Ердоган отвърна на Доналд Тръмп: Съдът ни е независим!

Двамата си говорят през Twitter, затопляне ще има ли?
Обновена: 14 окт 2018 11:30 | 13 окт 2018 22:30,
223
Ердоган отвърна на Доналд Тръмп: Съдът ни е независим!
Снимка: Reuters

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган отговори на благодарностите на своя американски колега Доналд Тръмп, заявявайки че решението на турския съд да освободи американския пастор Андрю Брънсън е било взето независимо, предава Франс прес.

Още по темата

"Господин президент Тръмп, във връзка с това, което винаги съм казал, решението на турския съд беше взето независимо", написа Ердоган в своя официален профил в социалната мрежа Twitter.

"Надявам се, че САЩ и Турция ще продължат сътрудничеството си като съюзниците, каквито са, и и ще се борят заедно срещу терористични групи", добави турският президент.

По-рано Тръмп се отблагодари на турския си колега за освобождението на Брънсън, заявявайки че очаква отношенията с Анкара да се подобрят значително.

Американският държавен глава отново подчерта, че не е имало никаква сделка за отмяна на санкции срещу Турция срещу освобождаването на пастора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
3
 
! Отговори
Тръмпончо преди 5 години
Вервам ти Доганчо напълно .У целия свят ти верват...
28
1
 
4
 
! Отговори
Бож. преди 5 години
Безпартиен съд с партийна юзда.
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ястребе, само Румелия ли искате? Такъв юнак като тебе поне до Дунава трябва да стигне. И навсякъде да се напълни с лири. Всички българи ще си продадем левовете и еврото да си купим лири. Нали така?
26
5
 
2
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Поздрави за Господин Ердоган че е разбрал че от Русия няма полза. Да живее демокрацията да живее Сащ. Путин е тежко болен. Подържат джуджето жив с вливания на кръв от новородени бебета. В едната стая са бебетата на които им източват кръвта а в другата джуджето като Кашчей Безсмъртния чака прясна кръв за да не пyкнe. Да спрат и турския поток и атомните централи. Това е много добра новина. Росен не говори напразно против Путин. Той знае как стоят нещата затова. Президента имам в предвид.
25
5
 
10
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
Не мисля, че България някога ще се стане част от Турция. Все пак Турция не е една от великите сили. А великите сили както не искат прекалено силна България, не искат и прекалено силна Турция. Няма кой да позволи на Турция да си прави каквото си поиска. Видяхме какво направи САЩ за отрицателно време, как показа на Ердоган къде му е мястото. Без много да си дава зор, с два туита. Ердоган не е глупав и разбра, че от тук нататък ще играе за САЩ ако продължава да се дърпа и се отказа.
24
2
 
6
 
! Отговори
Бож. преди 5 години
Този *** на джамиена прах е като дете което назидава своите другарчета,имитирайки госпожата от детската градина.
23
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ястребе, добре,че българите и руснаците не са изклали бедните турци, останали в България. Та така и ти се родил да даваш акъл.
22
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Възродителният процес е престъпление, съгласен съм. Жестока и глупава кампания. Но нали забравяме миналото, за да живеем добре турци и българи. Ако вие помните 1984, ни помним доста по-назад. Та без разходки в историята, моля. Да си живеем живота ние бедни в ЕС, вие богати с пачки лири в Мала Азия. Добри комшии и толкова.
21
6
 
16
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
И какво постигна "възродителният процес"?1. Хората се отчуждиха и се намразиха.2. Половината от турците избягаха в Турция и нямаше работна ръка да прибира реколтата.3. България изпадна в изолация и се случи третият фалит на държавата при управление на комунистите (Луканов).4. Турците насила бяха направени върли турски националисти. Всеки, който просто си живееше живота, изведнъж започна да държи на кръвта си. Просто сме се родили турци, а това се оказа престъпление в България.
20
2
 
7
 
! Отговори
Pilot преди 5 години
Нямам нищо против болшинството от турците и мисля , че са изключително трудолюбиви и отзивчиви хора ! Често ходим в Пампорово зимата и нямам думи , но определено хора като Местан , които нарочно се заиграват с историята и то по най-гадния начин за лично облагодетелтване и забогатяване ненавиждам !
19
4
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
независим османски сьд една голяма измишльотина на която никои не вярвалирата и кризата освободиха пастора да го пита човек чии .... тьрси в султаната
18
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може едно престъпление да се оправдава с друго.Насилствената смяна на имената беше престъпление.В 20-ти век да правиш това трябва да си луд.
17
2
 
15
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Турския съд не е чак толкова независим ама нейсе. А по отношение на "обичта" между българи и турци както е писал колегата "турчин" долу. ..брат брата не обича. Син майка не обича. Такива са времената. Никой никого не обича. Хората се превърнаха в живoтни като вълци единаци и зяпат телефона докато вървят и мислят как да си напълнят джобовете и кого да излъжат.
16
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Възродителният процес е селска вечеринка в сравнение с това, което са правили турците в България. Я се скрийте с този възродителен процес. Много ви е *** номера да говорим само за 1984, а не за 1876 г. примерно.
15
3
 
19
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
Престанете да се обиждате.Какво доказвате така освен липсата на възпитание?Българите не са длъжни да знаят турски. Това е повече от ясно.Ние знаме български, защото сме се родили в България и сме учили в тукашните училища. И българите в Турция знаят турски, и то 100 % по-добре от нас тук.Спокойно никога българите явно няма да заобичат турците, какво да правим, реалността е такава. Но разберете братя българи, че ние не можем да мразим Турция и турците.А Ердоган не е Турция. Просто политик.
14
10
 
5
 
! Отговори
Сики ичин Тюркийе преди 5 години
До Шахин ОсманоглуЗа какви българки говориш, като закачаш козите? Да нямаш предвид майка си и сестрите си, които npocтитyират на магистралата? Все пак инцестът е често срещан във вашето племе.
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не бай Ердо , просто се на..с..ра от страх, като те натисна истински мъж , това е добър пример за нас как трябва да се държим с диктатори
12
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И българите и турците дето се обиждат взаимно не струват.С такова общуване сте за никъде.
11
8
 
4
 
! Отговори
БирМилетДеийлБирЛеш преди 5 години
До 3Не разбирам цuraнсku, ще ми преведеш ли какво си казало? Ердоан пасиф ешчинсел олан, арап гьочмен о руху. Тюркийе дюшечек. Кюрдистан йозгюрлюк!
10
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите нямат правилно произношение, затова им звучи смешно. Ако знаеха добре езика, нямаше да им звучи смешно.