Ердоган отвърна на Доналд Тръмп: Съдът ни е независим!

Двамата си говорят през Twitter, затопляне ще има ли?
Обновена: 14 окт 2018 11:30 | 13 окт 2018 22:30,
223
Ердоган отвърна на Доналд Тръмп: Съдът ни е независим!
Снимка: Reuters

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган отговори на благодарностите на своя американски колега Доналд Тръмп, заявявайки че решението на турския съд да освободи американския пастор Андрю Брънсън е било взето независимо, предава Франс прес.

Още по темата

"Господин президент Тръмп, във връзка с това, което винаги съм казал, решението на турския съд беше взето независимо", написа Ердоган в своя официален профил в социалната мрежа Twitter.

"Надявам се, че САЩ и Турция ще продължат сътрудничеството си като съюзниците, каквито са, и и ще се борят заедно срещу терористични групи", добави турският президент.

По-рано Тръмп се отблагодари на турския си колега за освобождението на Брънсън, заявявайки че очаква отношенията с Анкара да се подобрят значително.

Американският държавен глава отново подчерта, че не е имало никаква сделка за отмяна на санкции срещу Турция срещу освобождаването на пастора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
9
 
! Отговори
:-):-):-):-):-) преди 5 години
чухте ли за новия турски танк - немски двигател и компютърни системи на Самсунг хахахахахаха ама никъде не пише с каква СИМ-карта работи и дали е кодиран :-):-):-):-):-)
48
4
 
3
 
! Отговори
Ало "Османлията преди 5 години
Ало везир "Oсманли", много добър български говориш ти. Да не излезеш обикновен български помaк ***? Нали знаеш че властите ви следят из късо след като си направихте Помашка република в Родопите (бел. ред. след разпадането на Османската "Империя"). Прегризал си си каишката тУрче, ще се наложи да ядеш мощни и звучни български задвратници (бел. ред. пак) .
47
3
 
11
 
! Отговори
:-):-):-):-) преди 5 години
Ердоган спази турската традицията - падна на колене пред Америка
46
4
 
8
 
! Отговори
:-):-):-):-) преди 5 години
толкова силна икономика има Турция, че 40 пъти по-малката Словения е по-богата от нея:-):-):-):-):-):-)
45
3
 
6
 
! Отговори
да преди 5 години
Турция е като Бангладеш - всичко произвеждат,защото са безплатни слуги и не струват нищо на богатите държави
44
4
 
9
 
! Отговори
:-):-):-) преди 5 години
Америка направи за смях домашното си куче Турция :-):-)Турция е един жалък балон, който Америка демонстративно гръмна за да покаже кой командва !!!турците са роби на Запада,а иначе нека се залъгват с величие...от 18 век нататък куклата на конци Османска империя/Турция е марионетката на Запада:-):-):-):-)турски роби:-):-):-):-):-) ненапразно няма и един османски султан с турска кръв, защото турската е *** - всичките са сърби,гърци,босненци ,евреи и татари от Крим !!!!
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най просто казано Тоя дето лозанския договор щеше да разглежда ..и за някакви османски империи говори ..със 2 залпа американски санкции един пастор не можаха да задържат и икономиката им потъна Това е истината
42
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето, че атомните физици ининженери казаха какъв е проблема на Турция !Велик е *** велик.
41
5
 
5
 
! Отговори
Типичен турчин преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!
40
1
 
2
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 5 години
Ха ха . И най- големият ербап кляка пред парата!Иначе съдът е независим.Ха ха.
39
4
 
3
 
! Отговори
Су 34 преди 5 години
До Яс.треб Ман.афлиятаИ с кое Турция е велика? Та вие сте най-бързо фалиращата страна в света в момента. Да не мислиш, че като клекнахте за пореден път пред поредната велика сила в случая САЩ като им върнахте пастора те е ви простят.Тепърва ще ядете шутове от тях и от нас по-късно!
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не отидеш във великия турски кенефф,а се криеш по трокстоповете,Ясттребе?
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турския трокаджия в САЩ,родом от силистренските села пак вилнее ИЗ вестниците и громи лошите българи.***,нарекъл се Ястреб!
36
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да управляваш една държава Ердогане първо трябва да имаш ум а ти го нямаш провали се отвсякаде разбра че няма как да спреш банкрута на икономиката и пусна пастора !Голям го даваш ама или от едната или от другата страна ще те уништожат а с теб и народа си !!!Враговети ти са много и силни !!!
35
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още по-прости са тези които го харесват и го избират вече 15год. Уви това е болшинството от турския народ. Всеки народ си заслужава управниците, ама чак пък толкова деббилизм накуп! 35082
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъппо парче е ердоганя, чак като го изпращят с бухалката по главата му се понамества акъла и тръгва да козирува на старшите.Що трябваше US да му налагат мита, лирата да падне с 40% и десетки милиарди да се изтеглят от Турция? A можеше тихо да пусне пастора&co и да се оправдае с със съда, както сега.Същата история и със сваления руски изтребител - Путин го изплющя наколко милиарда $ санкции откъм туризъм и внос на зеленчуци и ердо си счупи краката да ходи да се извинява.
33
1
 
6
 
! Отговори
Су 34 преди 5 години
До Яс.тре.б Ман.афли.ятаИ "драги" ми българи, бъдете сигурни, че няма да повторим грешките на дедите си!1984 година си взехме поуката, която никога няма да бъде забравена!!!----------Колко си страшен, умираме от страх!
32
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Do MuspiОграмоти се малко. Не слушай само Азис. Чети за Волфганг Амадеус Моцарт. Изслушай Rondo alla Turca (турски марш) написан през 17-ти век .
31
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ястребе, ти си интересен за службите. Аз бих те проверил. Разкажи повече кой ти пуска тези фантазии. И къде. В джамии, на партийни събрания. Или сам ги измисляш като луд. Но все си на линия.
30
4
 
6
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Турска нация няма както и турска държава. Това са събрани от евреите полудиви племена от северозападна Азия, да ги настанят на мястото на Византия и оттам да нахълтат в Европа. Евреите са във война с бялата раса и преди и след Христос, защото са нисши. А нисшия като види висш, изпитва непреодолимо желание да го убие. Къде са останките от Византия? Избити до крак! България като идват е била 3.5 милиона, толкоз са биле и Англия и Франция, при Освобождението са 1.5 - А и Ф са по над 40.