдебната система е независима .Много врагове имаш Ердогане и то силни лошо .