Ердоган отвърна на Доналд Тръмп: Съдът ни е независим!

Двамата си говорят през Twitter, затопляне ще има ли?
Обновена: 14 окт 2018 11:30 | 13 окт 2018 22:30,
223
Ердоган отвърна на Доналд Тръмп: Съдът ни е независим!
Снимка: Reuters

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган отговори на благодарностите на своя американски колега Доналд Тръмп, заявявайки че решението на турския съд да освободи американския пастор Андрю Брънсън е било взето независимо, предава Франс прес.

Още по темата

"Господин президент Тръмп, във връзка с това, което винаги съм казал, решението на турския съд беше взето независимо", написа Ердоган в своя официален профил в социалната мрежа Twitter.

"Надявам се, че САЩ и Турция ще продължат сътрудничеството си като съюзниците, каквито са, и и ще се борят заедно срещу терористични групи", добави турският президент.

По-рано Тръмп се отблагодари на турския си колега за освобождението на Брънсън, заявявайки че очаква отношенията с Анкара да се подобрят значително.

Американският държавен глава отново подчерта, че не е имало никаква сделка за отмяна на санкции срещу Турция срещу освобождаването на пастора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турският език звучи много смешно на българите. Сякаш е измислен в Шоуто на Слави. Не пишете на турски, че се излагате. Бир ташакли гювенди олсун. Разбрахме ли се?
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Положението в Турция е зле, всички цени се вдигат. Сега за да намали малко удара от инфлацията ще опитат да вдигнат с малко минималните доходи, но това няма да помогне на хората. Инфлацията е много висока. Долара не е паднал и явно няма да пада.Ердоган опита всичко за да спре растежа на долара и като видя, че нищо не помага пусна пастора на свобода. Но долара пак не падна.
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимно 12май никога не си било в пуйкистан
6
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лош лош Ердоган. След нова година минималната пенсия става 2360 лири. 600 лева най ниската. Нашите патриоти щяха да я вдигат на 1000 лева ама мълчат. Сидераста се налива с алкохол, пуши и свири на барабани по софийските кръчми.
5
13
 
15
 
! Отговори
Типичен турчин преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!
4
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблема не е пастора а в ердоганч0. А митата са си там . И сега и саудитците ще му разкрият смешния театър с "изчезналия" журналист. Не може да си толкава т.ъ.п да пуснеш някой в консулството си и да го убиеш. Място което се наблюдава от всички. Така че дори и Тръмп да каза че вероятно е случайно съвпадение , вероятно не е .
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като го задържаха недоволствахте, като го пуснаха пак, аман от *** !
2
5
 
11
 
! Отговори
Не народ а мърша преди 5 години
Както е казал поета пасторът не е освободен, а просто си излежа присъдата дори с половин година горница
1
13
 
18
 
! Отговори
БирМилетДеийлБирЛеш преди 5 години
Ако бях на мястото на Ердоган, щях да се скрия в дън земя от срам, и да си посипя главата с пепел!